Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuor.pl [Dedyk]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja jestem niedojebany ? Pomyśl co Ty piszesz... Wziąłem na czerwono '' mamy 200 lvl i bijemy Azraela ( 0 dropu ) '' żeby było widać, iż jest ustawiony drop na dany lvl.. Co za idiota, na dodatek widać jak liżesz dupsko administracji, żałoże sie, że za darmo.

'' mało oleju w tym ptasim mózgu '' właśnie sie okazało ile Ty masz tego oleju ;]

Ważne, że Ty masz : ) Zapewne masz na myśli '' kase '' na tą śmieszną maszyne co jest tutaj - na takie gówno stać większość osób zakładających swoje serwery.

Ja mam 14 lat ? Prosze Cie... Nie ja pisze '' postaw swój serwer '' , zobacz ile wcześniej było tekstów tego typu - nie potrafisz zrozumieć, że krytykuje, poniewaz jestem graczem i przyszedłem tutaj pograć, a nie marudzić i zakładać lepszy serwer - pomyśl troszeczke...

hah zlewe mam z Ciebie taką ,że tego opisać się nie da .

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja jestem niedojebany ? Pomyśl co Ty piszesz... Wziąłem na czerwono '' mamy 200 lvl i bijemy Azraela ( 0 dropu ) '' żeby było widać, iż jest ustawiony drop na dany lvl.. Co za idiota, na dodatek widać jak liżesz dupsko administracji, żałoże sie, że za darmo.

'' mało oleju w tym ptasim mózgu '' właśnie sie okazało ile Ty masz tego oleju ;]

Ważne, że Ty masz : ) Zapewne masz na myśli '' kase '' na tą śmieszną maszyne co jest tutaj - na takie gówno stać większość osób zakładających swoje serwery.

Ja mam 14 lat ? Prosze Cie... Nie ja pisze '' postaw swój serwer '' , zobacz ile wcześniej było tekstów tego typu - nie potrafisz zrozumieć, że krytykuje, poniewaz jestem graczem i przyszedłem tutaj pograć, a nie marudzić i zakładać lepszy serwer - pomyśl troszeczke...

Jeżeli jesteś taki pewny że mam 14 lat to zapraszam na ts wytłumaczę Ci pewne rzeczy o których nie masz pojęcia . Skoro jesteś graczem to po co krytykujesz, powinieneś grać.Nie potrafisz postawić serwera to po co krytykujesz ich umiejętności skoro sam lepiej czegoś nie potrafisz zrobić ?

@ Widocznie nie potrafisz docenić czyjeś pracy .. lepiej krytykować co?

Opublikowano

POWIEM TAK ZEBY WBIJ ZE 119 na 120 LVL TRZEBA GRAC PRZEZ 2 GODZINY , DZIEKUJE ZA TAKI EXP SERIO :D

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

POWIEM TAK ZEBY WBIJ ZE 119 na 120 LVL TRZEBA GRAC PRZEZ 2 GODZINY , DZIEKUJE ZA TAKI EXP SERIO :D

To nie 4fun zeby pograć chwilkę i mieć wszystko inni nie mają takiego problemu jak ty

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Serwer daremny , 360 olewa go totalnie robiony w 100% na kase nie idzie grać co 5 sekund cofa a co 10 minut wywala , nie działa poprawnie na WIN 7 i WIN 8 , zbugowany exp jak i źle dobrany jak na ten rodzaj serwera , daremny drop i zero pomocy ze strony administracji - BUGÓW tyle ile jest na tym serwerze nie widziałem na żadnym innym. Do tego główny żałożyciel serwera ma 15 lat a co za tym idzie nie zna się na prowadzeniu serwera . Gracz Tuora - myślałem że pogram dłużej ale się po prostu nie da.

Pozdrawiam całą administracje serwera i szczególnie Wredną wraz z twoim brakiem lagów + super ultra zajebistym komputerem który Ci to zapewnia .

Powodzenia , -500 graczy już jest - za tydzień będzie kolejne -500 graczy i wtedy będziesz pierdzielić głupoty o braku lagów nie nam aczkolwiek twojemu przyjacielowi który nie potrafi prowadzic serwera.

@edit

Zapomniałem dodać iż administracja nie banuje cziterów , pewnie dlatego że to oni najwięcej wydają kasy na itemshop :)

Opublikowano

Revoo zgadzam sie z Toba w 10000% .

Panie UP napisane jest ze OFF ale wbijac mozna o ile lubisz gre na lagach itp.

Opublikowano

Ja pitole fajnie się zapowiadało wchodze i co.. 66lv i nie ma gdzie expić .. jak na Hardzie

w ogóle kolesie poje***i w red nie można ubić metki bo ktoś ciągle ksuje albo wpadnie i cię deda i nie masz dropu..

cały czas lagi albo cofa.. albo ścina i wywala :< jak tak dalej będzie to nie życzę długiej przyszłości :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hah ja wczoraj bilem metka to podjechał gosciu z kick hackiem ^^

Co do topki to mam takie pytanie: JAK TO MOŻLIWE ŻE SHADY WBIŁ 50LVLI W JEDNA NOC?!

I co oni zrobili w tym AV2 to aż sie płakać chce

tenor.gif

Opublikowano

Hah ja wczoraj bilem metka to podjechał gosciu z kick hackiem ^^

Co do topki to mam takie pytanie: JAK TO MOŻLIWE ŻE SHADY WBIŁ 50LVLI W JEDNA NOC?!

I co oni zrobili w tym AV2 to aż sie płakać chce

W jaką noc ?? Jak ja w nocy spałem xD Wczoraj wbiłem 140-180 i dziś rano 180-200 w 1.5h :)

Fajnie sie teraz gra ale za godzine pewnie znowu lagi. Z metków 205 leca fajne rzeczy xD

EthanaEU2.png

Opublikowano

Serwer daremny , 360 olewa go totalnie robiony w 100% na kase nie idzie grać co 5 sekund cofa a co 10 minut wywala , nie działa poprawnie na WIN 7 i WIN 8 , zbugowany exp jak i źle dobrany jak na ten rodzaj serwera , daremny drop i zero pomocy ze strony administracji - BUGÓW tyle ile jest na tym serwerze nie widziałem na żadnym innym. Do tego główny żałożyciel serwera ma 15 lat a co za tym idzie nie zna się na prowadzeniu serwera . Gracz Tuora - myślałem że pogram dłużej ale się po prostu nie da.

Pozdrawiam całą administracje serwera i szczególnie Wredną wraz z twoim brakiem lagów + super ultra zajebistym komputerem który Ci to zapewnia .

Powodzenia , -500 graczy już jest - za tydzień będzie kolejne -500 graczy i wtedy będziesz pierdzielić głupoty o braku lagów nie nam aczkolwiek twojemu przyjacielowi który nie potrafi prowadzic serwera.

@edit

Zapomniałem dodać iż administracja nie banuje cziterów , pewnie dlatego że to oni najwięcej wydają kasy na itemshop :)

W pełni popieram tą wypowiedź :) wszystko pod is pełno bugów coffek i lagi. Gdyby nie to że wszystkie przepustki ulepki itp są w is a ich drop w grze jest ograniczony to bym grał dalej ale też kończę czekam na coś lepszego.

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

Administracja powinna zbanować tego całego Ogiera i Strażaczke za czity zresztą Ogier sam się przyznał ale oni nie wolą zarabiać więcej kasy , pozatym "naprawią exp jutro" co to wgl ma być? Topka wbiła sobię 50 lvlów na tym zwiększonym expie a teraz 3/4 serwera nie może expic - daremne jedynym dobrym rozwiązaniem w tej sytuacji byłaby cofka o 1 czy 2 dni.

Opublikowano

porazka ta adminstracja zbanowala mnie za bugowanie lvl a kazdy 120 lvl + tak mial hahahahah beka w ch*j nie moja wina ze exp tak lecial ze za jednego moba dostawalem 95 % moja ku*wa wina ? NIE TO PO CH*J MNIE BANUJECIE ?jak kazdy w top 200 tak ma ? to dlaczego ich nie zbanujesz? no ku*wa dlaczego ??

myslicie ze jak wbili te 200 lvl ? na tym zj**anym bugu normalnioe to wbijalo by sie po kilka godzin 1 lvl a nie 2 minuty

no ale nie ... ja bana dostac musze nikt inny -,-

Brawo Exandros najgorszy administratoze servera juz nie bd pisal co robiles z Tahira zeby szybko lvl wbijala to BYLO ZALOSNE ....

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA!

Gralem na nim od poczatku, liczylem ze sie cos zmieni.

Faktycznie zmienilo sie, NIE DA SIE GRAC W TYM MOMENCIE.

Wszechobecne cofki podczas poruszania sie,

Topka na WH - 0 konsekwencji,

Polowa itemow na epiiki w ogole nie dropi, mozna je zdobyc jedynie w IS,

Wczorajsza sytuacja ze zjeb*niem expa nadal nie zostala rozwiazana, co dziwne exp zjeb*l sie tylko na mapach ponizej 180 :)

A wlaczenie rat po 500% umozliwilo topce wbicie tych 200 lvl w ciagu 30 minut.

Poprostu banalnie prosty bug ktorego usuniecie zajeloby okolo 20 minut pracy przy wylaczonym serwerze bez dawania zasranych rat.

ciagle obietnice ze wszystko zostanie naprawione, moglbym je przebolec, ale oni NAPRAWDE cos robi ale nie potrafia tego naprawic,

Serwer stoi na CHU*OWEJ maszynie, widac to od razu.

Mam nadzieje ze to gowno padnie w ciagu tygodnia badz dwoch, poniewaz szkoda mi ludzi ktorzy laduja w IS a PIER*OLONY TEAM sra w stolki i sie cieszy.

Oczywiscie nie mowie tu o wszystkich. Szkoda mi Wrednej bo jako ze jest w TEAMIE i broni serwera ( co jest naturalna sprawa) inni robia ją w ....

Jezeli chcecie cos na tym gownie zarobic, to proponuje Wam wylaczyc to w pizdu. Dac sobie odpoczynek 2tygodnie, naprawic wszystkie bugi, kupic lepsza maszyne niz ta ktora obecnie posiadacie, zatrudnic dobrego technika ktory wam to ogarnie i wystartowac ponownie. Kasy nie malo zebraliscie to jest pewne,

mimo ze za kazdego SMS'a dostajecie 1/3 czy iles tam to i tak ludzie kupowali to :)

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Serwer jest ON ?..

Chciałem wbić, pograć, ogarnąć serwer a tu OFFLINE, ehh.

Serwer jest online tylko na kanałach pisze offline

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

Jeżeli jesteś taki pewny że mam 14 lat to zapraszam na ts wytłumaczę Ci pewne rzeczy o których nie masz pojęcia . Skoro jesteś graczem to po co krytykujesz, powinieneś grać.Nie potrafisz postawić serwera to po co krytykujesz ich umiejętności skoro sam lepiej czegoś nie potrafisz zrobić ?

@ Widocznie nie potrafisz docenić czyjeś pracy .. lepiej krytykować co?

wez idz z tego forum bo nie wiesz co piszesz.

!. Choc na ts widac ze dorosly jestes jak nie wiem co

2.Jest graczem to ma prawo napisac swoja opinie a ze serwer to dno wiec krytykuje bo grac nie moze.

3. Nie kazdy chce stawiac swoje serwy zeby grac. po to sie idzie na serwer zeby pograc a nie miec mega lagi, cofki, wywalanie itp

4. Docenic takiej pracy moga tylko dzieci ktore nie graly na prawdziwych privach tylko na jakis Hamahi.

5. Jaki serwer startuje bez swojego forum ts? To napewno swiadczy o ich pracy ale na wielki -

6. Moze ty postawisz serwer jak taki cwaniak z ciebie? Ciekawe czy by postal 1 dzien?

Tez jestem graczem i tez moge napisac jaka administracja jest profesjonalna. Naprawili lagi jak to napisali na fb? To dlaczego w lasach i na 95 mapce sa takie lagi ze az zacina postac ze tylko metka offnoc nic wiecej???

Bug na bugu jest i co naprawia to? Tylko co z tego jak ludzie na tym wbija max lv i nikt im tego nie cofnie a reszta i nowi beda sie meczyc w chu.. czasu zeby to wbic.

Poprostu ponownie 360 sie osmieszyl i tyle w temacie tego ,,serwera,, a raczej tego nieporozumienia bo serwerem tego nie mozna nazwac

PS.

Wine za lagi zwalacie wszyscy na dossy?? To jest smieszne, nie wiecie chyba na czym dossy polegaja? Bo jakos w m1, Dolinie,v2, av1, av2 nie ma lagow a w lasach i na 95 mapce sa. Chyba tak sie znacie ze myslicie ze dossy wybieraja mapki gdzie lagi robia:)

Opublikowano

Serwer jest bardzo fajny tylko z expem na poszególnych mapka jest bardzo zle np w m2 to na 27lvl leci 30% :P a na Bo na 42lvl leci po 20 to jest bez sensu to nie ejst serwer HARD tylko medium czy easy nie mapiętam :D

Naprawcie to!

bfa56a2d084b2.jpg

Opublikowano

Wrzuć ktoś z dobrym łączem na Mediafire na przykład albo Dropboxa (cokolwiek...) bo speedyshare wymaga premium a multiupload dzisiaj chyba wysypało bo dostępne tylko dwa hostingi (oba nie działają :D)

Tylko na co ci jak z tymi lagami nie ma co grac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...