Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuor.pl [Dedyk]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do tego na wyzszym lvlu w ogóle z bossów nic nie leci. Pozostało mi

tylko bić metki 10 min szamanką bo boń z bambusa dodają od tygodnia...

To aż tak skomplikowane ??

To sobie zrób na razie z nieba i ziemi, czy to jest takie trudne? Marudzisz, jak stara baba i wydaje mi się, że powinieneś już szukać innego serwera, który sprosta Twoim wygórowanym oczekiwaniom. Przyczepiłeś się do tego IS'u, jak smród do gaci za przeproszeniem. Przykro mi, ale serwer musi w jakiś sposób zarabiać, by móc to wszystko opłacić. To nie jest fundacja charytatywna, więc nie mamy funduszy na to, by całkowicie go zlikwidować.

Wszystko zostało zrobione w taki sposób, by gracze nie kończyli gry po tygodniu bo już wszystko co można było osiągnąć, osiągnęli. Mimo, że jest to easy/medium, to jednak nie oferuje on zabawy na góra miesiąc. Jeżeli komuś się to nie podoba i nie jest to w jego guście, niech szuka innego, a nie ciągle marudzi. Nasz serwer ma taką koncepcję, która została już dawno ustalona i dla kilku osób jej po prostu nie zmienimy.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ubiłem królewskiego pająka który był na pustyni ma 140 lvl ja mam 117 i 0 dropu :< smoka powinni dać na jakiejś , na którą nie trzeba przepustki i powinien się respić co 1h lub 30minut żeby to jakiś sens był , bo wiedźme zanim ubijesz, zanim Ci poleci przepustka na komnate to minie rok

@up Nawet na Elite nie ma tak trudno z ulepszaczami jak tutaj

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Exp jest gorszy na 100 %. Także nie mogę sobie dropa zrobić ;/

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

Właśnie się dziwię bo to powinno być jak z metinami , jak ubije metina 90 lvl na 70 to jest drop , nawet jak ubiłem wróżkę na niższym lvl'u o 11 to był a granica jest niby 10 więc coś nie halo :)

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Narzekam bo jest na co huj juz nawet w te ulepszacze.

Powiedz kiedy bugi naprawicie ?? 1 rzecz próbujecie naprawić to się drugi bug robi. Połowa rzeczy nie działa od startu chociaż tyle razy była zgłaszana.

PS. Exp się dalej buguje czy sa raty czy nie ma jeden huj coś wam sie zbugowało. Teraz na 60 lvlu leci gorzej niz na 180. A jak PD załozysz na którejś z nowych map to Ci się lvl cofa na - potem wbija z 1 moba masz 75% jakieś to pokręcone wgl ...

Wystarczy spojżeć w ranking niektórzy mają exp na minusie wcześniej tego nie było

EthanaEU2.png

Opublikowano

Narzekam bo jest na co huj juz nawet w te ulepszacze.

Powiedz kiedy bugi naprawicie ?? 1 rzecz próbujecie naprawić to się drugi bug robi. Połowa rzeczy nie działa od startu chociaż tyle razy była zgłaszana.

PS. Exp się dalej buguje czy sa raty czy nie ma jeden huj coś wam sie zbugowało. Teraz na 60 lvlu leci gorzej niz na 180. A jak PD załozysz na którejś z nowych map to Ci się lvl cofa na - potem wbija z 1 moba masz 75% jakieś to pokręcone wgl ...

Wystarczy spojżeć w ranking niektórzy mają exp na minusie wcześniej tego nie było

Nie do mnie z takimi pytaniami. Każdy z zarządu ma ustalone funkcje na serwerze i ja niestety nie jestem technikiem.

Opublikowano

Czytaj mój poprzedni post ;-) O te ulepszacze mi chodziło.

Warto czytać, że zrozumieniem ;-) Drop z bossów nie bez powodu jest taki, a nie inny. Itemki na coraz to wyższy lvl są coraz bardziej unikalne i trudniejsze do zrobienia. Weźcie pod uwagę, że gdyby leciały jak deszcz z rynny, to tak naprawdę gra straciłaby bardzo szybko sens, gdyby nie trzeba było się starać do wszystkiego dojść. Exp jest diabelnie łatwy, więc przynajmniej trzeba wprowadzić trochę trudności w ulepszaniu itemów :>

Unikalne kto ma więcej hajsu i odwiedzi IS. Głupia wymówka i tylę. Wiadomo serv z czegoś musi się utrzymać ale bez przesady?.

Teraz pytanie do CB.

Na gł postaci mam 160lvl i nie lotną mi ulepszacze ten sok itp z boosa na 120. I co teraz mam zrobić odwiedzić IS czy błagać kumpla żeby mi dropną lub wbijać dropem +120 lvl ?. I gdzie tu widzisz sens? Bo ja nie :)

BTW Event fajny ubiłem +10 smoków napewno :)

Opublikowano

Możemy co najwyżej ustawić drop z bossów na każdym lvl, ale nie zmienimy jego %. To zresztą już pisałam dużo wcześniej.

Oh rly?. TO teraz sobie pomyśl my z topki czekam na bossa po 15 ludzi na jednego. Każdy się ciora w EQ do pvp bo mój boss. Resi się on 3-4h. Co taki np 120lvl zrobi nic?. Na smoka jest przepucha i nikt ci nie wbije a tutaj?. Każdy bd każdego nawalał ?
Opublikowano

Oh rly?. TO teraz sobie pomyśl my z topki czekam na bossa po 15 ludzi na jednego. Każdy się ciora w EQ do pvp bo mój boss. Resi się on 3-4h. Co taki np 120lvl zrobi nic?. Na smoka jest przepucha i nikt ci nie wbije a tutaj?. Każdy bd każdego nawalał ?

Poważnie macie tak wielkie problemy? Ja nie wiem, proponuje zmienić grę, skoro każda czynność jest dla was taka trudna. Inni dają rade, widziałam już przynajmniej 3 osoby z dobrym eq, które nie korzystały z isu (nie kupowały nic, poza mountami, czy przepustkami).

Wszystko jest dla was be be fu, najlepiej to dać każdemu wszystko do ręki. Trochę się pomęczcie, a jak jest to dla was zbyt ciężkie, to napisałam wcześniej, co możecie zrobić.

UP@

łatka jest również na FB dostępna na darmowym hostingu. Ostatni wpis widoczny na stronie głównej serwera, po lewej.

Opublikowano

Poważnie macie tak wielkie problemy? Ja nie wiem, proponuje zmienić grę, skoro każda czynność jest dla was taka trudna. Inni dają rade, widziałam już przynajmniej 3 osoby z dobrym eq, które nie korzystały z isu (nie kupowały nic, poza mountami, czy przepustkami).

Wszystko jest dla was be be fu, najlepiej to dać każdemu wszystko do ręki. Trochę się pomęczcie, a jak jest to dla was zbyt ciężkie, to napisałam wcześniej, co możecie zrobić.

No to teraz dowaliłaś do pieca. Problem to WY macie. Na serverze było by więcej ludzi gdyby dało się coś robić. Trudne do jest dla was przemyślenie tego. Widziałaś już 3 osoby z dobrym eq normalnie szał wręcz GZ. Ponad 280 osób ma +120lvl. Czyli teoretycznie może sobie kręcić dalej Eq tylko jak?. Nie bee fu itp. Tylko kur czasem trzeba pomyśleć tą mózgownicą co tu trzeba zrobić. Zastanów się zanim palniesz kolejną durną swoją teorie. Dalej nie wytłumaczyłaś jaki to ma sens bić 1 bossa w ~15 co 3/4h. Gdzie to kur.. logika ?. Dla ciebie jest po trzeba się pomęczyć <doublefaceplam>

Up za tydz bd już 6 osób^^

Opublikowano

Jest jakies forum servera?? Bo nawet nie mam gdzie napisac tematu w sprawie wymiany eq na inna klase..

@Top

Co do tych ulepek i przepustek na smoka to lekka przesada jak dla mnie ;/

Nwm.. moze w koncu po tylu postach i tematach na ten temat cos zmienia w zwiazku z tym.

Poczekamy zobaczymy ,ale nie mam zamiaru czekac 2tyg. ^^

Pozdrawiam ;)

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Własnie ubijałem wiedźmę to znalazł się kretyn co musiał ksuć i tak by nie ubił jej. Przyszedłem WP i koniec zabawy. A dropu ni ma i jak żyć?

Opublikowano

A ja proszę po raz enty o poprawienie Upiornej Kuszy - na +9 ma mniejsze DMG od Łuku Diabła, a bonus na ludzi nie wzrasta. No i Ognista Ziemia nadal zbugowana. Zgłaszałam 4 dni temu i zero reakcji.

Opublikowano

Własnie ubijałem wiedźmę to znalazł się kretyn co musiał ksuć i tak by nie ubił jej. Przyszedłem WP i koniec zabawy. A dropu ni ma i jak żyć?

Im tego nie przetłumaczysz xD I tak co by się nie działo to zwalą wine na Ciebie albo na cos innego. Według nich jest wszystko OK

Tylko że gdyby było tak pieknie to z 1.1k graczy nie zostało by 500 i maleje :D

Ja rozumiem, że serwer ma się utrzymywać itp ale nie żeby od razu wszystko wjebać do IS jakoś na innych serwerach tego nie ma i też się utrzymują i to długo.

Teraz przewaga tych co ładują w IS jest za dużo mają po 70k hp i napierdalają nie wiadomo ile.

EthanaEU2.png

Opublikowano

Dobra moi drodzy parafianie :D Wysyłać mi na pw tutaj ,na forum wszystkie błędy/bugi i sugestię odnośnie serwera. Wydrukuje je w pracy i wróciwszy do domu przedstawię administracji. Bo niestety, brak forum serwera wpływa na naszą niekorzyść, a tutaj zebranie tego wszystkiego w całość jest trudne.

Opublikowano

Im tego nie przetłumaczysz xD I tak co by się nie działo to zwalą wine na Ciebie albo na cos innego. Według nich jest wszystko OK

Wiesz dla mnie luzki bo zbierał z plucha 20k. Na skila poszedł. Tylko że wybijał mi wróżkę i to mnie wkur..
Opublikowano

Powiem tak

Widać , że chcą i starają się ogarnąć serwa jak najlepiej i najszybciej.

To , że są lagi wynika w dużej mierze z ataków na serwer jak już wcześniej Wredna pisała , admin się pomylił z tym bonusem doświadczenia też jest normalne każdy ma prawo do błędu... A że wy tylko potraficie hejtować administrację za rzeczy które nie wynikają z ich winy to ja wam życzę powodzenia...

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...