Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuor.pl [Dedyk]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przyznałeś się wiec banik by się przydał :)

Edit: Przeciez dowodow nie ma to nie dostaniesz

15 lvl na wh też mi coś -wali mnie wasza opinia i tyle ,a szczególnie gimbusa ,,harnaśka,, To na tyle ,nie bd się dalej kłucił bo to sensu niema

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja wiem jak sie jezdzi mi chodzi o lagi ktore sa Wredna pisze o slabych kompach badz ze ktos tu zaklada iles kont i oczernia ich moze zrobic SS czata i tu wstawic ile ludzi pisze w grze o lagach by jej rozjasnic umysl ?

Opublikowano

15 lvl na wh też mi coś -wali mnie wasza opinia i tyle ,a szczególnie gimbusa ,,harnaśka,, To na tyle ,nie bd się dalej kłucił bo to sensu niema

"klucil" i kto tu jest dzieciakiem

Co do serwera widze ze ladnie sie trzyma moze zawitam ;d kiedys

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

eeee

"gimbusa harnaska" kłócił się pisze xDDDDDDDD

1363701576-U247153.jpg
Opublikowano

Ludzie powiecie mi co sie stalo?

Godzine temu , wbijalem 91 , 10% za spota av2.

Wszedlem teraz 0.50% za wielkiego spota?

A tak wogole walone cofki jak sie jedzie na wierzchowcu , w 15 sek mialem z 6x.

Opublikowano

Wy ogarniecie do kurwy nędzy ten serwer czy będziecie odpierdalać tak nadal ? Daliście 250% expa do 95lvl nie da rady expić bo za spoty po 1% a na 114lvl zamiast exp wzrastać to spada no jprd ;x co to ma być ? ;x

Opublikowano

jaka na tym serwerze ma być równość gry skoro jeden wbija 120lvl w 2h albo 1h , a taki drugi w 30min bo gm da expa.... Tak samo z zuo ja w dzien się mecze zeby cos dropnac a taki drugi trafi w koło północy na prezent od gm pare metków ubije i jest na tym samym etepie co ja dorobkowym gdzie tutaj jest równość?... Nie polecam serwera

26495931301941812087.png[/url]
Opublikowano

Beka z niektórych w Teamie :)

Dać 500% expa albo 250%?!

Beka :) Kogo wgl brali do tego Teamu.

Bez 360 nawet nie tykajcie się żadnej komendy bo ch*ja potraficie żeby dać 500%?! ludzie w chwile wbili po 5 lvl'i na 150+

kiritoc.png

Opublikowano

Ludzi wy myślicie, że oni coś zrobią ? To jesteście w błędzie, ten serwer nie ma przyszłości.

Przykład jakiś mądry dzieciak z administracji pomylił się o jedno 0 i zamiast dać 50 % expa dal 500 :) hahhahahhaahah

Opublikowano

Okey, w tej chwili ten serwer nie ma dla mnie przyszłości.

Marnujcie czas jak chcecie, ja stąd uciekam.

Bayo. ;3

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

Odchodzę stąd bo to gówno nie serwer się zrobiło :)

Tydzień od startu a gówno nie serwer.

Bugi niektóre jak były tak są.

Team to idioci :) Dać 500 % ? ;d

Dzisiaj jak mi odbuguje postać to rozdam eq :) Bo oczywiście zjebali coś i zbugowały się niektóre mapki

@Edit

EQ nie oddaje :)

Postać się przyda do pewnych rzeczy razem z EQ.

kiritoc.png

Opublikowano

Wiekszość pisze, że odchodzi a i tak będzie grała. Małą gafe strzelili i wielka afera. Serwer jest świetny, z czasem ogarną wszystko - "Nie odrazu Rzym zbudowano". A jeśli komuś gra szarpie nerwy, to niech odstawi tego typu rozrywkę i zacznie grać w szachy.

Opublikowano

Wiekszość pisze, że odchodzi a i tak będzie grała. Małą gafe strzelili i wielka afera. Serwer jest świetny, z czasem ogarną wszystko - "Nie odrazu Rzym zbudowano". A jeśli komuś gra szarpie nerwy, to niech odstawi tego typu rozrywkę i zacznie grać w szachy.

Nw jaki masz lvl lecz. Wbiłem 136lvl i co chwilę w pizdu expa na - i + i tak co chwilę. Inni trzepali lvl a tobie cofa. Więc to nie taka mała gafa. Igi wbił 4lvl w ciągu kilku minut. A nr by to trwało ponad 1,3h z pd + raty więc?
Opublikowano

Nie skorzystałam z tej gafy i jakoś żal mi pośladków nie ściska. Ale są różni ludzie - różne reakcje. A skoro masz z tym taki problem, to przecież nikt na siłe nie trzyma, prawda?

Uważam że serwer jest b. dobry i warto poczekać aż wszystko się unormuje.

Opublikowano

Powinni zrobić tuor v2 , zreszta wcale by mnie nie zdziwiło " wracamy w piatek bez bugów " , w sumie to nie byłby zły pomysł .

Opublikowano

Co dostaną 3 osoby co wbiją 200 lvl ??? Bo Samsung galaxy to nie realne więc SM :)

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...