Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VENTURE - 85 Cap\Balanced Classes\Skill Extensions\New systems - Otwarcie 13 kwietnia.

RYDVAN x3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 664
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odpuście sobie i grajcie na normalnej wersji .. bo przeważnie każdy priv to niewypał :))

Zapraszam wszystkich na SilkroadR .. Dużo polaków , gra się bardzo przyjemnie :) !

"Remember this day, men, for it will be yours for all time."

Daj + jak pomogłem .

Opublikowano

@up

Przecież tam nawet bot chyba nie działa ; p

Ps.

Jak otworzą to otworzą trzeba czekać ; p

Gdzie jest zwątpienie, tam jest wolność.

Opublikowano

Odpuście sobie i grajcie na normalnej wersji .. bo przeważnie każdy priv to niewypał :))

Zapraszam wszystkich na SilkroadR .. Dużo polaków , gra się bardzo przyjemnie :) !

nie kazdy ma czas by grac na oficialnej wersji z takimi ratami i bez bota(bynajmniej tak slyszalem). :)

Opublikowano

Tak se czytam to patrze ze Warrior bedzie naprawde biedny, w pt kopa takiego juz nie da, pq oslabione, fency zabrane... wizy beda padac :O

Wracajac do pvp, jeden stun i redukcja knockbacka... Warrior bez CC to nie warrior, do tego zabrali mu pasywke na crita w 2h, zabicie chinskiego stra bedzie troche malo prawdopodobne.

Ogolnie jak eu to najlepiej grac wizem, bo jedyny nie dostal nerfa. Normalnie jak z Riotem (if you know what i mean).

Opublikowano

Nowe INFO

---------------------------------------------------------------------------------------------------
We're sorry we weren't able to get the server up and running this
weekend due to certain problems we ran into. Please try to understand
that of all people that want to see this server go up, we are the ones
that want it the most.

We have decided to go with a plan that
will give as few uncertainty as possible, while also not delaying the
server launch any more.

We will launch the server this week.
As soon as we get our problems sorted we will announce the server to be
launched the next day, and post the download immediatly. This means
there will be one day to download the client and to register.

We hope you can understand,
We'll see you ingame,

The Venture team.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Uczeń
Opublikowano

Kolejni kretyni... Wpierdalają się z serwem na week a tego nie uruchamiają. Daje zapowiedź jak mam wszystko gotowe a nie pierdolą się teraz nagle z serwem! Który to już taki serwer? Śmieszne info niech spierdalają :)

Opublikowano

Kolejni kretyni... Wpierdalają się z serwem na week a tego nie uruchamiają. Daje zapowiedź jak mam wszystko gotowe a nie pierdolą się teraz nagle z serwem! Który to już taki serwer? Śmieszne info niech spierdalają :)

Zly dzien czy tez uzalezniony od silka jestes ze tak 'kuriwsz'? :) Oczywiscie, polak taki jak Ty zrobilby wszystko w 2 godziny xD

Opublikowano

Dobra kurwa.. tylko po co piszą ze otworzą w sobote jak nie otworzyli ? Potem ze w niedziele rano , w południe , po południu.. w poniedzialek , teraz piszą ze w środe , a moze na next weekend.. Po co tak robią !?? Jak by im zalezało na tym zeby ludzie mieli ich za dobrych gosci od serwera to kurde napisaliby info o otwarciu dopiero wtedy jak by wszystko mieli juz elegancko ustawione.. Link w notaniku kurde i wszystko elegancko nic tylko włączyć i dziala? a ci pisza ze otworza a okazuje sie ze jeszcze cos musza zrobic i nie wiedza kiedy open bedzie , no ja pierdole nie rozumiem tego =,= jak bym mial zrobic serwer to najpierw bym all ustawil elegancko zebym mogł spokojnie ludzią powiedziec o ktorej godzinie stary i bym włączyl serwer o ustalonej godzinie -,- co za pajace jebane -,-

Uczeń
Opublikowano

@xcoom nie mówię, że bym zrobił ale to nie ja się "deklarowałem" w inf o serwie, że będzie on otwarty 13 kwietnia 2013r. Nie jestem uzależniony, i tak puszczam bota... chodzi o zasady, a oni się ich nie trzymają więc należy się im brak poszanowania.

@2up spamisz... Idź nabijać posty gdzie indziej :)

Opublikowano

co prawda to prawda , nie uszanowali Graczy obietnicy nie dotrzymując pokazali że mało ważni jesteśmy dla nich , także dlaczego gracze dla nich mają być mili?

Pomocnik
Opublikowano

O jezu ale amatorka i brak szacunku. Jak zaczniecie szanować innych ludzi i ich czas panowie to wtedy bierzcie się za tworzenie czegokolwiek.

Opublikowano

-,-? nie czaisz tego ? po co ścieme walną ze otworzą jak nie otworzyli ? nie mogli zrobic serwera dzialającego w 100% i dopiero opublikować date otwarcia -,-?? więc niech sie teraz nie dziwią ze ludzie ich cisną =,=

O jezu ale amatorka i brak szacunku. Jak zaczniecie szanować innych ludzi i ich czas panowie to wtedy bierzcie się za tworzenie czegokolwiek.

Pomocnik
Opublikowano

-,-? nie czaisz tego ? po co ścieme walną ze otworzą jak nie otworzyli ? nie mogli zrobic serwera dzialającego w 100% i dopiero opublikować date otwarcia -,-?? więc niech sie teraz nie dziwią ze ludzie ich cisną =,=

Nie wiem czy zrozumiałeś mojego posta. Moja wypowiedź była kierowana do twórców Venture którzy zdają się mieć w dupie innych ludzi i ich czas. Sądziłem że bardziej się postarają zwłaszcza że w teamie tego servera jest prawie cała "śmietanka" z epvp.

Opublikowano

Nie wiem czemu osoby piszą tutaj, że zjebali rogala, warka itp. Chcą zbalansować i wyrównać walkę między ch i eu, więc osłabili eu, gdyż nie od dziś wiadomo, że eu>chin. Nie chodzi tylko o seta, jak już ktoś napisał. Skąd pomysł, że to fake? Czy to pierwszy raz serwer ma opóźnienia? całkiem niedawny przykład-> ardebran. Hejty, hejty, otworzyli serwer i wszystkim się podobało, a w tym wypadku- też się będzie podobać, bo serwer jest robiony przez doświadczonych ludzi (widziałem kto tam na epvp jest za to odpowiedzialny). Zajmijcie się życiem, sprawdzajcie co jakiś czas stronę czy online i można grać.

Opublikowano

Linki miałbyć wczoraj, sam Admin pisał że upload zajmie mu godzinę a ściągnięcie 10 minut. Skoro są jakieś problemy to znaczy że zjebali coś i tłumaczą się złym linkiem. Ludzie czy wy mieliście jakiś problem ze ściągnięciem pliku dopieru po wrzuceniu go na serwer ? Tak na logike.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...