Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuor.pl [Dedyk]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie:

Czy serwer jest naprawde taki nie powtarzalny?

Tak w sumie nie spotkasz identycznego serwera także w swoim rodzaju jest powiedzmy jedyny taki ;)

Jest wiele łatwych serwerów ale ten jest na dłuższy czas gry bo jeżeli chcesz expić to trzeba sie w niektórych momentach pomęczyć tak samo nieraz i z eq ;)

Przyjemna gra jest tylko niekiedy są DDoSy i lekkie lagi ale da sie grać.

Teraz wywaliło każdego bo pewnie coś administracja robi trzeba info na fejsie patrzeć ;)

Zapraszam do gry w shinsoo jak coś ;!

Pozdrawiam

TheGreatLee39

Opublikowano

Mam nadzieję że tak będzie. Dodalibyście drop przepustek na Berana z metków, bo na wiedźmie jest tyle osób ... że szkoda nawet iść.

Pomyślimy na tym. Nie chcemy też przesadnie ułatwiać tego serwera, by nie znudził się Wam po tygodniu grania.

Mam pytanie:

Czy serwer jest naprawde taki nie powtarzalny?

Cóż, ja tam jestem w teamie, więc jest na pewno :-P

A tak poważnie, serwer ma wiele planów na przyszłość oraz wprowadzamy nowe priorytety, które wyróżniają się na tle innych privów metin2. Początki zawsze są trudne, zdarzają się wpadki i problemy, ale graczy, którzy przejdą wraz z nami przez ten pierwszy etap i zostaną na dłużej czeka wiele ciekawych niespodzianek i wyzwań, które na pewno nie jedną osobę zadowolą, czy też może pozytywnie zaskoczą ;-)

Opublikowano

Jeżeli już mielibyście dodawać na metki w red lesie i mapie wyższych leveli to proponuję dodać nieco mniejszy ten drop niżeli drop przepustek na mapę 95 :)

Bo tak to każdy będzie w eq epickim najlepszym latał w sumie też można by to było dodać nawet i od zaraz bo to jest lekka przesada jeżeli 30 osób bije wróżkę albo bossa na mapie 95 tego na końcu....

Opublikowano

Albo dodać misję na przepustkę berana. Do zabicia powiedzmy 1000 zin lub zniszczenie 3 metinów 95 lv czy tam inny.

!@ Kiedy będzie forum??

fs_pc.png

Opublikowano

wprowadzamy nowe priorytety, które wyróżniają się na tle innych privów metin2

Np. brak bana za wh ;-)

Btw. długo jeszcze będzie trwać ta chwila?

Opublikowano

Musicie dla mnie zmienić 2 zasadnicze rzeczy :

1. Jakoś ogarnąć sprawę przepustek na 95 lvl oraz dodać tam drop ulepszaczy 100+.

2. Ogarnąć drop przepustek na berna, bo nie da się obecnie dopchać tam.

Ja Ci dam lekką radę co do pierwszego :

Niemalże każdy metin z rękawicą złodzieja i jest przepustka na mape.. oczywiście metin 90 albo w zwykłym lesie.

a drop przepustek na berana to jest tylko wróżka i na mapie 950 hae-tae czy coś takiego a reszty to nie wiem gdzie ;/

Opublikowano

Niedługo, prawdopodobnie w weekend zostanie udostępnione dla Waszego użytku oficjalne forum serwera. Postawione już na nowym, lepszym hosingu co wyeliminuje całkowicie problemy. Proszę, by tam składać wszelkiego rodzaju sugestie, czy też propozycję. Będziemy je dokładnie analizować i przedyskutowywać. Tutaj na mpc niestety nie jesteśmy w stanie zebrać wszystkich Waszych pomysłów, niektóre niestety nam umykają z powodu natłoku postów.

Dokonamy wszelkich starań, by sprostać Waszym wymaganiom i utworzyć serwer, na którym chcielibyście z przyjemnością grać ;-)

Opublikowano

Niedługo, prawdopodobnie w weekend zostanie udostępnione dla Waszego użytku oficjalne forum serwera. Postawione już na nowym, lepszym hosingu co wyeliminuje całkowicie problemy. Proszę, by tam składać wszelkiego rodzaju sugestie, czy też propozycję. Będziemy je dokładnie analizować i przedyskutowywać. Tutaj na mpc niestety nie jesteśmy w stanie zebrać wszystkich Waszych pomysłów, niektóre niestety nam umykają z powodu natłoku postów.

Dokonamy wszelkich starań, by sprostać Waszym wymaganiom i utworzyć serwer, na którym chcielibyście z przyjemnością grać ;-)

I tu masz rację serwer jest na serio mega. Jeszcze co do moich próśb moglibyście dać nowego clienta - bez błędu c++ który strasznie wkurza, czasami po 3 razy do m1 się loguję.

Jeszcze jedna rzecz - mianowicie DMG szamana jest moim zdaniem zaniżone po 1.8k z bambuska +9 troszkę dziwne - moglibyście to ogarnąć.

@EDIT!

Jeżeli chcecie mogę wszelkie propozycje oraz zmiany napisać Wrednej lub 360 na PW lub GG.

Opublikowano

I tu masz rację serwer jest na serio mega. Jeszcze co do moich próśb moglibyście dać nowego clienta - bez błędu c++ który strasznie wkurza, czasami po 3 razy do m1 się loguję.

Jeszcze jedna rzecz - mianowicie DMG szamana jest moim zdaniem zaniżone po 1.8k z bambuska +9 troszkę dziwne - moglibyście to ogarnąć.

DMG postaci nie było w żaden sposób modyfikowane. Zorientujemy się jeszcze w sytuacji i w razie czego dokonamy zmian, by wszystkie profesje miały ten sam poziom trudności w grze.

Odnośnie clienta: Wytłumacz dokładnie na czym polega ten problem? Ja osobiście na dwóch komputerach z takim się nie spotkałam.

Opublikowano

DMG postaci nie było w żaden sposób modyfikowane. Zorientujemy się jeszcze w sytuacji i w razie czego dokonamy zmian, by wszystkie profesje miały ten sam poziom trudności w grze.

Odnośnie clienta: Wytłumacz dokładnie na czym polega ten problem? Ja osobiście na dwóch komputerach z takim się nie spotkałam.

Po jakimś czasie gry - czasami 5 minut czasami 1h podczas wejścia np. do m1 czy też red las wywala błąd c++ runtime error, jak mi wywali błąd zrobię ss. Wiesz troszkę dziwne, bo szamanem na początku biłem 60 w moobki, a np. na Alm*ntii już po 120, więc coś nie halo te DMG. Nie chcę aby szaman był jakiś super ponad, ale chodzi mi o równość. Co do spisania zmian i propozycji mogę napisać Tobie lub 360 na GG lub PW wszystko, a to co słuszne wprowadzicie.

Opublikowano

Dodajcie roski na magie do NPC :) mam full eq wojenne +abs i BM +110 lvl moją postać 169 lvl WP na 2 skille ma .

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

Po jakimś czasie gry - czasami 5 minut czasami 1h podczas wejścia np. do m1 czy też red las wywala błąd c++ runtime error, jak mi wywali błąd zrobię ss. Wiesz troszkę dziwne, bo szamanem na początku biłem 60 w moobki, a np. na Alm*ntii już po 120, więc coś nie halo te DMG. Nie chcę aby szaman był jakiś super ponad, ale chodzi mi o równość. Co do spisania zmian i propozycji mogę napisać Tobie lub 360 na GG lub PW wszystko, a to co słuszne wprowadzicie.

Cóż, w takim razie zobaczymy o co dokładnie chodzi z szamanem, jak i z clientem.

Co do propozycji, proszę o wstrzymanie się do czasu, kiedy zostanie uruchomione forum. O wiele lepiej się je analizuje, kiedy są wszystkie w jednym miejscu ;-)

Opublikowano

Cóż, w takim razie zobaczymy o co dokładnie chodzi z szamanem, jak i z clientem.

Co do propozycji, proszę o wstrzymanie się do czasu, kiedy zostanie uruchomione forum. O wiele lepiej się je analizuje, kiedy są wszystkie w jednym miejscu ;-)

Można jakieś informacje za ile serwer będzie oddany do naszego użytku? : P

Opublikowano

Można jakieś informacje za ile serwer będzie oddany do naszego użytku? : P

Jeszcze kilkanaście minut ;-) Juz chłopaki powoli kończą i jest duża szansa, że jeszcze dzisiaj zostanie udostępnione Wam forum.

Opublikowano

Jeszcze kilkanaście minut ;-) Juz chłopaki powoli kończą i jest duża szansa, że jeszcze dzisiaj zostanie udostępnione Wam forum.

To trzeba było od razu mówić, że u Was chwila to +30 min. (I tak odpalą po północy) :)

Opublikowano

Gitara czekamy ;D!

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

Gratuluję :) ale nie zapeszam .

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

To trzeba było od razu mówić, że u Was chwila to +30 min. (I tak odpalą po północy) :)

Wcześniej HA (360) napisał, że potrwa to około 30 min ;-) Trzeba być cierpliwym. Weźcie pod uwagę, że w tego typu sprawach robienie czegoś na szybko, nie jest dobrym pomysłem, czy tez posunięciem.

Myślę, że warto poczekać te 10-15 min dłużej, ale za to zobaczyć po zalogowaniu zadowalające rezultaty ;-)

Opublikowano

Wcześniej HA (360) napisał, że potrwa to około 30 min ;-) Trzeba być cierpliwym. Weźcie pod uwagę, że w tego typu sprawach robienie czegoś na szybko, nie jest dobrym pomysłem, czy tez posunięciem.

Myślę, że warto poczekać te 10-15 min dłużej, ale za to zobaczyć po zalogowaniu zadowalające rezultaty ;-)

Trzymam za słowo że znowu nie będzie mnie tak często logało i cofało podczas jazdy.

Opublikowano

Powiem tak mogliscie 10 dni pozniej zrobic start ale ogarnac wszystko jak nalezy bo nie wiem czy widzicie ale tracicie graczy:) i to bardzo szybko

METIN2 dawno temu

Grymuar:

decybel

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...