Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuor.pl [Dedyk]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiesz dla mnie luzki bo zbierał z plucha 20k. Na skila poszedł. Tylko że wybijał mi wróżkę i to mnie wkur..

Czy to jest nasza wina? Przepraszam bardzo, ale ja nie rozumiem z czym bijesz. Nie powiemy graczom, jak mają grać. Trafiają się tacy, którzy ksują i zachowują się niekulturalnie i nie jest to nasza wina.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra moi drodzy parafianie :D Wysyłać mi na pw tutaj ,na forum wszystkie błędy/bugi i sugestię odnośnie serwera. Wydrukuje je w pracy i wróciwszy do domu przedstawię administracji. Bo niestety, brak forum serwera wpływa na naszą niekorzyść, a tutaj zebranie tego wszystkiego w całość jest trudne.

A wiadomo coś na temat forum ? Będzie one czy jednak nie, jak będzie to kiedy tak +/-

Bo bez tego forum to taka "stypa" :)

2jdf0ab.png     

Opublikowano

Wredna dobrze gada :)

Np jest taka top 1 gildia Masarnia ;d

Totalne lamy i ksuje a przewdoniczą Nimi bardzo niekulturalni graczy jakimi są harnasiek i Evil1 <3

Odpłacamy za to co robią inne gildie lub gracze z królestw - np. Wbija ci na spota ktoś z Invictus, to pisz do mnie(Evil1) chętnie pomożemy :)

@Topic

Nie ma co spinać robią co tylko mogą.

A te ploty że wzięli hajs i mają wywalone to jest żałosne.

Hajs im przyjdzie pod koniec pełnego miesiąca czyli na początku kwietnia ^-^

Serwer bardzo fajny lecz te lagi muszą ogarnąć oraz zgłoszone błędy xD

Pozdrawiam całą gildie Masarnia ^-^

Pamiętajcie:

MASARNIA RLZ SZMA*Y !

kiritoc.png

Opublikowano

@bakoma07

Ależ ty jestes głupi co ma administracja do tego , że gra taka a nie inna osoba na serwerze ? to , że ktoś jest chamem nie znaczy że wina leży po stronie administracji tak ?

może zaraz zaczniesz wytykać administracji , że to przez nich ludzie na Wh grają czy bs'a używają ? :O ?

Weź proszę Cię pomyśl trochę , rozumiem że można się zdenerwować za błąd z tym expem okej , ale też nie cały czas o tym spamować .. zostało to wyjaśnione przez Wredną więc nie wiem poco ludzie ciągną ten temat.

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

A wiadomo coś na temat forum ? Będzie one czy jednak nie, jak będzie to kiedy tak +/-

Bo bez tego forum to taka "stypa" :)

No niestety. Za forum odpowiedzialny jest Vasker. Miał je w ten weekend ustawić po prostu na innym hostingu, ale chłopak jest zakręcony z powodu matury i egzaminów, więc trzeba będzie mu o tym przypomnieć ;-) Przycisnę go dzisiaj, by w końcu to zrobił. Zwłaszcza, ze taki "przerzut" trwa max godzinę.

Opublikowano

Czy to jest nasza wina? Przepraszam bardzo, ale ja nie rozumiem z czym bijesz. Nie powiemy graczom, jak mają grać. Trafiają się tacy, którzy ksują i zachowują się niekulturalnie i nie jest to nasza wina.

Hmm wina ?. Powiem ci tak 4 wróżki na cały server. Jeszcze coś czy mało ?. Odwracasz kota ogonem. Jak w polskim sejmie. Czy z tytanową brzozą w Smoleńsku. I łapiesz bulwersa że to nasza wina no kur. Ty udajesz czy taka naprawdę jesteś ?

Edit

Nie z każdej wróżki lecą przepuchy. Więc nic dziwnego tyle ludzi siedzi na niej ?

Opublikowano

Hmm... fajnie było wszystko do czasu gdy wyjebało mnie z mapy na 120 lvl no zaraz się naprawdę wkurze ...

Juz 2 raz to samo... pozdrawiam 1 tp na mape 3-4b no ciekawe za co teraz kupie przepe -,-

+

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

Hmm wina ?. Powiem ci tak 4 wróżki na cały server. Jeszcze coś czy mało ?.

Teraz to już kolego przesadzasz i to ostro ;-) Nie będę z Tobą dyskutować, bo to nie jest serwer specjalnie stworzy dla Ciebie i Twoich zachcianek. Zapraszam do szukania innego, gdzie jest wszystko podane na tacy i zero frajdy z gry. Może jeszcze dodamy z 10 CH bo sobie tego życzysz. Po prostu nie umiesz grać, kiedy jest troszeczkę trudniej. Ok, drop możemy zwiększyć, różnice lvl w dropie możemy podnieść, ale bez przesady. To jest medium, a nie dziadowski easy hamachi, gdzie zamiast psów są bossy.

UP@

Jak Cie wyrzuciło? Przeniosło do m1, czy zbugowało postać?

Opublikowano

Do m1 mnie wywalilo ;/

Opublikowano

Teraz to już kolego przesadzasz i to ostro ;-) Nie będę z Tobą dyskutować, bo to nie jest serwer specjalnie stworzy dla Ciebie i Twoich zachcianek. Zapraszam do szukania innego, gdzie jest wszystko podane na tacy i zero frajdy z gry. Może jeszcze dodamy z 10 CH bo sobie tego życzysz. Po prostu nie umiesz grać, kiedy jest troszeczkę trudniej. Ok, drop możemy zwiększyć, różnice lvl w dropie możemy podnieść, ale bez przesady. To jest medium, a nie dziadowski easy hamachi, gdzie zamiast psów są bossy.

UP@

Jak Cie wyrzuciło? Przeniosło do m1, czy zbugowało postać?

Hipokryzja ? Powiem ci tak twoje zdanie o mnie mnie tyle obchodzi że wiesz. Powiem ci jak Anna Grodzka że obok chu.. mi to lata. Zachcianek ? widzisz że gdzieś pisze dajcie mi 20 wróżek no dajcie no dajcie plz nie?. Tylko zwracam wam uwagę a ty się napisz jak sparciała guma w majtach. Nie bd mi mówiła co mam robić bo pomyliłaś adresy. Szukasz kolegów to zły nr. Super nie umiem grać o tak. Fuck yeah nie znasz mnie a oceniasz tak jest. Szczerze na medniumach (zależy do severa) jest ŁATWIEJ O ULEPSZACZE NIŻ TUTAJ.

Btw z tego wynika że to wina graczy jest. Bo ile ich siedzi i ciężko o dropa. Tak samo z lagami słaby komputer. Może ci coś mówi tytuł battlefield 3 jakoś śmiga mi to bez lagów. Co za ludzie...

Opublikowano

Nie bulwersuj się tak, to tylko gra ;-) Zaraz nam tutaj na zawał padniesz z nerwów ;-)

Zapraszam wszystkich koło 18 na event, który zostanie zorganizowany na górze Sohan. Przed 18 zostaną jeszcze podane dalsze, konkretne wytyczne.

Opublikowano

Nie bulwersuj się tak, to tylko gra ;-) Zaraz nam tutaj na zawał padniesz z nerwów ;-)

Zapraszam wszystkich koło 18 na event, który zostanie zorganizowany na górze Sohan. Przed 18 zostaną jeszcze podane dalsze, konkretne wytyczne.

To raczej ty masz problem z tym. Oceniasz mnie chodź mnie nie znasz. Bredzisz głupoty. Nie widzisz własnych błędów. Księżniczka na ziarnku grochu?.

Takie jak ty osoby tylko szukać ze świecą. Hipokryzji ciąg dalszy

Opublikowano

Mogę się dowiedzieć czemu mnie wywaliło z tej mapy na 120 ?! bo to nie 1'wszy raz także nie wiem czy jest jakis bug czy co ... ;/ ,

i wywaliło mnie do m1

Dziękuje ZA POMOC Wredna :3 ;]

Opublikowano

Mogę się dowiedzieć czemu mnie wywaliło z tej mapy na 120 ?! bo to nie 1'wszy raz także nie wiem czy jest jakis bug czy co ... ;/ ,

i wywaliło mnie do m1

Napisałam Ci PW.

Nie wiem czemu Cie wywaliło, wcześniej nie dostałam informacji o takich przypadkach. Biłeś jakiegoś bossa, metka, gracza lub znajdowałeś się blisko wejścia?

No i na którym to było ch? Jeżeli są takie sytuacje, to pisać do mnie na grze [sGM]Platina lub tutaj na pw, gdybym tam nie odpisywała.

Opublikowano

Wredna :] jest taka sprawa z Beranem było tak że miałeś tp na berana idziesz do goscia , chcesz się teleportować i nie przenosiło ale zabierało przepustke ;/ ok 2-3 dni temu ;/

Opublikowano

Wredna :] jest taka sprawa z Beranem było tak że miałeś tp na berana idziesz do goscia , chcesz się teleportować i nie przenosiło ale zabierało przepustke ;/ ok 2-3 dni temu ;/

Tak wiem, była taka sytuacja. Jednak ja nie jestem w stanie sprawdzić, czy na pewno ktoś tą przepustkę stracił. Więc żeby być fair w stosunku do wszystkich, na razie bez zgody administratora nie mogę nikomu tej przepustki zwrócić.

Opublikowano

Tak wiem, była taka sytuacja. Jednak ja nie jestem w stanie sprawdzić, czy na pewno ktoś tą przepustkę stracił. Więc żeby być fair w stosunku do wszystkich, na razie bez zgody administratora nie mogę nikomu tej przepustki zwrócić.

Tak samo było z itemami po 35 godzinnej przerwie (po której i tak gówno zrobiliście.) kiedy sporo ludziom eq poznikało. Pisałem w tej sprawie to Teodo to odpowiedział" Nie będziemy specjalnie wgrywać 15 g backup z przed przerwy dla jakiś itemów." Wtedy sporo graczy odeszło. Widać jak administracja ma w dupie graczy.

Opublikowano

Server, wydaje się fajny, ściagam i sprawdzam. Komenty troche odpychają, ale zobaczymy jak jest naprawde.

Zapraszam Shinso.

Jest jakis TS3 ?

Opublikowano

Mam problem pobrałem clienta i pisze że off .. a łatki pobrać nie mogę bo nie mam premium a nie zamierzam płacić za to żeby pograć sobie ..

51386897.jpg

Opublikowano

Tak samo było z itemami po 35 godzinnej przerwie (po której i tak gówno zrobiliście.) kiedy sporo ludziom eq poznikało. Pisałem w tej sprawie to Teodo to odpowiedział" Nie będziemy specjalnie wgrywać 15 g backup z przed przerwy dla jakiś itemów." Wtedy sporo graczy odeszło. Widać jak administracja ma w dupie graczy.

Przykro mi, to nie jest ode mnie zależne. Ja w plikach i edycji serwera nie mam w ogóle wkładu. Tym zajmują się technicy oraz HA. Ale fakt, taka odpowiedź ze strony OrientaL'a nie powinna mieć miejsca. Dla mnie to jest śmieszne, żeby odpowiedzieć w taki sposób. Nie trzeba robić back'a żeby sprawdzić, kto miał jakie itemki.

Do mnie osobiście napisała tylko jedna osoba, której zniknęło eq, tylko nie pamiętam, czy było to po przerwie technicznej, więc szczerze powiedziawszy nie miałam pojęcia, że był to globalny problem.

UP@ łatka jest dostępna na FB na darmowym hostingu. Ostatni wpis widoczny w oknie po lewej, na oficjalnej stronie serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...