Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RescariaMt2 [Dedyk]

Menshu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 415
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak nie chcą grać to wypierr, bo tylko hejtują i ludzi odciągają. Albo jak cwaniaki to niech zrobią lepszy. Takich też nierozumiem.

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Opublikowano

Popieram. Nie chcesz grać to nie, wystaw opinię np. "Serwer mi się nie podoba, nie gram tu." i koniec a nie po pierwsze atakują serwer, a po drugie pisszą kłamstwa na serwer aby tylko ludzi odciągnąć od serwera...

Ktoś chce zdobyć orginalną gre zupełnie za darmo?? Jeśli masz mi pisać że jestem oszustem to lepiej się siedź cicho. Informacje na PW, napisz a zyskasz. Chcesz sprawdzić na czym to polega?? Napisz do mnie na PW lub GaduGadu a dowiesz się więcej. Do Zdobycia są GiftCody, Steam CS 1.6, Ghost Recon, Battlefield3, Far Cry 3, Call Of Duty Black Ops II, Assasins Creed 3, Fifa 13, PlanetSide 2, Tomb Raider Reflection of Eternity, Grand Theft Auto IV, Fallout 3 Beginner's Guide, Matt hoffman pro BMX 2, Mafia 2, Arma II: Complete Collection, Driver San Fracisko, Crysis 2, Crysis 3, StarCraft II: Heart of the Swarm, BioShock: Infinite, The sims 2, The Settlers 7, WarZ, Fifa Street.

Opublikowano

Zapewne atakują pseudo hackerzy , którzy dowiedzieli się jak DDosować serwery ;)
Czekają tylko na takie nowe jak ten i już :D pała stoi

Najprawdopodobniej to gówniarz , który nie ma co robić , jest ignorowany przez świat i ludzi otaczający go :D

Być może czytasz ten post to napisze Ci

Ataki typu DDos jest najbardziej noobowskim atakiem , dla ludzi którzy chcą się zabawić w hackera a tak naprawdę na niczym się nie znają :D

Hacker nie niszczy pracy ludzi ;) tylko pokazuje że tak naprawdę żadne zabezpieczenia nie są doskonałe :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Już działa da się grać :)) Stronka i forum też ;) Gitara :)

Ktoś chce zdobyć orginalną gre zupełnie za darmo?? Jeśli masz mi pisać że jestem oszustem to lepiej się siedź cicho. Informacje na PW, napisz a zyskasz. Chcesz sprawdzić na czym to polega?? Napisz do mnie na PW lub GaduGadu a dowiesz się więcej. Do Zdobycia są GiftCody, Steam CS 1.6, Ghost Recon, Battlefield3, Far Cry 3, Call Of Duty Black Ops II, Assasins Creed 3, Fifa 13, PlanetSide 2, Tomb Raider Reflection of Eternity, Grand Theft Auto IV, Fallout 3 Beginner's Guide, Matt hoffman pro BMX 2, Mafia 2, Arma II: Complete Collection, Driver San Fracisko, Crysis 2, Crysis 3, StarCraft II: Heart of the Swarm, BioShock: Infinite, The sims 2, The Settlers 7, WarZ, Fifa Street.

Opublikowano

Miło :) Człowiek przyszedł o 20 aby sobie wystartować równo z serwerem, a tutaj już prawie 21 i nie idzie się zalogować :) Rejestracja nie działa, stare konta, choć miały działać, nie działają. Chyba następny serwer, na którym się zawiodłem.

Opublikowano

Miło :) Człowiek przyszedł o 20 aby sobie wystartować równo z serwerem, a tutaj już prawie 21 i nie idzie się zalogować :) Rejestracja nie działa, stare konta, choć miały działać, nie działają. Chyba następny serwer, na którym się zawiodłem.

Wszystko działa :D

Opublikowano

tak ja myslalem :) - ciekawe co wy robiliscie caly tydzien, zapewne nic , po co sie brac za robienie serwera jak sie nie ma checi do tego ? nie rozumiem

KentTaczDys aka Hejter

Opublikowano

Reje nie działa ciągle coś takiego jak się rejestruje: "

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 110 in /home/tunadole/public_html/rescaria/config.php on line 7

Nie mozna polaczyc sie z baza danych
B�?d: Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 110 "

Miły, że ... Hmm .

Kochany, że ... Mmm .

Wredny, że Wrr .

Uparty, jak No !

Wybredny, że O !

Opublikowano

Nie ma sensu grać ... po wbiciu 15 lv wywaliło mnie , a jak się zalogowałem po 10 min to nie miałem połowy eq ... lepiej to wyłączyć ...

Opublikowano

Spodobał mi się serwer ale te cofki ;/ odechciało się grać

Poczekam parę dni jak się wszystko uspokoi i serwer będzie ciągle ON wrócę

Opublikowano

Jejku każdy nowy serwer ma pod górkę :) Ale zapewne będzie lepiej.
A wy widzę tylko lubicię pospamować i posty sb ponabijać...

Opublikowano

Jejku każdy nowy serwer ma pod górkę :) Ale zapewne będzie lepiej.

A wy widzę tylko lubicię pospamować i posty sb ponabijać...

Tak, jak każdy.

Wyjaśniłem wszystko na naszym forum, proszę wejść i przeczytać. :) Wszystko wróci do normy, spokojnie.

Opublikowano

Info dla tych co nie czytają forum serwerowego. Serwer o 24 będzie już działał poprawnie, będzie 5 channeli i niestety do pobrania malutka łatka(1MB). Gdy wszystko już będize w normie wrzucę osobiście clienta na parę hostingów aby było już bez zbędnych łatek :)

Opublikowano

Licznik na stronie pokazuje 0 online. Kłamie??

Liczni jest wyłączony.

Od 22:45 będzie przerwa techniczna do godziny 24:00 , będzie miała na celu wyeliminowanie padanie logowania oraz channeli.

Opublikowano

Liczni jest wyłączony.

Od 22:45 będzie przerwa techniczna do godziny 24:00 , będzie miała na celu wyeliminowanie padanie logowania oraz channeli.

Mam nadzieje że po 24 będzie wszystko w porządku

xh56.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...