Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VENTURE - 85 Cap\Balanced Classes\Skill Extensions\New systems - Otwarcie 13 kwietnia.

RYDVAN x3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powiem tak, jak caly server gra na bocie to po co grac recznie skoro mozna bocic...

ale jak server gra recznie i masz z kim pograc nawet te 2h to i tak jet wystarczajaco duzo... to taxi, to trade, to inne rzeczy do roboty 2h to dosc sporo czasu jesli o mnie chodzi, grajac 2h dziennie po 2 dniach mozesz miec max lvl i seta

b421ea0bef5eb630m.png

• Odpowiedzi 664
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tymi 2 dniami to trochę przesadziłeś, bo same questy po 80 lvlu są dość czasochłonne.Ale jednak ten 80 lvl zdążysz spokojnie wbić.

Opublikowano

bo cały client jest spakowany i tylko twórca sbota postanowił to ogarnąć. W pierwsze dni na serwerze nie działał żaden bot

"No sex, go exp"

Opublikowano

Sbot zrobił tylko update pod Venture czy wszystkie servery?

+ ktoś kto ma sbota może mi podesłać na pw szerszy opis jak to działa wszystko? Jak Sbot omija zabezpieczenia?

TIOiE.jpg

Opublikowano

znajomi korzystają normalnie i nie mówili nic o tym jak s bot omija zabezpieczenia po prostu działa :)

"No sex, go exp"

Opublikowano

Tak więc rozmawiałem z Nezekanem na temat tego że jeżeli i tak już sbot działa u nich na serwie czy nie lepiej by było udostępnić clienta na którym działał by również darmowy bot. Tutaj pytanie sie pojawia do was. Czy to według was mogło by poprawić jakkolwiek sytuacje servera? Czy myślicie że byłaby to dobra decyzja?

TIOiE.jpg

Opublikowano

Jak dla mnie mógłby być dozwolony bot, bo i tak ten kto chce i tak go użyje.Jeżeli bot byłby dozwolony ale przez to wrócili by gracze, to ja nie widzę żadnego problemu.

Opublikowano

Super ciśniecie 42 Gracze,

-39 Sbot Account's

-2 Staller's in Hotan

-1 Account " Pan Andrzej cisnący w pocie czoła na penonach, który i tak jutro dostanie bana z niewiadomych przyczyn "

Tak więc rozmawiałem z Nezekanem na temat tego że jeżeli i tak
już sbot działa u nich na serwie czy nie lepiej by było udostępnić
clienta na którym działał by również darmowy bot. Tutaj pytanie sie
pojawia do was. Czy to według was mogło by poprawić jakkolwiek sytuacje
servera? Czy myślicie że byłaby to dobra decyzja?

Co za pytanie, na pewno by to poprawiło sytuacje bo sam pomyśl co za frajda mieć dostęp do bota dla osb którzy mają dostęp do konta paypal

jak bym sam miał to bym sam kupił a nie mam więc poszedłem tam gdzie mam bota darmowego jeszcze lepiej ! i większość takich jak ja poszło też.

Opublikowano

nie wyolbrzymiajcie że 60 osób on line jest na s bocie cała nasza guild siedzi na ts3 i każdy gra ręcznie(albo farmimy coiny, robimy q na sp bądź taxujemy low chary na unique, czy dropimy trans pety) i dziwne, że po restarcie cała guild The Empires i Legacy latało i ksuło mi uniqi które chciałem ubić pomagając kumplowi
Pamiętajcie że na serwerze są jeszcze osoby które brzydzą się botem, bo akurat nasza paczka znajomych gra dla fun a nie spinania się kto jest najlepszy na servie najbogatszy i pierwszy w jakiś statystycznych rankingach.

"No sex, go exp"

Opublikowano

@Linaxis

widzisz albo sie gra dla funu albo sie ma takie male ego ze sie puszcza bota i po tygodniu sie uwaza za pro playera a nie potrafi ogarnac chinskieogo chara i pyta sie czy cos sie oplaca dodwac to po 1

po 2 byl restart wiec tylko 50 playerow

po 3 bylem na rocku i co? i nic nie widzialem...

po 4 kazdy gracz ci odpisze ;) nie wizialem takiego co by nie odpisal(glupi? co patrza sie jak bije bot? czy tez moze recznie napieprzaja)

po 5 bot nie zmieni syt na servie, dlaczego? bo albo pusci sie pt share w job cave tak aby ustac tam albo pusci sie bota i po nocy bd mial dlvl bo bot to bot...

po 6 jak zaczna odpalac pt share to ludzie przestana grac bo nie bd gdzie expic...

po 7 co z tego ze bot dziala jak bot nic nie zdziala poza wbiciem 80lvl nic wiecej bo nawet do farmienia coinow sie nie nadaje bo bd padac...a gold i itemy dropia z 81+ mobow

po 8 tyle w temacie

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

wiesz chciałem ci powiedzieć jeżeli robie co pierwszy raz to wole się poinformować od kogoś kto ma większą wiedze na ten temat, a dla funu jak się gra to albo bez botów albo z botami , a tu jest pół na pół. A jak byłeś na rocku to pewnie że nie będziesz miał na widoku odrazu puszczonego bota, łatwo o raport w taki sposób są mądrzejsze osoby i chodzą tam gdzie raczej się nie uczęszcza. Zresztą swoją opinie mam na temat tego serweru sam tam grałem i lvl też jakiś miałem więc mogę sie wypowiedzieć.

Opublikowano

No tak tak. Bot nie pomoże etc etc. Ale popatrzcie na to z tej strony że wiele osób płacze że sbot działa . Że Ci co płacą mają wszystko itd.

TIOiE.jpg

Opublikowano

Jak bot niby nie pomoze?

81:
  • Kill 130 Niya Generals
  • Kill 130 Antelopes
  • Kill 130 Tomb Warriors
Bot zabije je za ciebie, ty tylko zmieniasz spoty.

82:

• Kill 150 Priests of Terror
  • Kill 150 Keisas Berserkers
  • Kill 150 Blood Khepris

Tak jak wyzej.

83:

• Gather 25 essences from Tomb Soldiers
  • Gather 25 essences from Tomb Archers
  • Gather 25 essences from Royal Soldiers

Bot ci wydropi questy, ty tylko zmieniasz spoty.

84:
Acquiring a Proof of Experience. You can get a proof of experience for reaching a specific job rank.
Requirements are as follows:
  • Level 4 for Thieves
  • Level 5 for Hunters
  • Level 5 for Traders
Once you reach the required Job level, unequip your job item and teleport. If you have the quest taken you should have a proof of experience in your inventory which you can exchange for a reward at the Ascension Priest.
Jedyny sensowny quest, bot nic nie da, a samo robienie questa to czysta przyjemnosc i zabawa.
85:
Acquiring a Moonlight Essence. You can get a moonlight essence by having a Seal of Moon 8D weapon in your inventory and then talking to the blacksmith. The Blacksmith will exctract the essence from the first 8D moon weapon he finds in your inventory. Then you will have a Moonlight Essence which you can exchange with the Ascension Priest in Jangan.

Bot ci coiny wydropi.

Takie sa fakty.

Opublikowano

To pozdro jak na tych spotach bot będzie padał co chwilę jak albo same gianty na tych spotach albo moby party, po za tym jaki sens bocenia dla zarobku, jak z kumplami chodzimy speciale o 14 17 20 23 i 4x trader 4xhunt z rc mt albo takla do jg i za każdy rajd trader ma okolo 200m a hunter 90-110m(hunter około 700-1b za tygodniówkę) i co goldfarma wyprzedzi mnie z goldem na pimpowanie seta to spójrzcie na najbogatszych na serwie i obliczcie czy gf na robi tyle kasy w 3-4dni ^^ z resztą mi to nie przeszkadza, że jestem gorszy od innych mam czas gram, nie mam czasu nie gram nie będę płacił za prąd dla bota ;p po to aby nie być przy kompie i z tego nie korzystać :) Pozdrawiam

"No sex, go exp"

Opublikowano

@ Michnik

chyba pisalem na temat job cave i bota, majac 80lvl nie majac kasy na seta bo nie dropi jedynie co mozesz zrobic to puscic bota na slomiaki...

kazdy z tych wymienionych mobow bota zabije szybciej niz sie ustawil na tego spota, jedynie Q na 81 da przezyc ofc jak ma seta, jak nie ma to... zycie

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

Jeszcze nie upadł.Admini pisali, że do póki mają kasę żeby hostować serwer to będzie on online.Mam nadzieje, że wymyślą coś żeby sprowadzić jakoś graczy na serwer bo na razie straszna chujnia aż nie chce mi się siedzieć na serwerze.

Opublikowano

Ooo widze problemy ? No to ciekawe bo Ardebran powstaje pomimo nieaktywnego GM'a :P pozdrawiam ludzi ktorzy gadali na Ardebrana i wielbili ten server , wiec co sie stało ?

Opublikowano

@up

jak to co sie stalo? palce bola od klikania 1234 niektorych :) i prosze innych nie szukajcie wymowki ze nie ma co robic na serverze bo jest duzo zeczy do roboty, i innych wymowek bo taka jest prawda ze paluszki bola. Jestem ciekaw jak bd mieli dziewczyne to tez bd narzekac ze was palce bola(brak treningu przez bota) <lol>...

jestem glupi

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

Ooo widze problemy ? No to ciekawe bo Ardebran powstaje pomimo nieaktywnego GM'a :P pozdrawiam ludzi ktorzy gadali na Ardebrana i wielbili ten server , wiec co sie stało ?

No powstaje ;D 20 osób online

Opublikowano

masz na chacie, nie grales to sie nie wypowiadaj, ale sadze ze jestes kidem o nicku apocalyptic czy jak ten glupi nick sie pisze

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

gepard widze że strasznie stajesz w obronei tego żałosnego serwera gdzie bodajże teraz gra zaledwie garstka osób, wiem że ci żal dupe ściska, bo już strata czasu robić nowe konto na innym serwerze, ale takie są realia, i nie ma sie co łudzić, więc chociaż nie wypisuj głupot na innych prywatnych serwerach, bo i tak ludzi na to badziewie twoje gdzie grasz już nie ściagniesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...