Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuor.pl [Dedyk]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam serwera, kończę tu gre.

NIE POLECAM SERWERA!

Gralem na nim od poczatku, liczylem ze sie cos zmieni.

Faktycznie zmienilo sie, NIE DA SIE GRAC W TYM MOMENCIE.

Wszechobecne cofki podczas poruszania sie,

Topka na WH - 0 konsekwencji,

Polowa itemow na epiiki w ogole nie dropi, mozna je zdobyc jedynie w IS,

Wczorajsza sytuacja ze zjeb*niem expa nadal nie zostala rozwiazana, co dziwne exp zjeb*l sie tylko na mapach ponizej 180 :)

A wlaczenie rat po 500% umozliwilo topce wbicie tych 200 lvl w ciagu 30 minut.

Poprostu banalnie prosty bug ktorego usuniecie zajeloby okolo 20 minut pracy przy wylaczonym serwerze bez dawania zasranych rat.

ciagle obietnice ze wszystko zostanie naprawione, moglbym je przebolec, ale oni NAPRAWDE cos robi ale nie potrafia tego naprawic,

Serwer stoi na CHU*OWEJ maszynie, widac to od razu.

Mam nadzieje ze to gowno padnie w ciagu tygodnia badz dwoch, poniewaz szkoda mi ludzi ktorzy laduja w IS a PIER*OLONY TEAM sra w stolki i sie cieszy.

Oczywiscie nie mowie tu o wszystkich. Szkoda mi Wrednej bo jako ze jest w TEAMIE i broni serwera ( co jest naturalna sprawa) inni robia ją w ....

Jezeli chcecie cos na tym gownie zarobic, to proponuje Wam wylaczyc to w pizdu. Dac sobie odpoczynek 2tygodnie, naprawic wszystkie bugi, kupic lepsza maszyne niz ta ktora obecnie posiadacie, zatrudnic dobrego technika ktory wam to ogarnie i wystartowac ponownie. Kasy nie malo zebraliscie to jest pewne,

mimo ze za kazdego SMS'a dostajecie 1/3 czy iles tam to i tak ludzie kupowali to :)

Zgadzam się z tą wypowiedziom. Administracja olewa graczy. Gdy zniknęły itemy po 35h przerwie ( po której i tak gówno zrobili) to prosiłem o wrzucenie starego backup z przed przerwy, aby zwrócić itemy graczom, to odpowiedzieli " nie będziemy 14 gb wrzucać dla jakiś itemów". Pozdro...

TU jeszcze taka jedna rzecz odemnie :D :

06388933215457398527.jpg

"Sponsor", "grafik"

hahahahaehahh Chodzi do gimbazy, mutacji nie ma i sponsor hahaahh. Chyba z pieniedzy które matce podpierdala z portfela.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wkurzające te lagi expic się nie da nawet a administracja pewnie śpi jak tak dalej będzie to pożegnam ten serwer :)

@edit

Gadałem z 360 dziś ma być nowa maszyna będzie łątka do 10 mb

Bugi naprawią jak uporają się z lagami :)

Może dziś zagramy bez lagów :)

99737657097258797035.png

Opublikowano

Lagi jak skurwysyn. Do wszystkich płaczków, którzy piszą "nie podoba się- zrób lepiej"- NIE MUSZĘ NAPISAĆ WŁASNEJ KSIĄŻKI, BY MÓC OCENIĆ CZYJĄŚ DO KURWY JEBANEJ NĘDZY.

Opublikowano

Nie ma już sensu kontynuować gry tutaj skoro wczoraj tak zjebali sprawę...

Expiłem po min 5 godz dziennie na PD-kach, wczoraj wbijam, a tu już w chuy 200 lvl-i o.O

Fajnie się grało no ale cóż zjebali sprawę i ja kończę tutaj grę.

Opublikowano

Nowa Maszyna już Im nic nie da zjebali wszystko swoimi głupimi błędami.

Widać że server kładzie bardzo duży nacisk pod zarobek IS.

Nie idzie zrobić Epików( No chyba że grasz 24/7) dlaczego ? Bo jedynie ulepszacze dropią z berana ,a przepustka do berana tylko z wróżki i to rzadko.

Specjalnie nie ma DT żeby ludzie nie robili epików bo przecież kasa z IS musi się zgadzać ...

Zero konsekfencij za WH itp.

Moim zdaniem server długo już nie postoi

Opublikowano

Dopiero 9 200 ;p

Jak się jedzie na PD 1h, PD 30 min + Raty wczoraj były 100% no to się ma 200% expa więc ?

Dziwne żeby ludzie z Topki(czyt. WH) nie wbili 200. Oczywiście może z tamtych 9 jest 3-4 co nie używa WH a tak to reszta na WH expiła :)

@glinka

Dzisiaj bez IS zrobiłem sobie epiki 3 na 100 lvl :P

Zero IS only drop a tylko dzisiaj dropiłem ;p

kiritoc.png

Opublikowano

wkurzające te lagi expic się nie da nawet a administracja pewnie śpi jak tak dalej będzie to pożegnam ten serwer :)

@edit

Gadałem z 360 dziś ma być nowa maszyna będzie łątka do 10 mb

Bugi naprawią jak uporają się z lagami :)

Może dziś zagramy bez lagów :)

Jest taka sprawa :)

W niedziele nie przenosza serwerow ;**

Ludzie w serwerowniach pracuja od poniedzialku do soboty.

Wiec w te ich pierd*lone obietnice nie macie po co wierzyc.

Nowa Maszyna już Im nic nie da zjebali wszystko swoimi głupimi błędami.

Widać że server kładzie bardzo duży nacisk pod zarobek IS.

Nie idzie zrobić Epików( No chyba że grasz 24/7) dlaczego ? Bo jedynie ulepszacz e dropią z berana ,a przepustka do berana tylko z wróżki i to rzadko.

Specjalnie nie ma DT żeby ludzie nie robili epików

Zero konsekfencij za WH itp.

Moim zdaniem server długo już nie postoi

Dokladnie tak jak glinka napisal.

Serwer w tym momencie nie nadaje sie do gry.

Aby wrocic starych + duza ilosc nowych graczy potrzebny jest restart i zaczecie wszystkiego od 0.

Tutaj tez przydalaby sie zmiana niektorych w TEAMIE bo z tym daleko nie pogracie :)

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

@UP

Tak kurwa będę siedział przy metku 24/7 jak ty żeby czekać aż któryś z gm-ów da 500% expa...

Najlepiej offnijcie ten serwer i naprawcie bugi, bo na mapie 140 lvl się wbija na 2 mobach ;)

Opublikowano

Gdyby nie te lagi to by sie dało grać. Z ulepszaczami nie jest az tak cięzko. Przepustki to samo.

Na metkach na wyzszych mapach leci sporo KD +7, 6/7 dodania i zmiany, ulepki, Pdki, bronie 75 i szafirowe skrzynki z których leca szpony smoka i łuski.

Z bossów leca skrzynki z których lecą Hwangi i pieczecie z atrybutami z IS.

Wczystko da się tu spokojnie zdobyć bez IS. Wszystko dropi w grze a nawet jak by nie dropiło to IS jest dosyć tani i można kupić od graczy w grze...

Jedyne problemy to ogromne lagi + kilka bugów. Ja dam im jeszcze szanse może sobie poradzą w końcu z tymi lagami.

Każdy serwer ma na starcie problemy z DDosami i nie pierdolcie, że tylko tu tak jest bo chyba nie graliscie na starcie Ravi przez pierwszy tydzień w ogóle sie nie dało grać przez ataki. Draenor przez 1 tydzien nawet strona nie działała + zajebiste lagi na serwie tylko Ci co zrobili konta przed startem mogli grać + wiele innych serwerów.

Każdy serwer przez to przechodzi odchodząc z serwa tylko dacie satysfakcje konkurencji która atakuje by ludzie odeszli i powoli osiąga swój cel.

EthanaEU2.png

Opublikowano

WTF? Pobrałem clienta i caly czas all channele OFFLINE.

ktos napisal ze serwer jest online tylko na kanalach tak pisze a ja jak proboje sie zalogowac to " blad polaczenia z serwerem "

zreszta po tych komentarzach i tak raczej nie pogram xD

aqu1.jpg
Opublikowano

WTF? Pobrałem clienta i caly czas all channele OFFLINE.

ktos napisal ze serwer jest online tylko na kanalach tak pisze a ja jak proboje sie zalogowac to " blad polaczenia z serwerem "

zreszta po tych komentarzach i tak raczej nie pogram xD

Łatke pobierz.

Co do priva, to za 20minw bijam, wygląda ciekawie :)

2ufgk6u.png

Opublikowano

Od początku jakoś wytrzymywałem te lagi, ale jak dzisiaj się dowiedziałem że dali 500% expa wczoraj

to już koniec mojej gry na tym serwerze :)

Dzięki za grę i pozdrawiam Futer :D

Opublikowano

Łatke pobierz.

Co do priva, to za 20minw bijam, wygląda ciekawie :)

A możesz dać linka do tej łatki, bo nie chce mi się szukać ? :D

aqu1.jpg
Opublikowano

Podobno zmienialiście drop z berana - **uja prawda.
I wyprawa:
- kryształ
II wyprawa:
- zmianka6-7
- stal sura
- 2x kd +6
III wyprawa:
- truta, kruk
- smocza łuska 1x
- stal sura

Więc rozumiem, że do cholery jasnej na is muszę wydać +-100zł żeby ulepszyć głupią zbroję+broń? Nie wspominając już nawet o biżuterii.
Na wróżkę nie pójdę, bo co zacznę ją bić to przyjdzie paź i ją będzie ksuć. Zróbcie coś z tym wreszcie!

+ to już chyba wasza 3 zmiana maszyny, która pewnie i tak nic nie da.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...