Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RescariaMt2 [Dedyk]

Menshu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba strony derina nie widziales :)

Jest online.

A jaki widzisz problem w podmienieniu grafiki, zmianie pozycjonowania pewnych rzeczy?

Dobra jest, jak na razie te bugi, które najbardziej rzucały się w oczy są naprawione ;)

1377019234-U697852.png

• Odpowiedzi 415
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wbijać ludzie :) Brakuje was :) A serwer godny uwagi.

Ktoś chce zdobyć orginalną gre zupełnie za darmo?? Jeśli masz mi pisać że jestem oszustem to lepiej się siedź cicho. Informacje na PW, napisz a zyskasz. Chcesz sprawdzić na czym to polega?? Napisz do mnie na PW lub GaduGadu a dowiesz się więcej. Do Zdobycia są GiftCody, Steam CS 1.6, Ghost Recon, Battlefield3, Far Cry 3, Call Of Duty Black Ops II, Assasins Creed 3, Fifa 13, PlanetSide 2, Tomb Raider Reflection of Eternity, Grand Theft Auto IV, Fallout 3 Beginner's Guide, Matt hoffman pro BMX 2, Mafia 2, Arma II: Complete Collection, Driver San Fracisko, Crysis 2, Crysis 3, StarCraft II: Heart of the Swarm, BioShock: Infinite, The sims 2, The Settlers 7, WarZ, Fifa Street.

Opublikowano

Nie Polecam Gotowiec :D

Witam Nico powiedz mi czy czasem nie każdy korzysta z plików gotowych a później je przerabia na swoja widzi mi się, chyba ze masz na myśli ze zrobili kopiuj wklej ?? Nawiasem Gotowiec - można zrozumieć jeszcze tak ze jest gotowy do gry.( czekam na Twój projekt )

528207_626962443993531_591618548_n.jpg

不要說與一個傻瓜,因為我第一次帶你自己的水平,然後擊敗了經驗豐富的

Opublikowano

Serwer fajny naprawdę... Jednak te ciągle padające ch, ddosy, cofki itp to masakra...

DDoS-ów nie ma ! Zrozumcie to !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mumup.jpg

Opublikowano

DDoS-ów nie ma ! Zrozumcie to !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Są jednakże blokowane przez techników jak to mówił GA : >

Opublikowano

Są jednakże blokowane przez techników jak to mówił GA : >

Kurw . czyli nie ma .. jaki serwer nie miał DDoS-ów -,- to nie przez nie są cofki i serwer pada .-.

mumup.jpg

Opublikowano

mi dwa razy cofło z 54 lvla na 32 ;/ a teraz off ;/ ktoś z administracji mógłby napisać co się dzieje ^^?

Daj Like jak pomogłem

też macie za co dawać ostrzeżenia ...

Opublikowano

Kurw . czyli nie ma .. jaki serwer nie miał DDoS-ów -,- to nie przez nie są cofki i serwer pada .-.

Skoro tak, może niech ktoś z administracji się wypowie na temat dlaczego serwer jest offline ?

I "kolego" proszę nie spinaj się .... Wiem każdy by już pograł, jednak wymień mi ile serwerów startowało bez większych, mniejszych kłopotów ?

Opublikowano

Skoro tak, może niech ktoś z administracji się wypowie na temat dlaczego serwer jest offline ?

I "kolego" proszę nie spinaj się .... Wiem każdy by już pograł, jednak wymień mi ile serwerów startowało bez większych, mniejszych kłopotów ?

Wszystkie serwery miały problemy , większość od DDoS-ów lecz ten ma problemy domowe czyli logowanie , cofki ..

mumup.jpg

Opublikowano

brac sie za serwer i nie miec o nim zadnego pojecia - takie odwazne

Czekam na twój serwer i twoje pojęcie o tworzeniu ich , to jak kiedy wystartuje ?

mumup.jpg

Opublikowano

Miała być jakaś łatka. Lecz nie mogę jej znaleźć. Da ktoś linka?

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...