Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VENTURE - 85 Cap\Balanced Classes\Skill Extensions\New systems - Otwarcie 13 kwietnia.

RYDVAN x3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na forum ich oficialnym servera , ciągle jest ktoś z Administracji , można się o wszzstko zapytać. Nie mają z niczym problemów , aczkolwiek mieli pare dni temu , dlatego nie otworzyli , to profesionalny team i myślę ze nie długo otworzą a w raz w OPEN wejdzie masa ludzi =) dzisiaj mają podać hasło i albo dzisiaj albo jutro REG będzie ON.

• Odpowiedzi 664
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Miło by było gdyby serwer ruszył jutro, bo dziś jeszcze na 18-stkę idę^^

A co do serwa i buildu to na pewno CHN zrobię i najprawdopodobniej hybrydkę spear. :)

14mxpnc.jpg
Opublikowano

17:00

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

Mało osób, kilka bugów, za małe raty na handgrind, brak 3 dniowego peta. Cała moja opinia nt. serwera :)

@down

NuVo sro w niecałą godzine 400+ :) I ta liczba stoi.

Opublikowano

VENTURE : 149 PLAYERS ONLINE

w 30 min ;] ... mało osób? lol... jak na 30 min to jest gigant.. jutro będzie 300 :] za tydzien 1000 :D

Spóźniłem się , już wchodzę i zaczynamy grać :)

Guildia WeRide rekrutuje :) !!

@EDIT

BOT nie działa?? jak włączam to pisze że bad kay signature... co jest grane??

Opublikowano

@up

Bo client jest spakowany. Dopóki ktoś się niepodejmie odpakowania bot nie będzie działał. Dlatego tak mało osób gra.

Opublikowano

kurwa a mi na maila nie przyzylają nic ... zadnego potwierdzenia... mam poczete ne tlen.pl ma ktos z tym problem tak jak ja? czekam na mail od nich kurde xD

Opublikowano

Check ? Coś widać że chyba problemy mają xD

Nick Soyong jak coś to widzimy się w grze

@ najlepiej mieć pocztę na gmail,u szybko przychodzi

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

przychodzi na gmail ............ na o2.pl jak ktos ma to nie przyjdzie tak szybko... musicie zrobic sobie gmail

jest CHECK bo byø bug z Damage i zabili Lorda yarkana. dlatego wylaczyli serwa by to naprawic

Uczeń
Opublikowano

Ringi 32 po 61k golda a dostajemy 120k na start czy tam 150 co jest paradoksem bo za to sie nie da obkupic...

Opublikowano

kurwa a mi na maila nie przyzylają nic ... zadnego potwierdzenia... mam poczete ne tlen.pl ma ktos z tym problem tak jak ja? czekam na mail od nich kurde xD

Gmail albo hotmail na polskie poczty to niedochodzi raczej...

Opublikowano

Sciągał ktoś clienta z tego " MEGA " ..? Jak tak to gdzie zapisuje się plik , bo nie mam w pobranych i nie miałem możliwości zapisu launcher'a :))

"Remember this day, men, for it will be yours for all time."

Daj + jak pomogłem .

Opublikowano

Aha mam jeszcze pytanko jakie są itemki na start ? Coś ciekawego ?

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

VENTURE : 149 PLAYERS ONLINE

w 30 min ;] ... mało osób? lol... jak na 30 min to jest gigant.. jutro będzie 300 :] za tydzien 1000 :D

Spóźniłem się , już wchodzę i zaczynamy grać :)

Guildia WeRide rekrutuje :) !!

@EDIT

BOT nie działa?? jak włączam to pisze że bad kay signature... co jest grane??

Dodaj do Gildi Nick Nike :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...