Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VENTURE - 85 Cap\Balanced Classes\Skill Extensions\New systems - Otwarcie 13 kwietnia.

RYDVAN x3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

War/Cler bedzie dobry na pvp.. Na trade / unique bede rozdawać bufy. ;) + lura do party ;D warrior wszędzie jest dobry :]

a Chiny dla mnie są nudne.. Rogalcem/Warlockiem gram aktualnie na necroSRO , wiec raczej zrobię warka , no chyba ze ktos ma jakies propozycje inne do zrobienia jakiejs postaci ktora bedzie dobra na tym serwerze to z chęcią wysłucham. :)

Bo ten war jeszcze nie jest w 100

nie wiem jak tobie.. ale mi to bardzo odpowiada ... Wszędzie gdzie gralem , a gralem na bardzo wielu serwerach najlepszy byl Warior/cler/walrock albo rogue/cler/warlock poprostu jak by te postacie bylo "zczitowane" a teraz zrobili zajebistą opcje poprostu !! Kazda postac bedzie mogla pokazac co potrafi poparzez dobre itemy i dodanie dodatkowych skili od 80 do 85.. Zajebiscie ! Robie s/s hybryde 1:5.. Cold / Light / albo light 60 , cold 20 dla ms i full FIre.. jeszcze musze sie nad tym zastanowic

ciekawe jak z botem bedzie.. mam nadzieje ze mbot bedzie dzilac normalnie jak na kazdym privie.. no i ze bedzie mozna sobie odpalic silkow tyle ile komu pociagnie xDD bo inaczej to hujowo :D gold party bym sobie postawil odrazu xD

kazda oprucz postaci EU taa Bot jest niedozwolony

• Odpowiedzi 664
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jedno mnie boli ;p jak tu grac w lola i bocic jak pilnuja :( ale jak uda im sie 1 client na PC to serwer bedzie cudowny ;]

Te linki mialy byc za godzine a jakos dalej nie ma clienta do pobrania.

Opublikowano

Ten server to będzie i tak jakaś lipa.. Ingerowanie w skille nic nie da tylko tą gre zepsuje.. Popatrzcie ile ludzi chce grać w silka.. Byśmy ogarnęli jakąś guildie polską na SilkroadR czy Isro , party by było i by się grało świetnie :)) A nie.. szukać priwa i czekać na niego , który jest okrojony.. Ta gra jest świetna właśnie ze względu na stuny itd.. jak pozbawimy jej tego to nie ma sensu... A jeśli boicie się , że na globalu exp jest ciężki to dla chcącego nic trudnego :) Jak będzie miła atmosfera to i exp będzie leciał.. Pomyślmy nad zebraniem ludzi i ruszeniem na SilrkoadR czy Isro :))

Pozdrawiam :D

"Remember this day, men, for it will be yours for all time."

Daj + jak pomogłem .

Opublikowano

Ten server to będzie i tak jakaś lipa.. Ingerowanie w skille nic nie da tylko tą gre zepsuje.. Popatrzcie ile ludzi chce grać w silka.. Byśmy ogarnęli jakąś guildie polską na SilkroadR czy Isro , party by było i by się grało świetnie :)) A nie.. szukać priwa i czekać na niego , który jest okrojony.. Ta gra jest świetna właśnie ze względu na stuny itd.. jak pozbawimy jej tego to nie ma sensu... A jeśli boicie się , że na globalu exp jest ciężki to dla chcącego nic trudnego :) Jak będzie miła atmosfera to i exp będzie leciał.. Pomyślmy nad zebraniem ludzi i ruszeniem na SilrkoadR czy Isro :))

Pozdrawiam :D

Global nie ma sensu ostanio jak tam bylem to straszne lagi bo przeszli na serwery koreańskie czy cos tam ale lagi są;/

Opublikowano

jeśli chodzi o stuny, Skille nie będą aż tak bardzo zmienione , Chodzi o to że np warrior będzie miał 1 stuna a nie kilka. Będzie on tylko możliwy w 100% z Axe ( sudden switch , jakoś tak) . Wszystko inne się nie zmienia. każda profesja która miała kilka stunów, będzie miała teraz tylko 1 stuna 100% prawdopodobnie.
nic się tak bardzo nie zmieni. Dare devil z warka będzie troche gorszy , ale dodadzą warkowi Defy więc będzie wyrównana walka. co do Skilli popytajcie się adminów , mi wytłumaczyli co i jak , i powiem wam że fajne rozwiązanie jednak jest z tymi skillami bo będzie naprawdę po równo.
Co do Clienta , podobno już wszystko zrobili , robią jeszcze ostatnią rzecz , a tego linka do downloadu niby mają dać lada chwila.

Opublikowano

A z tym zabespieczeniem na GF 1 client na 1 PC czy bedzie to odazu czy potem?

I ktos pomoc udzieli ? nie wiem czy zrobic bowa czy glaive/spear

Opublikowano

Jak ja bym chciał taki server jak był kiedyś ECSRO.. Wbijało się z 2 godziny ale jak było pięknie.. a teraz koloryzuja.. po chuj zmieniaja skile te skille... Jakos miliard ludzi gra w Silka i nie narzeka.. I tak wszystko zalezalo od Eq... Takie ingerowanie w cos co jest pieknie chujowo wyjdzie zobaczycie.. Server ruszy kazdy sie zajara a pozniej beda wszyscy rezygnowac.. Albo grasz na privie i Ci go zamkna . Zaden priv nie jest pewny wiec najlepszym rozwiazaniem by byl Global.. A jak kolega mowi , ze sa lagi to moze SilkroadR ?

Daj + jak pomogłem .

Opublikowano

No ja tam też gram .. Gra ktoś ze mną :)) ?

Ps.. zabieram się teraz za ściąganie :D

Daj + jak pomogłem .

Opublikowano

:)

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

zaczyna to człowieka drażnić , potracą ludzi jak każą im tyle czekać , zwłaszcza że najpierw miało być wczoraj , potem że dzis rano , potem że już lada moment (1h temu) ... ale coż takie uroki priva ; ) mimo wszystko jestem poztywnej myśl i warto poczekać moim zdaniem

Dzięki temu wziołem się za edu : D

Opublikowano

to jest temat o konkretnym privie , proszę więc rozmawiać na dany temat...
Co do servera , poprostu musimy czekać. Nic na to nie poradzimy , czas nam to wynagrodzi =)
o skille nie ma sie co czepiać bo tak jak mówiłem nie będzie jednak tak źle. Zresztą ten wyżej podany official trailer nam to pokazuje :) !!

Opublikowano

Jezeli osoby piszace tutaj o sro-r nie dostana warnow za spam to pozdrawiam moderatorow tego smiesznego dzialu. :)

server ma NIBY byc online za min. 3h albo i dluzej. a co z clientem to nie wiem..

Opublikowano

na stronie jest info ze 13 >>wczoraj pisali ze wieczorem>> wieczorem ze dzisiaj rano >>> o 11>> ze za godzine>>o 13>> bedzie open o 16>> o 16>>> bedzie open Jutro

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

ludzie piszą że dzisiaj wieczorem mają otworzyć bo testują clienta jeszcze , muszą ogarnąć ten limit 1 konto na PC. Otworzą napewno , inaczej by nie robili takiej fajnej strony , forum oraz trailerów. :)

@EDIT

Perry [14|Apr 05:19 pm]: we just started uploading the client
Perry [14|Apr 05:19 pm]: we dont know if we should launch tonight or tomorrow yet

Wygląda na to że coś się ruszyło :)

@DOWN

niczego nie można być pewnym :P , ale nadzieje można mieć hehe

Opublikowano

no na fake to nie wygląda bo mi np bylo by szkoda czasu na takie cos ale ludzie wkurwia to ze daja termin a nie maja wszystkiego gotowego czy ludzie nie mogą sie nauczyć by podawać termin jak juz maja gotowe?

Czyli dzis wieczorem pewne info tak ?

Byle dzis otworzyli ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...