Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuor.pl [Dedyk]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wredna, proszę tutaj jest ten błąd, podczas logowania do m1, lub inne mapy często mi się zdarza, tak samo jak błąd z wyłączaniem się clienta od tak bez błędu :

2doqus.jpg

Byłoby miło, gdyby zostało to naprawione :)

Opublikowano

Strazaczka ;3 bo gra w shinsoo <3

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

jaka walka pomiędzy Strażaczką , a SzlonyOgier'em :D

lol , ciekawe kto pierwszy wbije ! :)

Mam na to wyjebane jednym słowem ,administracja nic nie robi z chetami ..Pisałem godzinę temu na Pw Wrednej ,że expi na mapie 180 na wh i nadal 0 reakcji ze strony teamu ,..miałem 187 lvl .a ona 179 !! i expiłem do tej pory aż się wkurwiłem na to całą sytuację .Nawet głupek udaję nie winnego a dostał bana na 24 h za waithacka i potem unbana po paru godzinach . Myślcie co chcecie niechodzi mi o to ,że jest ona TOP 1 ale nie potrafia ludzie grać normalnie TYLKO UŁATWIAJĄ SOBIE GRĘ expiąć na waithacku . POZDRAWIAM STRAŻACZKE (nob serwa ) !

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

Mam na to wyjebane jednym słowem ,administracja nic nie robi z chetami ..Pisałem godzinę temu na Pw Wrednej ,że expi na mapie 180 na wh i nadal 0 reakcji ze strony teamu ,..miałem 187 lvl .a ona 179 !! i expiłem do tej pory aż się wkurwiłem na to całą sytuację .Nawet głupek udaję nie winnego a dostał bana na 24 h za waithacka i potem unbana po paru godzinach . Myślcie co chcecie niechodzi mi o to ,że jest ona TOP 1 ale nie potrafia ludzie grać normalnie TYLKO UŁATWIAJĄ SOBIE GRĘ expiąć na waithacku . POZDRAWIAM STRAŻACZKE (nob serwa ) !

Z tym się zgodzę administracja mogła wreszcie zacząć banować ludzi z hackami chyba że ci co są w topce mają prawo do grania na hakach jeżeli tak to przepraszam :)

IDcncno.png

Opublikowano

Z tym się zgodzę administracja mogła wreszcie zacząć banować ludzi z hackami chyba że ci co są w topce mają prawo do grania na hakach jeżeli tak to przepraszam :)

No właśnie :) Została zbanowana pierwszy raz i chyba się nie nauczyła/ł że nie warto grać na wh . Mnie też Team obserwował przez dłuższy okres i jakaś czysty jestem ALE STRAZACZKA przegina i to naprawdę do takiego stopnia ,żę tylko frapsa odpalę ! Cięzko do niej podejść na nie widocznym i sprawdzić ją/jego jak tyle razy pisałem o tym .

Opublikowano

No właśnie :) Została zbanowana pierwszy raz i chyba się nie nauczyła/ł że nie warto grać na wh . Mnie też Team obserwował przez dłuższy okres i jakaś czysty jestem ALE STRAZACZKA przegina i to naprawdę do takiego stopnia ,żę tylko frapsa odpalę ! Cięzko do niej podejść na nie widocznym i sprawdzić ją/jego jak tyle razy pisałem o tym .

Powiem tak administracja nic z tym nie zrobi. Jak na początku ban na 24h za używania hacków wtf ? Może mają specjalny cennik.

IDcncno.png

Opublikowano

I OFF coś mi się wydaje, że ten weekend bedzie taki jak poprzedni :D Ja ide przetestować tiliana wróce tu jak ogarną serwer.

Serwer jest super ale te lagi i bugi odpychają:/

EthanaEU2.png

Opublikowano

jaka walka pomiędzy Strażaczką , a SzlonyOgier'em :D

lol , ciekawe kto pierwszy wbije ! :)

Zadne, bo mam nadzieje, że obaj polecą w końcu z permem za tego wait hacka :)

1363701576-U247153.jpg
Opublikowano

Wredna mowisz ze slabe komputery mam lepszy komp niz ten na ktorym jest dedyk z tym ze neta mam 20 MB 5 razy jechalem przez zwykly las co co chwile cofka i w scianie jestem prosze cie skoncz gadac o winie kompa czy neta bo smieszna jestes , najlepiej powiedziec ze wina kompa czy czy neta a prawda jest taka ze to od was sa lagi a nie przez nasz sprzet .

Opublikowano

Zadne, bo mam nadzieje, że obaj polecą w końcu z permem za tego wait hacka :)

haha Harnasiek weżnie wkurwiaj ludzi !! bo mi na nerwy działasz !!! przyznam kurwa się ,że używałem wh w grocie i co lżej ci ?? podnieciłeś się do tego stopnia ,że ci dęba ustał dzieciaku !! O tobie to już nie wspomnie jaki musisz być pojeb** tak jak pisałeś jak wybierali papieża .Jesteś zerem tak naprawdę .

Opublikowano

Wredna mowisz ze slabe komputery mam lepszy komp niz ten na ktorym jest dedyk z tym ze neta mam 20 MB 5 razy jechalem przez zwykly las co co chwile cofka i w scianie jestem prosze cie skoncz gadac o winie kompa czy neta bo smieszna jestes , najlepiej powiedziec ze wina kompa czy czy neta a prawda jest taka ze to od was sa lagi a nie przez nasz sprzet .

Cofke masz ze wzgledu na szybkosc jazdy, zdejm buty wiatru lub potow nie uzywaj, bo nie jest wgrany diff jeszcze na to(bedzie niedlugo)

haha Harnasiek weżnie wkurwiaj ludzi !! bo mi na nerwy działasz !!! przyznam kurwa się ,że używałem wh w grocie i co lżej ci ?? podnieciłeś się do tego stopnia ,że ci dęba ustał dzieciaku !! O tobie to już nie wspomnie jaki musisz być pojeb** tak jak pisałeś jak wybierali papieża .Jesteś zerem tak naprawdę .

Jestem zerem tak wiem, ale nie interesuje mnie opinia gimbusów w internecie. A papieża jak miałem w dupie tak mam nadal.

1363701576-U247153.jpg
Opublikowano

Przyznałeś się wiec banik by się przydał :)

Edit: Przeciez dowodow nie ma to nie dostaniesz

x

Opublikowano

przepraszam bardzo, ze przerywam Wam jakas pierdolona klotnie, ale jak sciagnac ta cholerna latke? bo nie wiem skad mam wziac konto premium...

kyolkushinaki.jpg

Opublikowano

przepraszam bardzo, ze przerywam Wam jakas pierdolona klotnie, ale jak sciagnac ta cholerna latke? bo nie wiem skad mam wziac konto premium...

wystarczy sciagnac program ze strony speedyshare i przez neigo się zarejestrować za darmo wtedy dostajesz konto premium na 3dni.

IDcncno.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...