Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VENTURE - 85 Cap\Balanced Classes\Skill Extensions\New systems - Otwarcie 13 kwietnia.

RYDVAN x3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 664
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Registration will open tomorrow! ciekawe :D

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

FlashGate w 20 min pobrało ale nie moge wypakowac tego

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

no i co :) mówiłem ze tak bedzie? to nikt mi nie wierzył :D:) wystarczyło poczekać !! :)
no to ściągamy !! ;***

Zapraszam do Guildi WeRide = ) po starcie servera Guildie zakładamy i nabór otwarty :) POZDRAWIAM!!

Btw. Nawet godzine na poprawną zmienili na stronie ;P hehe

@EDIT
132e35ef3a01d.jpg

już pobrany hehe :) teraz trzeba czekać na Klucz , bo woła przy rozpakowywaniu :(

Opublikowano

ja mam od 50-100mb/s przy necie 6mb

A tam wyżej ktoś pisał coś o 900mb/s, czyli macie neta 5gb ? film w sekunde, nieźle :D

Opublikowano

no i co :) mówiłem ze tak bedzie? to nikt mi nie wierzył :D:) wystarczyło poczekać !! :)

no to ściągamy !! ;***

Zapraszam do Guildi WeRide = ) po starcie servera Guildie zakładamy i nabór otwarty :) POZDRAWIAM!!

Btw. Nawet godzine na poprawną zmienili na stronie ;P hehe

@EDIT

132e35ef3a01d.jpg

już pobrany hehe :) teraz trzeba czekać na Klucz , bo woła przy rozpakowywaniu :(

Z zaproszeniem do gildii zapraszam tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/438909-szukam-oferuje-gildie/

Opublikowano

@up

Miyoshy jaka ty jesteś posrana... Wszyscy reklamują guild w danym temacie o serwie a ty wyjeżdżasz z jakimś tematem że ktoś oferuje guild i tak pewnie nikt tam nie wchodzi ani tego nie czyta bo po co ? Myślisz że komuś się chcę

Więc się zastanów nad swoim Zachowaniem Droga Pani lol

ps pewnie znów mi konto zablokujesz ;x

Gdzie jest zwątpienie, tam jest wolność.

Opublikowano

Toć jak się wchodzi na jakiś server z daną ekipą to z góry już jest ustalone w jakiej gildii będą. A jak ktoś wbija sam to raczej żadnych deklaracji na forum nie składa. Na miejscu sobie znajdzie gildie, która będzie mu odpowiadać. Ludzie po co jeszcze bardziej zawalać forum.

Opublikowano

ja od zawsze reklamowałem i będę to robił :) zresztą każdy to robi , wystarczy spojrzeć tu i tam. I nie ma co robić awantury o to.
Mam nadzieje że podadzą dzisiaj hasło a jutro odpalą serwa , albo dzisiaj

Opublikowano

Botowanie a w szczególności goldbotowanie jest surowo zabronione i będzie skutkowało permanentnym banem bez ostrzeżenia.

xxx

"Botting and especially goldbotting is strictly prohibited and will result in a permanent ban without a warning."

Nick ING : Hantyr

Opublikowano

Co Ci to da, że wypakujesz teraz skoro serwer jest check? A zgadnąć hasła się nie da, bo nikt nie jest na tyle głupi, żeby dać hasło które odgadniesz.

Opublikowano

A nawet gdyby serwer był online to tak czy siak nawet konta nie masz bo register off ;d

Z chęcią zagram na tym serwerze chin postacią ;) Nick będę miał Soyong

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...