Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuor.pl [Dedyk]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla niedoinformowanych :

Serwer będzie Online do 2 godzin ! ( info Facebook )

1gif_ssppphn.gif

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wcześniej HA (360) napisał, że potrwa to około 30 min ;-) Trzeba być cierpliwym. Weźcie pod uwagę, że w tego typu sprawach robienie czegoś na szybko, nie jest dobrym pomysłem, czy tez posunięciem.

Myślę, że warto poczekać te 10-15 min dłużej, ale za to zobaczyć po zalogowaniu zadowalające rezultaty ;-)

A Ty pisałaś, że potrwa to chwilę :)

A teraz info, że za 2h on, oj ale odpierdalacie ;-)

Btw. gdzieś słyszałem ten tekst z czekaniem. Zaraz zaraz, czy to nie u Was? Taaak, po tym 2-dniowym off'ie serwera miało być wszystko cacy wypucowane a tu dalej dupa :) Znów będą od nowa system instalować przez 6h?

Opublikowano

Tak,serwer ON

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

Dobra ktos kto wie ile to bedzie trwalo bo jak 2h to ide spac i w ... to mam:)

METIN2 dawno temu

Grymuar:

decybel

Opublikowano

Wredna przekaż na szczyt takie moje propozycję i niedociągnięcia serwera :

1. Jak przechodzisz z Atlantydy v1 do v2 to na komnatę smoka .

2. Egzekutor bitewny jest zbugowany .

3. Dodać NPC który wyjmowałby pojedyńcze wybrane KD .

4. Dodać buty wiatru do NPC

5. Możliwość modyfikacji butów wiatru z komunikacją między królestwami.

6. Dodać przetopy

7. Peleryne męstwa która się nie kończy

8 . Pierścień Anty expa który się nie kończy

9. Przy logowaniu piszę OFF a jest ON , do zmiany

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Może mi ktoś łaskawie z teamu odpisać czy bd miał drop z Azraela Berana i mino na 169 lvl ?

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

Wzburzenie bylo przez typa co napisal ''2h'' bo Ty nam wmawialas kilka minut a on o godzinach gadal ;) a czas leci !

METIN2 dawno temu

Grymuar:

decybel

Opublikowano

Serwer On, zapraszamy do gry. Nie wiem po co takie straszne wzburzenie. Napisałam, że potrwa to chwile i tyle trwało ;-)

Moglibyśmy otrzymać listę zmian?

Opublikowano

Mam pytanko, włączam clienta, loguje się i mam takie lagi, po chwili mi crashuje (runtime error C++) nw co z tym zrobić, kompa mam dobrego.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ta administracja to porażka jakaś ! Nie mam słów, żeby ich opisać normalnie banda dzieci którym rodzice dają za dużo pieniążków, a oni za nie stawiają serwer ! Na który mają totalna wyjebke, ludzie to są debile ! :)

Gorzej prowadzonego serwera nie widziałem.

Sh4ke dobre pytanie, oni nawet nie wiedzą co to zmiany są. Dają tylko raty i na tym się ich praca kończy.

Jeżeli chodzi o stronę główną, to informatycy na 1 roku robią lepsze od waszej. Tyle błędów w życiu nie widziałem, najlepiej wyłączcie ten serwer i nie róbcie z siebie pośmiewiska.

Opublikowano

Ta administracja to porażka jakaś ! Nie mam słów, żeby ich opisać normalnie banda dzieci którym rodzice dają za dużo pieniążków, a oni za nie stawiają serwer ! Na który mają totalna wyjebke, ludzie to są debile ! :)

Gorzej prowadzonego serwera nie widziałem.

Sh4ke dobre pytanie, oni nawet nie wiedzą co to zmiany są. Dają tylko raty i na tym się ich praca kończy.

Jeżeli chodzi o stronę główną, to informatycy na 1 roku robią lepsze od waszej. Tyle błędów w życiu nie widziałem, najlepiej wyłączcie ten serwer i nie róbcie z siebie pośmiewiska.

Bez przesady, kolego . Może administracja nie jest idealna, ale się stara! ( w jakimś tam stopniu ) . Ma być forum w ten weekend, gracze będą zgłaszali bugi, błędy oraz propozycje by udoskonalać serwer . Wydaję mi się, gdy forum się pojawi, wszystkie bugi itp. zostaną zlikwidowane.

Dziś na serwerze odbyło się skromne ZUO na Dolinie Orków , jest to przedsmaczek dużego ZUO które ma się odbyć bodajże w Niedziele ( 17.03 ) w godzinach ' obiadowych ' .

Zapraszam na Serwer bo warto, wystarczy poprawić co nie co - Ale umówmy się, każdy serwer ma na samym początku problemy, wpadki . Miejmy nadzieje, że wszystkie błędy które występują na serwerze znikną jak najszybciej !

Pozdrawiam.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Jedna sprawa forum nie ma wiec tu (zreszta jaki serwer startuje bez forum???)

mam klienta, mam ta nakladke czy co tam trzeba i niby wszysttko ok, tylko jak chce sie zalogowac to na 3 kontach wyskakuje ze nie mozna sie polaczyc z serwerem. Na stronce niby 240 ludzi a ja nie moge sie zalogowac moze ktos mi to wyjasni?

No chyba ze neta nie mam no ale pisze tu wiec chyba jest <_<

pomijam fakt ze nakladka jest tylko z premka, nie wiem czy macie jakas umowe z nimi ale nie myslicie ze ktos bedzie wykupywal premke naglupie 8MB

Opublikowano

Jak komuś coś nie działa lub chce pobrać coś a jest do tego potrzebne premium to wbijać tutaj :)

http://www.mpcforum.pl/topic/879564-dl-launcher-tuor-by-evil1/#entry6554808

@topic

Serwer jest bardzo fajny.

Exp jest spoko.

Administracja sie zajmuje serwerem i wgl jest git xD

no no admini sie staraja hehe nie wiesz co gadasz mialo byc git po off a ten sam syf jest co byl wiec nie gadaj ze sie staraja

syf i jeszcze raz syf mieli bugi porobic i tp. i hvja zarobili

Opublikowano

Kto wbije max 200 lvl pierwszy dostaje ile SM ??

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

ojjj , chyba wrócę na serwer ; bo nie ma żadnego innego medium/easy :D

poza tym Tilian to chujumuju , i nie chce mi się tam grać :D

Więc zapraszam do Shinsoo : RadioAvtiv3k

13735324352268179080.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...