Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RescariaMt2 [Dedyk]

Menshu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czekam na twój serwer i twoje pojęcie o tworzeniu ich , to jak kiedy wystartuje ?

Niestety nie mam zabardzo czasu na bawienie sie w tworzenie serwera gdyz pracuje :) a nie tak jak wy chodzicie do szkoly ale jedno wiem jak cos robic to porzadnie a nie na odwal sie

KentTaczDys aka Hejter

• Odpowiedzi 415
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jaki był online jak działał?

Metin2.PL -> Body 76, Mental 85, Smok 75, Body 87, Body 78, Dagger 89 -> off

Na serwerach prywatnych najczęściej można mnie spotkać pod nickami: ReysoN, Andreas, Dziubdzius.

Adelante!

Legends never die!

Opublikowano

Niestety nie mam zabardzo czasu na bawienie sie w tworzenie serwera gdyz pracuje :) a nie tak jak wy chodzicie do szkoly ale jedno wiem jak cos robic to porzadnie a nie na odwal sie

Jeżeli nie masz czasu w bawienie się i tworzeniu serwera , to nie oceniaj innych gdyż nie zrobiłeś lepszej pracy . Tyle mam do powiedzenia ; )

mumup.jpg

Opublikowano

Prosze moderatora o zamknięcie tematu na kilka godzin , aby nie bylo spamu na czas rozwiazania problemu, dziekuje.

Opublikowano

Powoli .... tak jak pisałem mają "dziewicze" błędy ;)

Co do serwera :D bardzo dobry Polecam ściągać , rejestrować się :)

dziś czy jutro ale na pewno poradzą sobie z problemami ;)

Opublikowano

wlasnie w tym karaju obowiazuje wolnosc slowa wiec moge oceniac ile wlwzie a ze mi sie ten serwer nie podobra od strony teamu to tylko moje zdanie nie kazdy moze sie z nia utozsamiac :)

KentTaczDys aka Hejter

Opublikowano

Prosze moderatora o zamknięcie tematu na kilka godzin , aby nie bylo spamu na czas rozwiazania problemu, dziekuje.

Czyli na ile serwer off ?

mumup.jpg

Opublikowano

mhm? czyli server online za pare godzin?

Problem? Caly server to problem :)

1328385460-U344333.jpg

Opublikowano

Nie warto tu grać, tydzień cały czy więcej ogarniali bugi i niedociągniecia (Mówili że nie ma to wina maszyny itp...). Niby zmienili tą maszyne i co jest gorzej niż wcześniej, zaraz tu mnie menshu pocisne bo mu piszę złą opinie o serwerze jak zrobił to kilka stron wcześniej z innymi.

NIE POLECAM jest kilka innych lepszych i stabilniejszych serwerów

Opublikowano

Nie warto tu grać, tydzień cały czy więcej ogarniali bugi i niedociągniecia (Mówili że nie ma to wina maszyny itp...). Niby zmienili tą maszyne i co jest gorzej niż wcześniej, zaraz tu mnie menshu pocisne bo mu piszę złą opinie o serwerze jak zrobił to kilka stron wcześniej z innymi.

NIE POLECAM jest kilka innych lepszych i stabilniejszych serwerów

Wyraziłeś swoją opnie , ale nie pisz że nie warto tu grać ponieważ to zależy od innych ludzi czy im się podoba .. czy nie

mumup.jpg

Opublikowano

Jeżeli nie masz czasu w bawienie się i tworzeniu serwera , to nie oceniaj innych gdyż nie zrobiłeś lepszej pracy . Tyle mam do powiedzenia ; )

Mógłbyś już skończyć te zjebane hejty?

Zaczynasz mnie już wkurwiać. Każdy ma prawo do własnego zdania, więc co ty odwalasz..

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Wyraziłeś swoją opnie , ale nie pisz że nie warto tu grać ponieważ to zależy od innych ludzi czy im się podoba .. czy nie

będę tak pisał bo sam wiesz że nie warto, kiedyś jak startował po raz pierwszy to byłem zajarany tym serwerem ale co pograliśmy 2 godzinki i pisze GM że start za tydzień

nie zdziwcie się jak ten serwer będzie startował po raz kolejny za tydzień

Opublikowano

będę tak pisał bo sam wiesz że nie warto, kiedyś jak startował po raz pierwszy to byłem zajarany tym serwerem ale co pograliśmy 2 godzinki i pisze GM że start za tydzień

nie zdziwcie się jak ten serwer będzie startował po raz kolejny za tydzień

Nic nie bedzie przekladane.

Co ma do tego Sagaris? to jest tępy człowiek, ktory nie wie nawet, ze w innym krolestwie ceny sa 3x drozsze.

Jest błąd w jądrze systemu, a ja jestem sam, wiec nie jest mi latwo. Proszę zamknac temat, dam znac jak cos.

Opublikowano

Co ma do tego Sagaris? to jest tępy człowiek, ktory nie wie nawet, ze w innym krolestwie ceny sa 3x drozsze.

Jest błąd w jądrze systemu, a ja jestem sam, wiec nie jest mi latwo. Proszę zamknac temat, dam znac jak cos.

Jeśli coś jest do testowania/sprawdzania .. Pisz ! :D I tak czekam na ten serwer .

Opublikowano

Co do SagariS'a - to Menshu ma trochę racji, SagariS nie były w stanie położyć serwera. :)

Czekam cały czas i mam nadzieję, że wypali.

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano

Co do SagariS'a - to Menshu ma trochę racji, SagariS nie były w stanie położyć serwera. :)

Czekam cały czas i mam nadzieję, że wypali.

Sagaris wiem , że nie jest w stanie zagrosić, jedynie jak znajdzie jakiegoś pionka, który da się tak jak ja. Robię co mogę, mam nadzieję , że teraz to co zrobiłem, pomogło.

Ktoś chce zdobyć orginalną gre zupełnie za darmo?? Jeśli masz mi pisać że jestem oszustem to lepiej się siedź cicho. Informacje na PW, napisz a zyskasz. Chcesz sprawdzić na czym to polega?? Napisz do mnie na PW lub GaduGadu a dowiesz się więcej. Do Zdobycia są GiftCody, Steam CS 1.6, Ghost Recon, Battlefield3, Far Cry 3, Call Of Duty Black Ops II, Assasins Creed 3, Fifa 13, PlanetSide 2, Tomb Raider Reflection of Eternity, Grand Theft Auto IV, Fallout 3 Beginner's Guide, Matt hoffman pro BMX 2, Mafia 2, Arma II: Complete Collection, Driver San Fracisko, Crysis 2, Crysis 3, StarCraft II: Heart of the Swarm, BioShock: Infinite, The sims 2, The Settlers 7, WarZ, Fifa Street.

Opublikowano

może mi dać ktos link do clienta albo patchera? bo stronka of.f

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Takie pytanie, to jest nadal beta czy już official?

Z prezentacji serwer wygląda dobrze, ale jeżeli jest to nadal beta to do czasu jej zakończenia nie wejdę na serwer :P

@BTW

Napewno, ten Crystal2 więcej po stoi będze lepszy niż te twoje Gówienko.

xDDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...