Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuor.pl [Dedyk]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie bulwersuj się tak, to tylko gra ;-) Zaraz nam tutaj na zawał padniesz z nerwów ;-)

Zapraszam wszystkich koło 18 na event, który zostanie zorganizowany na górze Sohan. Przed 18 zostaną jeszcze podane dalsze, konkretne wytyczne.

Event wy się weźcie do roboty a nie eventy, przypieprzy się na to sohan 700 luda i jeden wielki lag, jak już ma być jakiś event to może na nowej maszynie co? bo o godz 14 wszedłem na csa (zombie mod= wysoki ping) ping mój 15/30 max chwile pograłem wszedłem na serwer TUOR i jak nie cofa przy jeździe to zwiecha na 15 sekund masakra po prostu.

Przez ten 1 event ile byście naprawili ? już by się pewnie lepiej grało, a ulepszacze na eq 100lv skąd mam wziąć? z smoka? nieee pewnie że z IS z tym też w uja polecieliście, 100 osób czeka na wiedźmę dwudziestu będzie ją biło + ja i mi poleci przepustka taaa super, dajcie wierze wygnańców,dt i free katakumby no bo to masakra jest, biłem dzisiaj metina 135lv a ja 135lv miałem poleciały mi yangi tylko, z kumplem byłem wczoraj na beranie i zaraz pokaże wam co poleciało z niego jaki cudowny drop MAAAASAAAAKRAAAAA

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

Event wy się weźcie do roboty a nie eventy, przypieprzy się na to sohan 700 luda i jeden wielki lag, jak już ma być jakiś event to może na nowej maszynie co? bo o godz 14 wszedłem na csa (zombie mod= wysoki ping) ping mój 15/30 max chwile pograłem wszedłem na serwer TUOR i jak nie cofa przy jeździe to zwiecha na 15 sekund masakra po prostu.

Przez ten 1 event ile byście naprawili ? już by się pewnie lepiej grało, a ulepszacze na eq 100lv skąd mam wziąć? z smoka? nieee pewnie że z IS z tym też w uja polecieliście, 100 osób czeka na wiedźmę dwudziestu będzie ją biło + ja i mi poleci przepustka taaa super, dajcie wierze wygnańców,dt i free katakumby no bo to masakra jest, biłem dzisiaj metina 135lv a ja 135lv miałem poleciały mi yangi tylko, z kumplem byłem wczoraj na beranie i zaraz pokaże wam co poleciało z niego jaki cudowny drop MAAAASAAAAKRAAAAA

Kiedy dojdzie do Was, że każdy z teamu ma inne obowiązki? Są technicy, są HA oraz są szarzy GM, którzy nie mają możliwości edycji plików, czy chociażby dostępu do PA. Ja należę do tej ostatniej grupy, co za tym idzie nie naprawie błędów, ani nie wgram maszyny, ale mogę umilić wam grę małym evencikiem. Jeżeli będą wielkie lagi, to po prostu nie dojdzie on do skutku. Dlatego organizuje event na całej mapie, by uniknąć tego typu sytuacji.

Mogę czekać do czasu, aż wszystko się ustabilizuje, ale nie wiem kiedy to będzie. Z tego co widzę na grze gracze są chętni na event, a ja nie widzę problemów, by go zorganizować.

Opublikowano

Wredna zawziecie bronisz administracji tudzież tego shtowatego serwerka :) Ja bym czeegos takiego za darmo nie zrobil , podziwiam

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Co się z serwerem dzieje ?? Wyskakuje mi ciągle że źle passy wpisuje ... A na stronce tak jakby wgl kont nie było -.-

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

A teraz co to za przerwa !? przestraszyłem się bo pisze mi że mam niepoprawne passy do konta a miałem zapisane w cliencie ;O , ale widze że strona też niedomaga jak powinna ; D ?

Wredna wiesz coś na ten temat ;D ?

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

Pewnie jakaś wymuszona przerwa techniczna :) no też się przestraszyłem że te passy złe, aż zacząłem robić skan komputera he he :D

2jdf0ab.png     

Opublikowano

A teraz co to za przerwa !? przestraszyłem się bo pisze mi że mam niepoprawne passy do konta a miałem zapisane w cliencie ;O , ale widze że strona też niedomaga jak powinna ; D ?

Wredna wiesz coś na ten temat ;D ?

Brak passów = brak połączenia z bazą danych = prawdopodobnie ta zmiana maszyny

Albo już się nałapali za IS i się żegnamy ;]

Opublikowano

Dzisiaj miała być nowa maszyna, więc możliwe, że właśnie jest "wrzucana". Ja niestety teraz jestem w pracy i nie mam możliwości skontaktowania się z HA.

Tym , którym wyskakuje komunikat o złych passach proszę się nie przejmować. Jest to błąd clienta, passy są takie same, jak były.

Opublikowano
lv1t0e.jpg

jakie slodkie hashsahha wiedzailem ze ten server to najwieksze gowno na swiecie : D

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Kurwa mac nawet mnie nie wkurwiajcie -,-

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

SERWER

TUOR ZOSTAŁ ZAMKNIĘTY NA ZAWSZE. 360 I Vasker sie troszke rozpędzili z

jedna rzeczą. Pozdrawiam i zapraszam na serwer Revoir.pl

Info z Facebooka jezeli ktos niewierzy zobaczcie sobie na facebook pozdro :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...