Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuor.pl [Dedyk]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CO DO FORUM:

Bylo - lagowalo ze sie nie dalo go uzywac.

Nie ma i pewnie nie bedzie w tej chwili, mozecie sami zobaczyc dlaczego.

@UP

Drop ze smoka jest chu*wy i taki zostanie poniewaz Team nie potrafi nic dobrze zrobic.

Sluchajcie dalej ich bajek a wyjdziecie na tym, tak jak wyjdziecie..

Ja za ten serwer podziekowalem.

MAM NADZIEJE ZE LUDZIE TEZ TO ZROBIA I ZOSTAWIA ICH.

P.S. Mozliwe ze bedzie S2 Tuora z inna administracja i pelnym odbugowaniem gry ^^,

Ale to sa gdybania i przypuszczenia, najpierw musi S1 upasc.

goof2jpg_eqanqpq.jpg

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podobno zmienialiście drop z berana - **uja prawda.

I wyprawa:

- kryształ

II wyprawa:

- zmianka6-7

- stal sura

- 2x kd +6

III wyprawa:

- truta, kruk

- smocza łuska 1x

- stal sura

Więc rozumiem, że do cholery jasnej na is muszę wydać +-100zł żeby ulepszyć głupią zbroję+broń? Nie wspominając już nawet o biżuterii.

Na wróżkę nie pójdę, bo co zacznę ją bić to przyjdzie paź i ją będzie ksuć. Zróbcie coś z tym wreszcie!

+ to już chyba wasza 3 zmiana maszyny, która pewnie i tak nic nie da.

Wyprawy:

Nr. 1.

Truta, Żal, Szpon Smoka, Łuska Smoka, Kd- wita+6, defa+6, woja+6, ninji+6, szamana+6, kryta+6, chakry, dodanie 6-7

Nr.2.

Truta, Szpon, Szpon, Łuska, Kd- wita+6, defa+6, sury+6, uniku+6, uchyłki+6

Nr.3.

Żal, Chakry, Lwi, Łuska, Łuska, KD- ninji+6, woja+6, szamana+6, uchyłki+6

I nie pier*ol mi tutaj że drop słaby :)

kiritoc.png

Opublikowano

Wyprawy:

Nr. 1.

Truta, Żal, Szpon Smoka, Łuska Smoka, Kd- wita+6, defa+6, woja+6, ninji+6, szamana+6, kryta+6, chakry, dodanie 6-7

Nr.2.

Truta, Szpon, Szpon, Łuska, Kd- wita+6, defa+6, sury+6, uniku+6, uchyłki+6

Nr.3.

Żal, Chakry, Lwi, Łuska, Łuska, KD- ninji+6, woja+6, szamana+6, uchyłki+6

I nie pier*ol mi tutaj że drop słaby :)

Potwierdzam, bo sam z nim byłem wtedy. :)

1363701576-U247153.jpg
Opublikowano

To pewnie za 2 dni serwer będzie online, tak na oko :)

Serwer fajny lecz administracja, wszystko spierdoliła.

Jak zobaczyłem, że ktoś z administracji się wypowiada, że lagi to wina naszych słabych komputerów to wybuchłem ze śmiechu haha ! :)

Pozdrawiam ich, oby tak dalej !

Opublikowano

Dawajcie calkowity reset :D oddjacie tylko Sm dla tych co kupili , pozbadzcie sie lagow , bledow dodajcie drop ulepszaczy troszke lepszy i bedzie ok. :D Wiem ze zaraz mnie zhejstujecie bo duzo graliscie i wgl, ale czyz to wszystko nie jest tylko dla funu? Wydaje mi sie ze wieksza przyjemnosc bedziecie mieli z wieksza iloscia graczy bez lagow i z lepszym dropem\...

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Racja, restart by był jedynym dobrym rozwiązaniem ( jak dla mnie ) Oddać sm tym co wysłali sms'y na ItemShop jednak wątpie by taka propozycja weszła w życie serwera, topka pewnie by odeszła, bo komu by się chciało znów expić ten + 150lv i to eq jeszcze. Te lagi, nie dokończone rzeczy , bugi - zrujnowały serwer. Stałem za serwerem, administracją ale to powoli się zaczyna robić żenujące - ciągle coś obiecują a nic nie robią . Czas zamienić słowa w czyny . Zobaczymy jak z tą nową maszyną, czy pozbędą się lagów - Na mapce 95lv nie da się wgl expić, przynajmniej osoby ze słabszym pc nie mają co grać na Tuor . Nic tylko czekać, co to będzie z tą maszynką oby nas nie zawiodła. Tak czy siak, zapraszam na serwer bo naprawdę warto, wystarczy pozbyć się tych jebanych lagów . Tyle ode mnie :D

Pozdrawiam !

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

WOBEC WSZYSTKICH GRACZ TUOR.PL PROSIŁ BYM O RESTART SERWER I PONOWNE OTWARCIE SERWERA : >

ORAZ ODDAĆ SM

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

topka pewnie by odeszła, bo komu by się chciało znów expić ten + 150lv

Odejda pojda na inny serwer , i tez musza od nowa expic , jesli sie im ten serwer podoba to zaczna jeszce raz , zreszta bedzie im latwiej bo maja wszystko ogarniete

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Odejda pojda na inny serwer , i tez musza od nowa expic , jesli sie im ten serwer podoba to zaczna jeszce raz , zreszta bedzie im latwiej bo maja wszystko ogarniete

A no racja, racja. ;p

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

WOBEC WSZYSTKICH GRACZ TUOR.PL PROSIŁ BYM O RESTART SERWER I PONOWNE OTWARCIE SERWERA : >

ORAZ ODDAĆ SM

Nie spamuj .. Zrobią co najlepsze , albo nie zrobią niczego .

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Moze mi ktos rzucic link do latki, bo na cliencie bez latki mam off, a latka premium speedysharze.