Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuor.pl [Dedyk]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A lagi ciagle sa 4 dni off byl by lagi znikly i nadal sa nie wiem co wy tak knujecie ale to smieszne sie zaczyna juz robic i nich nikt nie wpiera ze to wina kompa bo akurat jego mam lepszego niz ten na ktorym jest postawiony dedyk .

Opublikowano

Przeinstaluj clienta. Po wczorajszej przerwie technicznej u mnie ten problem zniknął.

Kiedy zamierzacie naprawić większość niedociągnięć?

Trochę ludzi ze serwera odeszła, lecz większa część została. Kiedy wreszcie serwer stanie się stabilnym? [klient, strona, teamspeak, forum]

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

Hmm, jakaś przerwa czy ataki ;D ? , bo straszne lagi są przynajmniej na mapce od 95 poziomu ;[

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

Kiedy zamierzacie naprawić większość niedociągnięć?

Trochę ludzi ze serwera odeszła, lecz większa część została. Kiedy wreszcie serwer stanie się stabilnym? [klient, strona, teamspeak, forum]

Ponawiam.

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

Znowu coś się stało :) trwa logowanie i zalogować się nie można .

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

Jakim cudem Rysia na 128 lvlu expi na mapce od 140 i to w dodatku na wh ??

Wczoraj zgłaszałem ja ze gra na wh biła bossy i metki na mapce na 120 lvl a teraz expi na wh na mapce od 140 na 128 lvlu...

4v0vmyyjk85s.jpg

EthanaEU2.png

Opublikowano

@Wredna

co ty gadasz że lagów nie ma , są takie lagi na Tuorze ze nie można w spokoju expic - w zasadzie to nic nie można robić wasza maszyna ewidentnie nie wytrzymuje ~1000 graczy na serwerze , skoro tego nie widzisz to spróbuj expic na mapie 95 przy 900 osobach na serwerze i nie możesz zaprzeczyć ze wtedy lagów nie ma bo są i to nie małe.

A przy okazji chciałem zglosic pewna rzecz iż zmarnowalem klucz (przepustke na berana setau) po to aby zobaczyć tylko i wyłącznie ten napis (dwa wersy pod dołem myszki) : Snap1.png

Mam na myśli to iż że zabralo mi i mojej grupie klucz , nie przenioslo nas do komnaty. Chciałbym aby jakis administrator serwera napisał do mnie na PW.

@down

No przestan, skoro tyle ludzi pisze iż na serwerze są lagi to są - wejdz sobie do gry i spojrz na czat a nie zaprzeczaj caly czas ..

Opublikowano

Mam wrażenie, że osoby, które piszą takie bzdury, jak padanie logowania, czy ogromne lagi są po prostu z konkurencji. Dziwnym zbiegiem okoliczności większość z nich ma kilkanaście postów. Ja od rana, od godziny 8:00 jestem na serwerze i tylko raz mnie wyrzuciło z powodu internetu. Nie zawiesił mi się client, nie zbugowała postać nie było żadnej cofki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...