Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuor.pl [Dedyk]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szkoda , że nie mam żadnych informacji dot. serwera , a szkoda bo chętnie bym się dowiedział co/jak/gdzie/kiedy naprawią czy poprawią ;], i dajcie nie 50% expa tylko 100% expa bo na mniejszym lvl'u nie da sie expić w av2 za potwora 0.02 leci także ... nie zbyt fair wobec innych ;|

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

Kur... co to ma być, miałem tu nie grać no ale tilian okazał się nudny moim zdaniem, cofa strasznie lagi jak uj, u wędrującego domokrążcy nie ma sukni i smokingu, to po uja z metinów lecą pierścionki zaręczynowe, ja yebie tyle ludzi gra a oni nic nie robią widzę bardzo kumaty team, jak ja mam wbić 120lv na mapie 95 skoro przy 117lvlu wbiłem 65% na 1 pd + 50% raty no masakra, i te lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi i jeszcze raz lagi do ile można jak nie cofa to zacięcie na 60 sekund, wbić 120 to wyczyn...

Suknie i smoking i pierścionek kupisz u handlarki na placu w m1

Opublikowano

Dajcie im szanse i dajcie im szanse to juz ile dni trwa cierpliwosc sie konczy po 2 jak cos robic to robic to dobrze po co wypuszczac server kiedy jest wiele niedociagniec Bete jebnac . Co chwile pisza o problemach i nic nie jest robione tylko jakies ZUO na niedziele i zamydlanie oczkow ratami , wyjaczcie server na dzien badz zamknijcie 1 ch i tam poprawiajcie bledy bo narazie widze ze nic nie jest robione tylko obiecanie .

Opublikowano

Nie da się grać, ja na razie spadam pogram na noc, mam nadzieje że coś poprawią bo już nie idzie wyrobić z tymi lagami...

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

Nie da się grać, ja na razie spadam pogram na noc, mam nadzieje że coś poprawią bo już nie idzie wyrobić z tymi lagami...

Zgadzam się z toba ,lagi lagi i nic nie poradzić :/ a szkoda ,bo serwer fajny TYLKO TRZEBA DOPRACOWAC GO . zaraz Dodam tutaj Propozycje

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

Myślicie że zamydlicie oczy tym expem 100%, co mi po tym jak z tym expem i pdkiem z red lasu wbijałem w av2 w 30 minut 1 kulke. A inni zapierdalają z expem co chwila jest lvl up a ja musze czekac aż szanowny admin ten exp poprawi.

Opublikowano

Przydalo by sie ogarnac lagi, naprawic expa w AV2 bo nie leci kurwa wgl , biolog to wgl chyba jaral cos mocnego bo musze czekac -78912653 minut ,

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Myślicie że zamydlicie oczy tym expem 100%, co mi po tym jak z tym expem i pdkiem z red lasu wbijałem w av2 w 30 minut 1 kulke. A inni zapierdalają z expem co chwila jest lvl up a ja musze czekac aż szanowny admin ten exp poprawi.

To idz na ziny ... tam mi bez pd na 90lvl+ lecialo 10-15% za spota

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

To idz na ziny ... tam mi bez pd na 90lvl+ lecialo 10-15% za spota

Tu nie oto chodzi porpstu spierdolili expa totalnie i nic nie leci w AV2 na jaim lvlu bys nie poszedl

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

PROPOZYCJE ,BŁĘDY I ZMIANY !!!!!!

1.Poprawić eliksir poszukiwacza (nie redukuje czasu do oddania przedmiotu biologowi) !! *błąd

2.Zwiększyć drop 6.7bonów *zmiana

3.Propozycja !!! tutaj skupcie dużo uwagę DROGA ADMINISTRACJA !!

a60b4409.png

******To co zaznaczyłem jest najbardziej potrzebne w grze szczerze mówiąc ,więc dodajcie to do dropu z metków 140-205 .Iż boss na mapie 120 lvl respi się co 3 h i cięzko jest coś dropnąć i ulepszyć jak wszyscy ksują itp (więc przydałby się drop tego z metków )

4.zmniejszyć czas respu metinów na mapkach od 120-180 .(niech respią się co 30 min )

5,Tutaj WAŻNE : dodajcie 100% drop itemów nie zależnie od lvl postaci .np mamy 200 lvl i bijemy Azraela ( 0 dropu ) .... Tak samo jak na Zuo by było na co robić dropki skoro możemy bić swoją postacią ..

Mam nadzieję ,że to Administracja pozytywnie rozważy jeśli chcecie aby na serwie grało sporo osób .+ wyeliminować lagi !!!!

Opublikowano

ADMINISTRACJO, MACIE ZAMIAR KUR... ZROBIĆ COŚ Z TYMI LAGAMI ??

BO TO CO SIĘ DZIEJE TO JEST MASAKRA...

LAGI ŻE SIĘ STOI NAWET PO 15SEK =,=

WIĘC CHCEMY COŚ OD WAS USŁYSZEĆ NA TEMAT LAGÓW

ROBICIE COŚ CZY NIE ??

2jdf0ab.png     

Opublikowano

Ogólnie serwer był by zajebisty gdyby administracja wzięła się za jego ogarnianie bo tak jak jest teraz nie da się grać i tylko ludzie odchodzą.

Team tego serwera to totalni amatorzy, naprawiają 1 rzecz to psują drugą. Codziennie obiecują, że dziś bedzie dobrze, dziś będzie all naprawione itp a nic z tego nie ma. Niektóre bugi są od początku serwera, były zgłaszane setki razy i do teraz nie są naprawione.

Do tego słaby kontakt z administracją, nie ma forum itp Jak tak dalej będzie to serwer nie postoji dłużej niż tydzień:/

Sami widzicie po liczniku, że połowa graczy juz odeszła gdyby te tydzień był inny niż był grało by +1.5k ludzi a tak gra 600.

Online: 595 || Rekord: 1125

Dziś ll Tydzień temu

EthanaEU2.png

Opublikowano

ADMINISTRACJO, MACIE ZAMIAR KUR... ZROBIĆ COŚ Z TYMI LAGAMI ??

BO TO CO SIĘ DZIEJE TO JEST MASAKRA...

LAGI ŻE SIĘ STOI NAWET PO 15SEK =,=

WIĘC CHCEMY COŚ OD WAS USŁYSZEĆ NA TEMAT LAGÓW

ROBICIE COŚ CZY NIE ??

Ich wina że ich ddosują?

Ogólnie serwer był by zajebisty gdyby administracja wzięła się za jego ogarnianie bo tak jak jest teraz nie da się grać i tylko ludzie odchodzą.

Team tego serwera to totalni amatorzy, naprawiają 1 rzecz to psują drugą. Codziennie obiecują, że dziś bedzie dobrze, dziś będzie all naprawione itp a nic z tego nie ma. Niektóre bugi są od początku serwera, były zgłaszane setki razy i do teraz nie są naprawione.

Do tego słaby kontakt z administracją, nie ma forum itp Jak tak dalej będzie to serwer nie postoji dłużej niż tydzień:/

Sami widzicie po liczniku, że połowa graczy juz odeszła gdyby te tydzień był inny niż był grało by +1.5k ludzi a tak gra 600.

Online: 595 || Rekord: 1125

Dziś ll Tydzień temu

Gra więcej osób tylko niektórzy czekają aż przestanie lagować .

Opublikowano

A ja mam pytanie : Kto Wam misiaczki za dedyka zapłacił ? Coś nie chce mi sie wierzyć, że takie ciemnoty miałyby pieniądze na maszyne...Chociaż... Patrząc na lagi to maszyna musi być zajebista...

Sorry, ale większych nieogarów nie widziałem, dla przykładu :

5,Tutaj WAŻNE : dodajcie 100% drop itemów nie zależnie od lvl postaci .np mamy 200 lvl i bijemy Azraela ( 0 dropu ) .... Tak samo jak na Zuo by było na co robić dropki skoro możemy bić swoją postacią ..

To chyba mówi samo za siebie...

Serwera nie polecam - na początku jeszcze było dobrze, ale później pełno lagów / bugów / złe locale ( cały czas na windows 7 wypierdala, 4/5 dni temu 360 był na '' dobrej drodze '' poprawienia tego - jak widać chuja zrobił ) / zbugowane mapy / wyżej wymieniony bug expa av2 i dropu... Serwer ogólnie jest dobry, ale administracja BEZNADZIEJNA

Opublikowano

A ja mam pytanie : Kto Wam misiaczki za dedyka zapłacił ? Coś nie chce mi sie wierzyć, że takie ciemnoty miałyby pieniądze na maszyne...Chociaż... Patrząc na lagi to maszyna musi być zajebista...

Serwera nie polecam - na początku jeszcze było dobrze, ale później pełno lagów / bugów / złe locale ( cały czas na windows 7 wypierdala, 4/5 dni temu 360 był na '' dobrej drodze '' poprawienia tego - jak widać chuja zrobił ) / zbugowane mapy / wyżej wymieniony bug expa av2 i dropu... Serwer ogólnie jest dobry, ale administracja BEZNADZIEJNA

Daj znać jak postawisz lepszy serwer , chętnie pogram .,

Opublikowano

Daj znać jak postawisz lepszy serwer , chętnie pogram .,

Kase na maszyne dasz chłopczyku ? Takie typy mnie rozpierdalają... '' postaw swój serwer '' - ile Ty masz lat ? 14 ?

Ja przychodze na serwer żeby pograć, jestem graczem, a nie kimś od stawiania serwera. Jeśli biorą sie za coś to niech to zrobią dobrze, a nie na odpierdol...

Krytyki nie potrafisz przyjąć ? Oni też nie ? To wypierdalaj i nie czytaj tego co pisze : )

Opublikowano

Ich wina że ich ddosują?

Gra więcej osób tylko niektórzy czekają aż przestanie lagować .

Czyli nigdy, zawsze będą jakieś ddosy, atak kosmitów itd. W Polsce stoi kilka serwerów, których aż tak ataki nie dotykają. Wystarczy trochę pomyśleć i zainwestować. Nie ma to jak dać raty, ściągnąć ludzi np. na mapę 95 i przy jak to określili ddosach, zrobić im jeszcze większe lagi. Pomysłowość teamu nie zna granic.

2mzof5.jpg
Opublikowano

To powiem tak..

Serwer na początku miał spore problemy, były one spowodowanie lagami i przerwami konserwacyjnymi, które miały te lagi wyeliminować, po części się udało, po części nie..

Ludzi na serwerze jest coraz mniej ( niektórzy piszą, że ludzi przybywa ale sami siebie oszukują ) spowodowane jest to wciąż tymi "lagami, ścinkami, cofkami", jak na serwerze jest po 300-400 graczy to gra idzie całkiem płynnie, ale popołudniu, wieczorem jest już totalna masakra i jest to wina być może maszyny, ddos'ów ale na pewno nie mojego komputera.

Gracze piszą już od startu, że chcą mieć jakiś kontakt z administracją żeby móc zgłaszać bugi, cheaterów, problemy, poprawki.. doczekaliśmy się TS'a i (dzisiejszego) e-maila, brakuje stabilnego forum, wiem, że ma być już dostępne w ten weekend ale to już jest troszkę za późno - przez ten tydzień na serwerze nie zmieniło się praktycznie nic, wiele razy było mówione (TS), pisane (mpc), że jest do poprawy sporo rzeczy, ale administracja nie zrobiła nic. Sporo graczy ostro ciśnie na cheatach, były zgłoszenia - banów brak. Część map była zbugowana, m.in. komnata smoka, minotaura z tego co widzę, to dalej są na nich jakieś problemy. A na koniec dzisiejsze raty.. nie wiem czy to było zrobione specjalnie czy przypadkowo, ale no kurde.. część graczy się męczyła choćby z tym 118-120lvl'em (od 119 do 120 na PD 1.5h !), a na tych ratach to kwestia parunastu minut no to kurde, ludzie..

Nie powiem, ale na serwerze do czasu grało się całkiem fajnie, ja niestety zakończyłem już tutaj grę, ponieważ po za expieniem nie ma nic do roboty, no może te dungeony się poprawią, ale to już wszystko w rękach administracji. Serwer mogę polecić bo jak na "easy" to wypadł całkiem nieźle, ale jest sporo rzeczy do poprawy - drop ulepszaczy, przepustek, mapy, itemki (owoce życia, itp. ).

Dzięki za grę i żegnam. :rolleyes:

Opublikowano

Kase na maszyne dasz chłopczyku ? Takie typy mnie rozpierdalają... '' postaw swój serwer '' - ile Ty masz lat ? 14 ?

Ja przychodze na serwer żeby pograć, jestem graczem, a nie kimś od stawiania serwera. Jeśli biorą sie za coś to niech to zrobią dobrze, a nie na odpierdol...

Krytyki nie potrafisz przyjąć ? Oni też nie ? To wypierdalaj i nie czytaj tego co pisze : )

Chłopczyku? Nie rozbawiaj mnie . To że Ty masz 14 lat to już nie moja wina . Nie masz kasy ? Jakie to przykre .

Opublikowano

Ale ty jakiś nie dojebany !! 100% drop itemów ,bo na 200 lvl nie mamy dropu z berana metków itp !! czy nie myślisz logicznie ,czy masz za mało oleju w tym ptasim mózgu . Nie chcesz nie graj !! Droga wolna i krzyżyk na drogę .

Opublikowano

Ale ty jakiś nie dojebany !! 100% drop itemów ,bo na 200 lvl nie mamy dropu z berana metków itp !! czy nie myślisz logicznie ,czy masz za mało oleju w tym ptasim mózgu . Nie chcesz nie graj !! Droga wolna i krzyżyk na drogę .

Ja jestem niedojebany ? Pomyśl co Ty piszesz... Wziąłem na czerwono '' mamy 200 lvl i bijemy Azraela ( 0 dropu ) '' żeby było widać, iż jest ustawiony drop na dany lvl.. Co za idiota, na dodatek widać jak liżesz dupsko administracji, żałoże sie, że za darmo.

'' mało oleju w tym ptasim mózgu '' właśnie sie okazało ile Ty masz tego oleju ;]

Chłopczyku? Nie rozbawiaj mnie . To że Ty masz 14 lat to już nie moja wina . Nie masz kasy ? Jakie to przykre .

Ważne, że Ty masz : ) Zapewne masz na myśli '' kase '' na tą śmieszną maszyne co jest tutaj - na takie gówno stać większość osób zakładających swoje serwery.

Ja mam 14 lat ? Prosze Cie... Nie ja pisze '' postaw swój serwer '' , zobacz ile wcześniej było tekstów tego typu - nie potrafisz zrozumieć, że krytykuje, poniewaz jestem graczem i przyszedłem tutaj pograć, a nie marudzić i zakładać lepszy serwer - pomyśl troszeczke...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...