Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuor.pl [Dedyk]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda , że jak staracie się coś zrobić i zrobicie to drugie się psuje . I tak doceniam starania ... , ale to i tak za mało .

I love lagi 1minutowe .<3

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Też zakończyłem tutaj grę , już 600 online, o 12 bylo 900 . Wiec jutro obstawiam 500 ;)

Za słaba maszyna panowie ;D

Opublikowano

OGARNIJCIE DMG BRONI NA 110 LVL -,-, TAKI SŁABY DMG ŻE JA ... KD +7 MAM I PO 4,5k/5k BIJE TYLE CO Z bezduchow

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

Ja się żegnam oficjalnie z tym serwerem, było bardzo fajnie ale z czasem zaczęło się robić gówno.

Lagi były, są i prawdopodobnie będą i nie ma tutaj nic do gadania, że ktoś ma starego kompa(!) albo słabego neta bo u mnie jest wszystko na przyzwoitym poziomie i też zacina, zresztą widać na czacie że nie tylko ja mam taki problem.

Bugi, pełno bugów, serio doceniam to że administracja się stara, ale możliwe że powinni wypuścić bete i tam zacząć testować serwer bo na oficjalu powinno już wszystko grać.

Nie było mnie podczas włączenia tych kosmicznych rat ale uważam to za mega wtopę i kolejny minus dla tego serwera.

Zaprzepaściliście szansę na zdobycie dużych pieniędzy i dużej ilości graczy. Było 1k a teraz jest 600z hakiem.

58815786.jpg

Opublikowano

Ciągłe naprawianie i tak nic nie daje. Wyłączcie to gówno w chuj bo tak będzie najlepiej ;)

Wbiłam teraz do gry i nawet nie mogłam się ruszyć bo tak niemiłosiernie mnie cofało do miejsca gdzie stałam. + lagi :D

Chciałabym wierzyć że robicie wszystko co w waszej mocy żeby to naprawić ale zostanę chyba przy tym że jesteście po prostu debilami, którzy liczą na łatwy zysk bo już chyba z xx razy pytałam co z zieloną rosą, która jest w ISie a niedostępna w grze.

A co do tych rat to upewniliście mnie w tym że debile to wręcz komplement ;>

Opublikowano

Nie skorzystałam z tej gafy i jakoś żal mi pośladków nie ściska. Ale są różni ludzie - różne reakcje. A skoro masz z tym taki problem, to przecież nikt na siłe nie trzyma, prawda?

Uważam że serwer jest b. dobry i warto poczekać aż wszystko się unormuje.

Czy ty przeczytałaś dokładnie co napisałem?. Nie pisałem co chwile kur ... ja też tak chce gdzie mój lvl itp. Jakoś żalu też nie mam hm?. Opisałem tylko jak to wyglądało a jak się noramlnie expi na tej mapie?. Widzisz różnice ?
Opublikowano

Czy wy naprawdę jesteście idiotami?

Zróbcie sobie sami serwer, to zobaczymy co będzie. Dajcie im szansę tak ? To nie są roboty, mają własne życie. A wy narzekacie. Zamknąć się, bo mnie to już denerwuje. Wyjść na dwór, albo coś obejrzeć, a nie siedzieć na metku i mpc, i hejtować tą administrację. Dajcie im czas, a na pewno będzie im lepiej, jak będziecie ich wspierać, a nie dobijać. !

Kiedyś coś tu będzie.

<333

Opublikowano

Zróbcie sobie sami serwer, to zobaczymy co będzie. Dajcie im szansę tak ? To nie są roboty, mają własne życie. A wy narzekacie. Zamknąć się, bo mnie to już denerwuje. Wyjść na dwór, albo coś obejrzeć, a nie siedzieć na metku i mpc, i hejtować tą administrację. Dajcie im czas, a na pewno będzie im lepiej, jak będziecie ich wspierać, a nie dobijać. !

Jak Cie to denerwuje to sam możesz iść na dwór, pobawić się w śniegu póki jeszcze jest a nie siedzieć w tym temacie i czytać co piszemy.

Skoro zabierali się za serwa to powinni wiedzieć że będzie on wymagał pracy i ich uwagi. Mieli wystartować... No... 2tygodnie mieli żeby dopiąć wszystko na ostatni guzik. Wystartowali znowu i na początku wszystko pięknie a później zjebali po całości więc wybacz ale będę swoje niezadowolenie wyrażać ile wlezie żeby wiedzieli jak spaprali sprawę. ;) Jak Tobie się podoba na cofającym, zbugowanym, zlagowanym serwie to Twoja sprawa. Wsadź nos w metka i graj. A i kropek nie stawia się przed wykrzyknikiem... To samo do przecinków, w wielu innych miejscach bezsensownie je postawiłeś. A tak na koniec skoro podjęli się stworzenia serwa to w ich kompetencji leży to żeby się nim zajmować. Ja się nie zabieram za coś czego nie potrafię zrobić i może oni też nie powinni. :)

Idiota? ;) Nie obrażaj samego siebie, nie wypada. :)

Opublikowano

W komnacie Minotaura niema Mino !!!!!! i teraz pytanie do teamu zróbcie 100% drop z all bo na 200 lvl nic nie możemy robić /

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

DOKŁADNIE BYŁEM NA BERANIE I NIC MI NIE WYPADŁO , PADAKA STRASZNA -,-

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

Podobno exp się zbugował w av2 , av1 , red las .

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Wiadomo cos o payplay ??? (SM)

Już można kupować sm'ki ;] wszystko śmiga jak należy ;)

Opublikowano

Kur... co to ma być, miałem tu nie grać no ale tilian okazał się nudny moim zdaniem, cofa strasznie lagi jak uj, u wędrującego domokrążcy nie ma sukni i smokingu, to po uja z metinów lecą pierścionki zaręczynowe, ja yebie tyle ludzi gra a oni nic nie robią widzę bardzo kumaty team, jak ja mam wbić 120lv na mapie 95 skoro przy 117lvlu wbiłem 65% na 1 pd + 50% raty no masakra, i te lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi i jeszcze raz lagi do ile można jak nie cofa to zacięcie na 60 sekund, wbić 120 to wyczyn...

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

Ten serwer to dno. Obiecanki cacanki. zreszta dziś co drugi obiecuje, a polowy jeszcze nie mają zrobionej :))

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

Idiotą możesz nazwać siebie, bo jako jedyny chyba lubisz zlagowany i zbugowany serwer...

Na dwór to wyjdź Ty, a nie piszesz te śmieszne wypociny... Co do Twoich kropek i przecinków... - http://pl.wikipedia.org/wiki/Przecinek

Kolejna sprawa to zrobienie własnego serwera - daj mi pieniądze na dedyka to Ci postawie serwer, bo również moge to samo napisać Tobie cwaniaczku. Jeśli sie kurwa biorą za coś to niech zrobią to dobrze, a nie postacie zbugowane / złe locale i wypierdala cały czas na windows 7 / nowe mapy zbugowane / lagi jak skurwysyn. Ja przychodze na serwer żeby na nim pograć, a nie '' zrobie swój bo ten zbugowany ''.

Myślisz, że każdy jest jak to nazwałeś '' idiotą '' jak Ty żeby grać na takim serwerze ? Wybacz, ale chyba żyjesz w swoim świecie. Przykład ? Zobacz ile było osób na starcie, a ile jest teraz ;].

A czasu mieli dosyć, więc to Ty nie pierdol bo zapewne sporo sie napociłeś przed tym gównem co napisałeś.

Opublikowano

Dodajcie ulepszacze co dropia z bossów potrzebne na eq do dropu z all metków !! niedość , że mleka i krwi itp ciężko zdobyć to nadodatek jest jeden boss który respi się co 3 h MASAKRA .

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

Idiotą możesz nazwać siebie, bo jako jedyny chyba lubisz zlagowany i zbugowany serwer...

Na dwór to wyjdź Ty, a nie piszesz te śmieszne wypociny... Co do Twoich kropek i przecinków... - http://pl.wikipedia.org/wiki/Przecinek

Kolejna sprawa to zrobienie własnego serwera - daj mi pieniądze na dedyka to Ci postawie serwer, bo również moge to samo napisać Tobie cwaniaczku. Jeśli sie kurwa biorą za coś to niech zrobią to dobrze, a nie postacie zbugowane / złe locale i wypierdala cały czas na windows 7 / nowe mapy zbugowane / lagi jak skurwysyn. Ja przychodze na serwer żeby na nim pograć, a nie '' zrobie swój bo ten zbugowany ''.

Myślisz, że każdy jest jak to nazwałeś '' idiotą '' jak Ty żeby grać na takim serwerze ? Wybacz, ale chyba żyjesz w swoim świecie. Przykład ? Zobacz ile było osób na starcie, a ile jest teraz ;].

A czasu mieli dosyć, więc to Ty nie pierdol bo zapewne sporo sie napociłeś przed tym gównem co napisałeś.

No racja, zrobili przerwę na 35h miało być już wszystko ok a tu nic serwer jaki był taki jest może tak lagi spadły o 5% ale coś nie do końca im to wyszło "serwer skończony w 100%" właśnie widać jak skończyli mnie to już wkur**a na ch1 to mnie loguje do wyboru postaci i wywala. Oni liczą, że takim zainteresowaniem jaki pokazują teraz to daleko ten serwer zajdzie ;)

niech tak dalej myślą a serwer padnie za 2 tygodnie...

Działa wam server?

Działa serwer, możesz nawet sprawdzić na stronie 600+ online

http://tuor.pl/index.php?page=home

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...