Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VENTURE - 85 Cap\Balanced Classes\Skill Extensions\New systems - Otwarcie 13 kwietnia.

RYDVAN x3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ta modyfikacja zabiła najlepszą postać na serwie tzn warriora

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

• Odpowiedzi 664
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ktoś mi coś tam pisał, że o 17 :)

@edit: tak, że życzę powodzenia ;)

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

ta modyfikacja zabiła najlepszą postać na serwie tzn warriora

Po jaka cholere dodawac eurpejskie postacie i potem zmieniac ich skille . Kazda postac ma swoje + i - wiec na boga pytam po co ??? nierozumiem tego.. Wszystko fajne ale no bez jaj . Teraz bedzie 80% gralo chinolami .

Opublikowano

a jakie buildy polecacie pod pvp z chinese pod cap 80? zastanawiam sie nad glavierem/fire/cold albo spear/fire/cold , w gre wchodzi jeszcze jakas hybrydka ale niezabardzo sie znam

Opublikowano

a jakie buildy polecacie pod pvp z chinese pod cap 80? zastanawiam sie nad glavierem/fire/cold albo spear/fire/cold , w gre wchodzi jeszcze jakas hybrydka ale niezabardzo sie znam

Bower jest teraz wyjebany w kosmos ma wiekszy crit i lepszy knock back . Fire/cold/luk albo z force tez

Opublikowano

pewnie dzisiaj nie bedzie startu

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

każdy czeka na start =) na forum servera można zrobić konto i tam jest mini Chat online na którym jesteśmy na bierząco z wszystkim =)

proszę to link do forum SERVERA. to nie reklamowanie innego forum bo chodzi tu o ten dany Temat =)
http://forum.play-venture.com/index.php

zakładacie konto , logujecie się i możecie pisać z administracją

@Edit

co do Guildii , zrobię o nazwie WeRide więc kto chętny razem wspólnie zagrać to piszcie =) invitne tak szybko jak tylko się da

Opublikowano

Witam wszyskich serdecznie , razem z moją strę ekpiż z serwera NecrosSRO przechodzimu tutaj :) tworzymy odrazu nową polska gildie , nazwa BloodyTeam ja będe masterem nick; Kroksos warrior/ cleric - zapraszam wszyskich ! Do wspulnego rozpoczęcia podboju serwera !!! Bedziemy kminic exp party odrazu po wejsciu ! Jeszcze raz zapraszam !! Kriksos :) BloodyTeam . Do zobaczenia na serwerze !!!

Opublikowano

Ja też zapraszam wszystkich aktywnych graczy do nowej guild KupaKapłana i do zobaczenia na szlaku...

Na servie pogramy około 3 dni a potem się zmieni.

Opublikowano

Moony z uniqe... to sa jakies zarty.. wg nie powinno nic wypadac z uniqe. Ludzie sobie porobia swoje pt wizz do tego bardy z dance i kazdy uniqe / moony ich. To wyklucza robienie innych postaci juz nie wspomne o chinskich...

farah.png

Opublikowano

Moony z uniqe... to sa jakies zarty.. wg nie powinno nic wypadac z

uniqe. Ludzie sobie porobia swoje pt wizz do tego bardy z dance i kazdy

uniqe / moony ich. To wyklucza robienie innych postaci juz nie wspomne o

chinskich...

Som wypada tylko z unique , ale są bardzo małe szanse , takie jak na isro, może ciut większe.

co do tych PT eu... Zbalansowanie postaci EU i CHin daje taką różnice że będę równe szanse na zabicie unique.

więc nie masz się co martwić bo Som będzie rzadkością.

Opublikowano

BloodyTeam zaprasza !!! Przechodze całką ekpą z NecroSRO !!!! Nick Kriksos (War/Cler) !!! Zapraszam !!! Będę online odrazu po otwarciu !!! Pisać PW ! see u later. !!

Opublikowano

Witam wszyskich serdecznie , razem z moją strę ekpiż z serwera NecrosSRO przechodzimu tutaj :) tworzymy odrazu nową polska gildie , nazwa BloodyTeam ja będe masterem nick; Kroksos warrior/ cleric - zapraszam wszyskich ! Do wspulnego rozpoczęcia podboju serwera !!! Bedziemy kminic exp party odrazu po wejsciu ! Jeszcze raz zapraszam !! Kriksos :) BloodyTeam . Do zobaczenia na serwerze !!!

Najpierw sobie poczytaj zmiany potem wybieraj klasse postacie bo siem zdziwisz :D dołanczam do gildi Nick Lea Wiz/cler

Opublikowano

Najpierw sobie poczytaj zmiany potem wybieraj klasse postacie bo siem zdziwisz :D dołanczam do gildi Nick Lea Wiz/cler

War/Cler bedzie dobry na pvp.. Na trade / unique bede rozdawać bufy. ;) + lura do party ;D warrior wszędzie jest dobry :]

a Chiny dla mnie są nudne.. Rogalcem/Warlockiem gram aktualnie na necroSRO , wiec raczej zrobię warka , no chyba ze ktos ma jakies propozycje inne do zrobienia jakiejs postaci ktora bedzie dobra na tym serwerze to z chęcią wysłucham. :)

Bo ten war jeszcze nie jest w 100% pewny :D

Opublikowano

War/Cler bedzie dobry na pvp.. Na trade / unique bede rozdawać bufy. ;) + lura do party ;D warrior wszędzie jest dobry :]

a Chiny dla mnie są nudne.. Rogalcem/Warlockiem gram aktualnie na

necroSRO , wiec raczej zrobię warka , no chyba ze ktos ma jakies

propozycje inne do zrobienia jakiejs postaci ktora bedzie dobra na tym

serwerze to z chęcią wysłucham. :)

Bo ten war jeszcze nie jest w 100% pewny :D

no widzisz co do warriora , zgadzam się , jest on naprawdę dobry. Ale muszę cię zawiadomić że na tym serwerze jest on niestety trochę pogorszony. Skille z warrka , stuny itp są zlikwidowane , więc warrior bardzo stracił na tym. Niby można spróbować zagrać warkiem ale nie napalaj się że będzie on wymiatać bo jest tu zbalansowanie co trochę zgarsza EU chary a najbardziej chyba Warriora.

@EDIT UP

prawdopodobnie dzisiaj nie będzie server działał , tylko jutro otworzą. Właściwie tylko pogłoski były co do startu servera dzisiaj. Ja osobiście nie gadałem z Adminem i żaden z nich nie wspominał o starcie dzisiaj , aczkolwiek była mowa że może dzisiaj odpalą. Z tego co wiadomo to jutro mają zamiar odpalić ale tak jak mówię to jest info z drugiej ręki więc trzeba czekać ;)

Opublikowano

no widzisz co do warriora , zgadzam się , jest on naprawdę dobry. Ale muszę cię zawiadomić że na tym serwerze jest on niestety trochę pogorszony. Skille z warrka , stuny itp są zlikwidowane , więc warrior bardzo stracił na tym. Niby można spróbować zagrać warkiem ale nie napalaj się że będzie on wymiatać bo jest tu zbalansowanie co trochę zgarsza EU chary a najbardziej chyba Warriora.

@EDIT UP

prawdopodobnie dzisiaj nie będzie server działał , tylko jutro otworzą. Właściwie tylko pogłoski były co do startu servera dzisiaj. Ja osobiście nie gadałem z Adminem i żaden z nich nie wspominał o starcie dzisiaj , aczkolwiek była mowa że może dzisiaj odpalą. Z tego co wiadomo to jutro mają zamiar odpalić ale tak jak mówię to jest info z drugiej ręki więc trzeba czekać ;)

Hmmm a co byś powiedzial o s/s hybrydzie na tym serwerze? z coldem i lightingiem no i oczywiscie mieczem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...