Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuor.pl [Dedyk]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tyle przepustki niszczą ten serwer bo niektórych prócz IS to prawie nie da sie dostać. Kompletny niewypał z tymi przepustkami.

Przepustki powinny być zrobione jak np. na teodenie tylko 1 rodzaj przepustki i dropi ze wszystkich metkow itp i na łatwiejsze mapy 5 przepustek na wyzsze 10 -15 itp na dungeony tak samo na smoka 5 azrael 10 minotaur 15 itp To było zajebiste wyjscie z przepustkami a nie tak jak jest tu.

W 1 dzień dropniesz 2/3 przepustki pojdziesz 3x na smoka i masz 3/4 ulepszacze a jeszcze na epika moze spalić... :/ W takim tepie epiki na 100 bedziemy robić 3 miesiace bez ISu. Do tego smok od 2 dni nie działa i ulepki można wziąć tylko z IS...

EthanaEU2.png

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sprawa przepustek była wiele razy poruszana. Postaramy się zorganizować ich drop w taki sposób, by nie było większego problemu z ich pozyskaniem.

Jednak, mam tutaj na myśli tylko przepustki na mapkę 95 oraz minotaura i berana. Inne dropią bardzo dobrze.

Zapraszam na serwer.

Opublikowano

Sprawa przepustek była wiele razy poruszana. Postaramy się zorganizować ich drop w taki sposób, by nie było większego problemu z ich pozyskaniem.

Jednak, mam tutaj na myśli tylko przepustki na mapkę 95 oraz minotaura i berana. Inne dropią bardzo dobrze.

Zapraszam na serwer.

Chodzi głównie o te na dungeony bo nie ma jak epików robić reszty możecie nie ruszać bo dropia ładnie. Na mape 95 stało wczoraj pełno po 500/600kk wiec po co to zmieniać. Na mape 120 też łatwo idzie kupić a na mape od 140 dropią z mobów na mapce 120, od 120 do 139 wydropiłem 15 przepustek na mape 140 to az za duzo.

Zwiekszcie drop tych przepustek na dungeony i bedzie dobrze.

No i dodajcie w końcu ta broń z bambusa. Pisałem wczoraj do Tobago na ts napisał mi, że wieczorem juz bedzie można przerabiać no a nie da się dalej:/

EthanaEU2.png

Opublikowano

Up #

Forum na razie wgl nie ma. Ma być w ciągu paru dni ( tzn przez bieżący weekend ) .

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Forum będzie udostępnione w ten weekend, jak już wcześniej pisałam, proszę o pisanie tam wszystkich Waszych sugestii. O wiele lepiej się je przegląda i analizuje, jeżeli wszystkie są w jednym miejscu. Tutaj na mpc niestety z powodu natłoku postów nie jesteśmy w stanie dokładnie przyjrzeć się każdemu pomysłowi i osądzić, czy wcielamy go w życie.

Jak tam u Was moi drodzy z lagami? Czy po wczorajszej przerwie technicznej już lepiej? ;-)

Opublikowano

Pobrałem clienta, channele offline, a na stronie online... ocb?

A my a my a my

Dziś chcemy tylko

Znaleźć się w tym co o nas myślą

Opublikowano

UP #

Taki błąd, pomimo tego że piszę off serwer jest non stop Online ! ;)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

dobra śmiga to przez tego launchera jakby nie mogli spakować go razem z clientem..

A my a my a my

Dziś chcemy tylko

Znaleźć się w tym co o nas myślą

Opublikowano

dobra śmiga to przez tego launchera jakby nie mogli spakować go razem z clientem..

Dajemy naszym graczom wolność wyboru. Nie każdy ma ochotę, czas i możliwości pobrać clienta, który wazy dużo więcej niż laucher.

Opublikowano

Ja mam takie pytanko , kiedy bd działał IS tzn. zeby było można doładować Sm'ki ;D ?

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

Ja mam takie pytanko , kiedy bd działał IS tzn. zeby było można doładować Sm'ki ;D ?

Przez najbliższe parę godzin doładowanie będzie nieczynne. Związane jest

to z przeniesieniem domeny. Wszystkie kody otrzymane w dniu dzisiejszym

które nie działały są prawidłowe i będzie można je wprowadzić po

przywróceniu tej funkcji serwisu.

Myślę, że około 16, powinno być już dostępne, ale nie obiecuje. Nie jest to zależne od nas, tylko od domeny i serwisu sms.

Opublikowano

Wydaje mi się, że do końca weekend'u będzie już można zaopatrzyć się w sm. ;p

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Ja mam ciągle lagi... wszedłem na chwile zobaczyć i lipa :)

Nigdzie mi nie laguje, żeby nie było :)

Gdzie masz te lagi? Na konkretnych mapach, czy ogólnie w całej grze?

Ja już naprawdę tego nie rozumiem, zresztą chłopaki tak samo ;-) My nie mamy lagów przez co ten problem wydaje się nierealny.

Opublikowano

Nie rozumiem was. Ja np. jak i cała gildia nie mamy lagów, no może raz na 5minut zacznie cofać przez 10 sek ale to rzadko ..

96 % brrrrrrr......

Opublikowano

Jak ktoś teraz ma lagi to musi mieć wybitnie słaby komputer bądź łącze internetowe ;]

Serwer śmiga bez żadnych lagów

Pozostaje tylko cieszyć się z gry ;3

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

Czasami przylaguje ale i tak jest milion razy lepiej niż było. Zobaczymy co będzie później bo dopiero 9:46 :)

Up. To nie z winy kompów tylko z winy serwera sa lagi czasami zlaguje cały serwer i każdy na wołaj pisze, że miał laga wiec to z winy serwera na serwerze był lag a nie na kompie. Ale i tak gra sie dużo lepiej niz wcześniej

EthanaEU2.png

Opublikowano

Pisze teraz z czystym sumieniem. Nie rozumiem dlaczego macie te lagi, skoro ja oraz chłopaki z administracji ich nie mamy. Zarówno teraz siedząc w pracy na komputerze z bardzo słabym internetem (przeznaczony głównie do grafiki), jak i w domu na kompie z dobrym internetem, ale resztą sprzętu sprzed 10 lat.
Może te lagi występują na poszczególnych mapach? Może jest to wina zbyt dużej ilości mobów, albo Waszej grafiki?

Opublikowano

Nie ma konkretnych map laguje na każdej idziesz i cie cofa albo scina na 2/3 sek nawet w m1. Pół serwera tak ma dziwne że wy nie macie.

Wystarczy zobaczyć wołaj co minute ktoś pisze, Lag,lag,lag... Narazie aż tak to nei przeszkadza można spokojnie grać zobaczymy co będzie później dopiero 10.

EthanaEU2.png

Opublikowano

Mi wszystko śmiga od wczorajszej przerwy :) raz się tam gra zlaguję na jakiś czas i tyle .Teraz możecie śmiało wbijać i cieszyć sie gra

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...