Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuor.pl [Dedyk]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to sobie poczekasz :D trzeba czekac na:

-brak lagow

-brak wypierdalania CH (co pół dnia restart)

-odbugowanie itemków jak wyżej

-ogarnięcie tych ulepszaczy

i kilku drobnostek, sam anonimowo zgłaszalem wszystko, 0 odpowiedzi. kupa czasu minela, a serwer pierdoli sie dalej. ale grunt że is dobrze działa i ulepszacze tam są :)

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ściągnąłem clienta, wgrałem obowiązkową łatkę, wchodze do gry a tu wszystkie CH OFFLINE pomimo tego że na stronce pisze 420 osób online, wie ktoś ocb?

Opublikowano

ściągnąłem clienta, wgrałem obowiązkową łatkę, wchodze do gry a tu wszystkie CH OFFLINE pomimo tego że na stronce pisze 420 osób online, wie ktoś ocb?

To tylko tak głupio pokazuje że serwer jest off, spróbuj się zalogować to wszystko śmiga.

58815786.jpg

Opublikowano

Z tych lepszych bossów a juz napewno z tych co są na dungeonach Smok, Azrael, minotaur powinien być drop na każdym lvl a nie masz troche wiekszy lvl od bossa i juz nic nie leci. Co mamy kurwa dropa na bossy robic ?? I to moze od razu ze 3 dropy ?? 1 na wróżke, smoka, Azraela 2 na Bossa na mapce 120, 140 i minotaur i 3 Drop na bosa na mapce 160, 180 ??

Troche to pojebane, na przeważnie na każdym serwerze drop z takich bossów jest na każdym lvl a tu masz 140 lvl to juz z azraela masz pusto bo ma 120 lvl... I weź tu epiki porób bez ISu :)

EthanaEU2.png

Opublikowano

Powiem tak, jak dla mnie tylko lagi są wkurzajace no i drop z bossów no ale podobno ma być wszystko poprawione

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

Coś obiecanego Zuo wczoraj nie było :(

Zuo było o 2 w nocy... Co za inteligentna administracja zeby Zuo robić o 2 w nocy z neidzieli na poniedziałek ??

Niektóre bossy i metki do teraz są na pustyni ch2. 15 min temu ubiłem 2 wrózki i 2 Azraeli ale na 200 lvlu nic oczywiście nie poleciało ;p

EthanaEU2.png

Opublikowano

Zuo było o 2 w nocy... Co za inteligentna administracja zeby Zuo robić o 2 w nocy z neidzieli na poniedziałek ??

Niektóre bossy i metki do teraz są na pustyni ch2. 15 min temu ubiłem 2 wrózki i 2 Azraeli ale na 200 lvlu nic oczywiście nie poleciało ;p

Fakt, zgadzam się. Nie wiem, który GM to zrobił, ale takie eventy nie powinny mieć miejsca, chyba, że zostało o tym powiadomione kilka dni wcześniej.

Dzisiaj, jak wrócę do domu postaram się koło 18 zorganizować coś dla wszystkich. Myślę, że taka godzina jest odpowiednia, niestety wcześniej się nie da.

Czy z expem nadal coś się dzieje? Nie ma aktualnie żadnego bonusu, został przeze mnie usunięty.

Opublikowano

Naprawcie drop na mapce od 120 bo z tego bossa smiesznego gowno leci... a ulepki na itemy 120+ z is trza brac :/

Z bosów fakt, drop jest niski, ale jeśli chodzi ogólnie o drop z 120, to się niestety nie zgodzę ;-) Najwięcej dropi tego z rozpaczy, więc można 2x przelecieć każde ch w poszukiwaniu metków i już ma się ulepszacze do zrobienia nawet itemków na +9 ;-) Właśnie przed chwilą to sprawdzałam, nawet wpadłam na Ciebie no-lifie xD

Opublikowano

Z bosów fakt, drop jest niski, ale jeśli chodzi ogólnie o drop z 120, to się niestety nie zgodzę ;-) Najwięcej dropi tego z rozpaczy, więc można 2x przelecieć każde ch w poszukiwaniu metków i już ma się ulepszacze do zrobienia nawet itemków na +9 ;-) Właśnie przed chwilą to sprawdzałam, nawet wpadłam na Ciebie no-lifie xD

Metiny rozpaczy powiadasz? Az sprawdze

1363701576-U247153.jpg
Opublikowano

Widze mało wiesz o swoim serwerze bo z metinów nie dropią te ulepszacze na przerobienie itemów lecą tylko na ulepszanie na +7/8/9 te Zaczarowane popioły, Obsydiany i Czarne Lody. A itemy potrzebne na przerobienie Czyli Mleczny Sok i Kropla Krwi leci tylko z bossa na mapce 120 a drop jest tak tragiczny, że ubijając 4 bossy mamy 1 max 2 ulepszacze a na 1 item potrzeba 4 no i ten boss respi się co 3 czy 4 godziny i weź mi powiedz jak zrobić epiki na 120 bez ISU ??

A tych Popiołów Obsydianów i Lodów z tych metkow o których piszesz mam po 100 szt i to jest gówno warte.

Z żadnego metka nie lecą ulepszacze na przerabianie epików. Lecą tylko z bossów i to tak słabo, że bez IS to miesiąc robienia.

A jeszcze jak masz za duży lvl to Ci z danego bossa nic nie poleci.

EthanaEU2.png

Opublikowano

Wredna evencik zrób koło 21 jak wszyscy w domu będą i po nauce . Poza tym na serwerze nie zostało nic oprócz expienia , bossy respią się tak jakby chciały a nie mogły , powinna byc mapa z bossami i metkami :D

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Widze mało wiesz o swoim serwerze bo z metinów nie dropią te ulepszacze na przerobienie itemów lecą tylko na ulepszanie na +7/8/9 te Zaczarowane popioły, Obsydiany i Czarne Lody. A itemy potrzebne na przerobienie Czyli Mleczny Sok i Kropla Krwi leci tylko z bossa na mapce 120 a drop jest tak tragiczny, że ubijając 4 bossy mamy 1 max 2 ulepszacze a na 1 item potrzeba 4 no i ten boss respi się co 3 czy 4 godziny i weź mi powiedz jak zrobić epiki na 120 bez ISU ??

A tych Popiołów Obsydianów i Lodów z tych metkow o których piszesz mam po 100 szt i to jest gówno warte.

Czytaj mój poprzedni post ;-) O te ulepszacze mi chodziło.

Warto czytać, że zrozumieniem ;-) Drop z bossów nie bez powodu jest taki, a nie inny. Itemki na coraz to wyższy lvl są coraz bardziej unikalne i trudniejsze do zrobienia. Weźcie pod uwagę, że gdyby leciały jak deszcz z rynny, to tak naprawdę gra straciłaby bardzo szybko sens, gdyby nie trzeba było się starać do wszystkiego dojść. Exp jest diabelnie łatwy, więc przynajmniej trzeba wprowadzić trochę trudności w ulepszaniu itemów :>

Opublikowano

Warto czytać, że zrozumieniem ;-) Drop z bossów nie bez powodu jest taki, a nie inny. Itemki na coraz to wyższy lvl są coraz bardziej unikalne i trudniejsze do zrobienia. Weźcie pod uwagę, że gdyby leciały jak deszcz z rynny, to tak naprawdę gra straciłaby bardzo szybko sens, gdyby nie trzeba było się starać do wszystkiego dojść. Exp jest diabelnie łatwy, więc przynajmniej trzeba wprowadzić trochę trudności w ulepszaniu itemów :>

Tak oczywiście w IS po 3 zł niecałe nawet jest każdy ulepszacz i to taki sens grania jak Ci z IS mają zajebistą przewage nad tymi bez IS.

Idz wydrop 1 komplet chociaż na epika na 120 lvl. Masz 4 bossy co 3h z których masz 1 ulepszacz 2 dni bede dropić 1 komplet a ktoś za 12 zł kupi komplet w ISie hehe pozdro taka unikalność tak się trzeba natrudzić, że huj ...

EthanaEU2.png

Opublikowano

a to

to wiem, mi wlasnie chodzilo o krew i mleko te takie na przerabianie :/

1363701576-U247153.jpg
Opublikowano

Idz wydrop 1 komplet

chociaż na epika na 120 lvl. Masz 4 bossy co 3h z których masz 1

ulepszacz 2 dni bede dropić 1 komplet a ktoś za 15 zł kupi komplet w

ISie hehe pozdro taka unikalność tak się trzeba natrudzić, że huj ..

Przykro mi, ale tak to jest skonstruowane. Ty pewnie chciałbyś mieć wszystko w ciągu jednego dnia. Gdyby wprowadzić tak duży drop, to już teraz, nawet, jak serwer nie ma jeszcze miesiąca, ludzie biegaliby w itemach na 180 lvl +9. Jeżeli dwa dni to dla Ciebie za dużo, to nikt Cie nie zmusza, byś tutaj grał i tak bardzo marudził. Proszę bardzo, idź na serwer, gdzie wszystko masz dostępne u npc a maxymalny lvl i itemki na niego robi się w ciągu niecałego tygodnia. Chociaż ja nie wiem, czy wtedy jest jakakolwiek zabawa.

Opublikowano

a to

to wiem, mi wlasnie chodzilo o krew i mleko te takie na przerabianie :/

To na przerobienie masz w ISie i bez tego jest prawie nie do zdobycia :D No jeszcze możesz kupić od kogoś kto kupi w IS po 6 brylek za 1 ulepszacz a na 1 item 4 potrzebujesz...

Ale huj co ja się będe kłucił Wredna wie lepiej tak jak niby oni lagów nie mieli i zwalali na nasze kompy jak cały serwer miał lagi hahaha

Do tego na wyzszym lvlu w ogóle z bossów nic nie leci. Pozostało mi tylko bić metki 10 min szamanką bo boń z bambusa dodają od tygodnia... To aż tak skomplikowane ??

EthanaEU2.png

Opublikowano

Ale zanim zrobisz eq na 100 lvl pełne to minie trochę czasu , powinno to albo dropić na mapie 95 albo skrzynki z ulepszaczami w sklepie byc tak jak te za 30kk , bo połowe to szlag trafia zanim zrobią , moze 5% osob ma te eq

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Naprawcie exp w v2 < 15% za Big Spota z PD na 63lv to chyba nie co mało, na początku serwera było całkiem inaczej > .

Odbugujcie av2 .

Weźcie się w końcu do roboty !

1gif_ssppphn.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...