Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuor.pl [Dedyk]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Racja, restart by był jedynym dobrym rozwiązaniem ( jak dla mnie ) Oddać sm tym co wysłali sms'y na ItemShop jednak wątpie by taka propozycja weszła w życie serwera, topka pewnie by odeszła, bo komu by się chciało znów expić ten + 150lv i to eq jeszcze. Te lagi, nie dokończone rzeczy , bugi - zrujnowały serwer. Stałem za serwerem, administracją ale to powoli się zaczyna robić żenujące - ciągle coś obiecują a nic nie robią . Czas zamienić słowa w czyny . Zobaczymy jak z tą nową maszyną, czy pozbędą się lagów - Na mapce 95lv nie da się wgl expić, przynajmniej osoby ze słabszym pc nie mają co grać na Tuor . Nic tylko czekać, co to będzie z tą maszynką oby nas nie zawiodła. Tak czy siak, zapraszam na serwer bo naprawdę warto, wystarczy pozbyć się tych jebanych lagów . Tyle ode mnie :D

Pozdrawiam !

pojebalo was z tym resetem, sam wbiłem DAGGEREM bez zadnych 500% ratów i innych dupereli 130lvl, mam strumyki, ujebałem jako 1 czy tam drugi azraela, i co.. w pizdu to wszystko? I expic od nowa sie męczyc? Chyba nie. :)

Bedzie restart= spadam stąd i polowa potencjalnych graczy też.

Takie coś nie wchodzi w gre. Dzis lagi beda naprawione, zostanie przywrócone wczorajsze jądro gry(nie bedzie tak dobrego expa).

Team speak SERWEROWY niedługo będzie dostępny... :)

Pozdrawiam, zapraszamy do Masarni w chunjo!

harnasiek ;)

1363701576-U247153.jpg
  • Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dali wtedy takie raty bo robili coś z expem jakbyś nie wiedział ..

Hahahah? Robili coś z expem? Jakaś ślepa kurwa jebła się o jedno 0 i stąd raty 500%.

Mogliby chociaż cofkę zrobić a nie kurwa. Sama się męczyłam z expem na mapkach a jakieś leszcze, które grały mniej ode mnie już mają wyższy lv. Beznadzieja.

Opublikowano

Nie będzie żadnego restartu. Dodatkowo, skąd takie info, że są staty 500%?

Pewnie chodzi im o to że wczoraj były raty 500% przez 5min :)

co tak słabo leciał exp, raczej o to im chodzi ;o

2jdf0ab.png     

Opublikowano

Jakiś GM się walnął i ustawił bonus serwera "500% doświadczenia", ale trwało to kilkanaście minut i już zostało anulowane.

I co z tego skoro większość na tym skorzystała? Wystarczy luknąć na topke jak to wygląda.

Dlatego między innymi pożegnałam ten serw a szkoda bo był bardzo ciekawy. ;)

Opublikowano

Jakiś GM się walnął i ustawił bonus serwera "500% doświadczenia", ale trwało to kilkanaście minut i już zostało anulowane.

Tak tylko potem zepsuło sie coś z expem i exp sie bugował lvle wpadały w kilka minut itp.

Exp latał tak że szok raz na minus raz na plus. Z 2 mobów można było mieć 95% nawet na 197 lvlu

Esit. Z tego co wiem to dalej tak jest ;p

EthanaEU2.png

Opublikowano

kilkanaście minut . Cóż , każdemu może się zdarzyć pomyłka.

haha.

PS: Jak tam przenoszenie tej maszynki, czy co to tam robicie ? ;)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Cóż, co mamy w tej sytuacji zrobić? Pomyłki się zdarzają. Wpisał jakiś GM o jedno zero za dużo, nie zauważył i mimo, że reakcja była niemalże natychmiastowa, nie dało się uniknąć kilku błędów.
Mogę teraz ustawić 200% doświadczenia na kilka godzin, żeby uznać to jako zadość uczynienie. Robienie cofki, czy restart nie jest na pewno dobrym pomysłem.

Opublikowano

Cóż, co mamy w tej sytuacji zrobić? Pomyłki się zdarzają. Wpisał jakiś GM o jedno zero za dużo, nie zauważył i mimo, że reakcja była niemalże natychmiastowa, nie dało się uniknąć kilku błędów.

Mogę teraz ustawić 200% doświadczenia na kilka godzin, żeby uznać to jako zadość uczynienie. Robienie cofki, czy restart nie jest na pewno dobrym pomysłem.

Ty żadnych rat teraz nie dawaj! Jak mamy expić na mapce 95lv, skoro tak laguje? Bijesz minute, a potem jakieś dziwaczne lagi, zwolnione tempo :O . Radzę ustabilizować sytuacje z tymi lagami potem dawać bonusy a nie żeby teraz mogło expić pół serwera a kolejne pół nie mogło, bo mapka laguje.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Nie było to na kilka minut bo exp sie po tym zjebał całkiem na stałe do teraz jest zjebany i się exp buguje na nowych mapkach...

Na nizszych lvl v2 i grota leci słabo a na nowych mapkach się buguje.

EthanaEU2.png

Opublikowano

2 Dni czekania az odbuguja expa w AV 2 i nadal nic , inni wbiaja lvle reszta czeka . Jeszce daj im teraz expa zeby bardziej wkruwic tych ktorym exp nie leci

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Kontynuowanie gry na tym serwerze nie ma najmniejszego sensu skoro prędzej musiałem non stop kupować po 10 KD-ów nim szedłem expić

a teraz wbijam lvl-e na 2 mobach (mapa 140lvl) nie ma to najmniejszego sensu...

Opublikowano

wiec nie trzeba zwalniac expa, bo to easy, tylko zwiekszyc drop ulepek i cos zrobic z tymi luskami/szponami ze smoka, bo tego nie ma prawie nikt. ale podejrzewam że jeszcze z tydzien "pogramy" i bedzie koniec z tuorem :)

Opublikowano

Czemu kurwa na tym serwerze tyle rzeczy nie działa od początku serwera i nie jest to naprawiane ??

Owoc Życia - nie działa

Eliksir Poszukiwacza - nie działa

Kryształ Energi - Nie działa

Broni z bambusa - Dalej nie da się zrobić

No kurwa wszystko było zgłaszane po 50x zawsze jest że dziś to bedzie działać i do huja dalej nie działa.

Niektóre ulepki są praktycznie nie do zdobycia np. Kropla Krwi i Mleko. Dropią jedynie z bossa na mapce 120 który respi sie raz na 4h chodzi tam sporo osób i jeszcze na 4 bossy może poleci 1 ulepszacz a oczywiście drop z tego bosa jest tylko do 140 lvl masz wiekszy to mozesz zapomnieć o ulepszaczach... Oczywiscie w IS po 3zł są...

W takim tepie 1 epik na 120lvl bedziemy robić tydzień (z ISem 5 min)

EthanaEU2.png

Opublikowano

Nie tylko levelami człowiek żyję :) Tylko Wy narzekacie na te levele i levele , myślisz ze jak ktos ma max lvl wyexpiony na pomyłce to jest kimś lepszym niż ten który tego nie wykorzystał ? Jesteście żałośni po prostu , levelem się martwicie , kto ma wyexpić i tak wyexpi , topka dla Was ważna jest ? Pobożne błaganie..

W domu też jęczycie że starszy brat dostał do szkoły większą kanapkę ? Jeśli tak to mieszkacie w Zimbabwe chyba .

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Wbili max i eq nie zrobią takie są korzyści bugu a wy płaczecie:) Ja wolę poczekać na spokojnie aż naprawią smoka:)po co na siłę expić nie wiem , i tyle nową maszynkę mają dodać do 24h informacja z fb :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...