Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VENTURE - 85 Cap\Balanced Classes\Skill Extensions\New systems - Otwarcie 13 kwietnia.

RYDVAN x3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@pr4dzik

Dwa exp scrolle, 1k potionów, speed potiony i tyle. Na gapie 0 dostajesz 1%. Bez bota nie przejdzie ten serwer.

• Odpowiedzi 664
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skurw..le jeb.. Dmg bugiem jada ... Fair server własnie kur widze

@pr4dzik
Dwa exp scrolle, 1k potionów, speed potiony i tyle. Na gapie 0 dostajesz 1%. Bez bota nie przejdzie ten serwer.

Od exp sa Unq ponad 80 unikatów na phenonah wrzedzie i extra spoty co moby respia zaraz po ubiciu nic dziwnego ze juz 48 lv powbijali

Opublikowano

UWAGA KOMU NIE PRZYCHODZI NIC NA MAILA

ZRÓBCIE SOBIE NA @GMAIL.COM
TAM PRZYCHODZI OD RAZU AKTYWACJA KONTA. WYSTARCZY KLIKNĄĆ W LINKA I GRAMY!

@EDIT

server CHECK , powód to Demage zadany przez kogoś w LY , Został zabity więc zrobili Off server by to naprawić.
Będzie prawdopodobnie ROLLBACK i każdy zacznie od 42 lvl znowu =)
Co do guildi , dopiero do wróciłem więc , zaraz zrobię postać , ogarniemy Guildie i jakieś Party oraz Unie :)
Nick w grze SpeedOfSound gdyby ktoś chciał dołączyć w nasze szeregi, bądź Unie =)

Mam pytanko czy Wam też nie chodzi MBot? bo jak włączam to wyskakuję Error :O dziwne

Opublikowano

Heh to widzę że grubo ... Większość osób odejdzie z serwera po max 3 dniach jak nie zwiększą expa ;)

Do tego bot nie działa więc jest drugi minus . Ale zagram może będzie dobry klimat ;)

@ i już taki fail na samym początku ...

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

Skurw..le jeb.. Dmg bugiem jada ... Fair server własnie kur widze

Od exp sa Unq ponad 80 unikatów na phenonah wrzedzie i extra spoty co moby respia zaraz po ubiciu nic dziwnego ze juz 48 lv powbijali

Już widzę ten ks na tych unikatach :) Serwer jest dobry ale byłby lepszy z opcją light bot ( i aktywnymi gmami którzy by ich sprawdzali ).
Opublikowano

miałem gościa ze 140 lvl w party :D

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

Bucz0 nick bedzie

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

@SpeedOfSound

Czytałeś mój post ? Client jest spakowany. Żaden bot nie będzie działał dopóki ktoś tego nie odpakuje. A to nie jest łatwe. Zwłaszcza że o dziwo nie działa tutaj zdobycie Blowfish.

Opublikowano

czemu juz off?

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Uczeń
Opublikowano

Szukam ludu do stałego pt po 3-4godz dziennie (dopoki nie bd bot sprawny) :D Pisać w postach albo w grze do Sin. Ja jestem warkiem a kumpel wizem wiec zostaja 3 wizy 2bardy i cler.

Opublikowano

no i co siem cieszysz juz go nie bedzie lv tez ci cofna :P

od razu go zbanowałem, bo mi expa kradł ;)

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

ja moge Bard jak narazie

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Wlasnie swietnie ze bez bota ta gra nie polega na wlaczeniu przycisku start bot i siedzeniu na necie tylko na expie w pt , i nauki gry swoja postacia na biezaco moim zdaniem ; )

Opublikowano

Szukam ludu do stałego pt po 3-4godz dziennie (dopoki nie bd bot sprawny) :D Pisać w postach albo w grze do Sin. Ja jestem warkiem a kumpel wizem wiec zostaja 3 wizy 2bardy i cler.

Ja moge join Trzeba Zajac jakis spot z unqatem ja wizz/cleric

Opublikowano

Wlasnie swietnie ze bez bota ta gra nie polega na wlaczeniu przycisku start bot i siedzeniu na necie tylko na expie w pt , i nauki gry swoja postacia na biezaco moim zdaniem ; )

Owszem ale ludzie sie wykrusza, nie bedzie im sie chcialo expic recznie, inni nie beda mieli czasu dlugo siedziec i tak sie to skonczy. Priv bez bota praktycznie nie ma szans na istnienie. Niech jest zabroniony, ale bedzie dostepny.

Opublikowano

Bez bota to tu ludzie nie zawitają ;/

no w ogóle nie zawitają xD tylko w 30 min 160 osób było online !! i to nie multikonta ziomek... tylko normalni ludzie

Pomocnik
Opublikowano

Owszem ale ludzie sie wykrusza, nie bedzie im sie chcialo expic recznie, inni nie beda mieli czasu dlugo siedziec i tak sie to skonczy. Priv bez bota praktycznie nie ma szans na istnienie. Niech jest zabroniony, ale bedzie dostepny.

Moja babcia opowiadała mi jak się grało w sro bez bota, podobno fajna sprawa.

Opublikowano

no w ogóle nie zawitają xD tylko w 30 min 160 osób było online !! i to nie multikonta ziomek... tylko normalni ludzie

Poczekaj pare dni jak exp zacznie byc monotonny :] no ale kazdy ma swoje zdanie.

@up

ciesze sie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...