Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VENTURE - 85 Cap\Balanced Classes\Skill Extensions\New systems - Otwarcie 13 kwietnia.

RYDVAN x3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 664
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a tu taka notka

od perry :D

We're sorry we weren't able to get the server up and running this
weekend due to certain problems we ran into. Please try to understand
that of all people that want to see this server go up, we are the ones
that want it the most.

We have decided to go with a plan that
will give as few uncertainty as possible, while also not delaying the
server launch any more.

We will launch the server this week.
As soon as we get our problems sorted we will announce the server to be
launched the next day, and post the download immediatly. This means
there will be one day to download the client and to register.

We hope you can understand,
We'll see you ingame,

The Venture team.

http://forum.play-venture.com/index.php?topic=100.0

Gdzie jest zwątpienie, tam jest wolność.

Opublikowano

aha no spoko czyli gowno sie dowiedzialem z tej notki... mamy byc cierpliwi, sprobujmy ich zrozumiec blablabla, byc moze otworza dzisiaj... czyli nic nowego zadnych konkretow, widzialem zeby serv opoznil sie o pare godzin czy o dzien ale nie o 3 dniu grr^^ co oni dopiero go robia czy co?

Opublikowano

nie gralem tam i mam nadzieje ze tu warto bedzie czekac... im wiecej czekania tym gorszy mam problem z wyborem buildu po tym balansie sil kazdy char wydaje sie fajny i rowny a nie mam jakiegokolwiek sentymentu co do postaci procz warka

Uczeń
Opublikowano

Zbieram ludu do pt więcej na pm albo w grze pod nickiem SIn (sam oficjalnie robie warka) a ludzi moze jakis swoich zgarne (kanał TS'a mam jbc wiec nie bd problemu z komunikacją no i ustali się jakieś pory dnia do gry jeśli bot bd off. CO do osłabienia EU to pomimo wszystkiego to na mobach 5-7 lvl wyzszych damy rade a spoty są ogarnięte z tego co widać więc damy rade.

Opublikowano

Ogolem, to nie chodzi o to ze server nie zostal otwarty. Oficialnie zostal on odpalony tak jak bylo w sobote o godzinie 16 ale nie dla graczy, nie napisali ze bedzie on otwarty dla graczy w sobote :D (czepiajac sie dokladnosci tekstu) server dalej jest odpalony, wszystko dziala ale cos tam dalej musza zrobic ;p a co do clienta to pewnie jest zuploadowany tylko ze nie podali linkow.

Opublikowano

2 dni opoznienia przy otwarciu widac ze team jest beznadziejny a wiec i taki bedzie server ;]

" Co Cię Nie Zabije To Cię Wzmocni "

Opublikowano

Dokładnie Baxiu :)) Mam takie same zdanie : D

"Remember this day, men, for it will be yours for all time."

Daj + jak pomogłem .

Opublikowano

2 dni opoznienia przy otwarciu widac ze team jest beznadziejny a wiec i taki bedzie server ;]

A i tak będziesz jednym z pierwszych jak otworzą serwer.

Opublikowano

sam nie wiem czy warto czekac, po co pisac ze open 13-ego jak zaraz pisza notke ze bedzie opoznienie tygodniowe o kurw.... zaduzo wymyslow zeby przyciagnac uwage a potem i tak gowno z tego jest a procz czekania to po otwarciu mnostwo bogow.... Macie jakies propozycje co do innego serva zeby zabic troszke czasu, zmarnowanego zreszta przez venture??

Opublikowano

sam nie wiem czy warto czekac, po co pisac ze open 13-ego jak zaraz pisza notke ze bedzie opoznienie tygodniowe o kurw.... zaduzo wymyslow zeby przyciagnac uwage a potem i tak gowno z tego jest a procz czekania to po otwarciu mnostwo bogow.... Macie jakies propozycje co do innego serva zeby zabic troszke czasu, zmarnowanego zreszta przez venture??

Nie rozumiem, nie chcecie czekać - nikt wam nie broni dać sobie spokój z tym serwerem. Zaraz będzie jaki ten serwer jest szkaradny, choć tak naprawdę jeszcze go nie znacie. Natomiast najbardziej intryguje mnie fakt, ile potraficie poświęcić tej grze, nawet na głupie wyczekiwanie. Widzę dla niektórych to gorsze uzależnienie niż szlugi.

Opublikowano

Nie bede komentowal bo nie warto, chcesz to pal sobie i szlugi a mnie nie oceniaj bo mnie nie znasz. Tymbardziej nie mam zamiaru oczerniac serva bo nie wiem jaki bedzie, narazie stwierdzam ze administracja sie nie popisala...

Opublikowano

nie masz zamiaru oczerniać to skończ marudzić... non stop zmieniasz zdanie, zdecyduj się :) jest ładna pogoda, wyjdź do ludzi zamiast wciskać F5.

Uczeń
Opublikowano

Pojebani... Noł lajfy a później ryją dekiel i się w sobie zamykają. Server bd on dopiero w next week więc wypierdalać na dwór pajace! :))

Opublikowano

ej a co robi F5 ^^ ? co do serva? czekamy i czekać będziemy. Nie ma co tu gdybać , czasem tak wychodzi panowie że są rzeczy ważne i ważniejsze :)
co do zabicia czasu , ja robię muzykę w wolnym czasie i nie mam zamiaru siedzieć i klepać post za postem jaki to ja jestem zawiedziony bo nie otworzyli servera =)
Moim zdaniem zrobią to prędzej czy później bo za dużo wkładu dali od siebie ( Trailery , wygląd stronki , opisy ). Więc spokojnie , chcą to zrobić profesionalnie dlatego każą czekać. Po co teraz mają otwierać i potem się ma okazać że bug na bugu albo że 1 mały DDos i nie ma servera. Tak poczekamy chwilę , ogarną wszystko , zabezpieczenia , i będzie to server na dłuższy czas a nie na tydzień. Mnie osobiście nudzą inne servery bo każdy ma to samo , a ten mi odpowiada bo wnosi coś nowego. Dlatego apeluję byście dali im tyle czasu ile potrzebują , zajęli się czymś innym , i wrócili tutaj jak wszystko będzie skończone , a komentarze typu " ten server nie wypali" " jaka administracja , taki server" i " nie będę grał już na tym serverze" są naprawdę zbędne... Obserwujcie , piszcie ale z rozsądkiem i wiedzą. Rozumiem że jesteście zawiedzeni , ale to nie znaczy żeby tak krytykować =)

Opublikowano

@up

Odświeża ci stronę Wiem bo sprawdziłem teraz ;D

@pumacz69

Dzięki za info ob nie wiedziałem o tym ^^

@topic nie pozostaje nam nic innego jak czekać i czekać : D

Gdzie jest zwątpienie, tam jest wolność.

Opublikowano

A może to będzie tak jak z Repose Network?:D Były wielkie zapowiedzi fajnie wszystko dopięte na ostatni guzik, ale serw nie wystartował^^

Venture może okazać się bardzo fajnym serwer, bo na Intense nie ma już co robić, a szkoda bo wczoraj wieczorem +10 weszło. :D

14mxpnc.jpg
Opublikowano

czyli z tego co rozumiem serwer ma wystartować w tym tygodniu tylko dadzą info dzien wcześniej tak ?

Pomocnik
Opublikowano

Ogolem, to nie chodzi o to ze server nie zostal otwarty. Oficialnie zostal on odpalony tak jak bylo w sobote o godzinie 16 ale nie dla graczy, nie napisali ze bedzie on otwarty dla graczy w sobote :D (czepiajac sie dokladnosci tekstu) server dalej jest odpalony, wszystko dziala ale cos tam dalej musza zrobic ;p a co do clienta to pewnie jest zuploadowany tylko ze nie podali linkow.

z tego co napisał na Chacie Perry , Podobno w piątek ma być już OPEN servera , więc Clienta i REG można się spodziewać już Jutro :)

A napisał dla kogo ? uważaj na kruczki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...