Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuor.pl [Dedyk]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziwie się, że macie takie okropne lagi. Jestem wręcz pewna, że nie jest to spowodowane bezpośrednio serwerem. Fakt, czasami tam delikatnie lagnie, no i problem stanowi cofanie "do tyłu" podczas przemieszczania się, ale to tylko na expowiskach. Po dzisiejszej przerwie powinno to zostać wyeliminowane.

Mi osobiście poza w/w problemami wszystko działa poprawnie. Moby się wczytują, da rade normalnie grać, dzisiaj w ciągu dnia z serwera zostałam wyrzucona tylko dwa razy, ale to było niestety z winy mojego internetu.

Może warto zrobić małe oczyszczanie dysku i wtedy zobaczyć, jak wam serwer działa? Bo czytając komentarze niektórych osób dotyczące ogromnych problemów zastanawiam się, czy dyskutujemy na pewno na temat tego samego serwera.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wy tu o lagach itp a my co zamierzacie zrobić z dropem ??? na 169 lvl mam stać w zbrojce 90 lvl i brzegowym !+ hwang . Dodajcie ulepszacze też aby dropiły z metków + przepy na berana i mino .

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

Wy tu o lagach itp a my co zamierzacie zrobić z dropem ??? na 169 lvl mam stać w zbrojce 90 lvl i brzegowym !+ hwang . Dodajcie ulepszacze też aby dropiły z metków + przepy na berana i mino .

Zostanie to prawdopodobnie niedługo zmienione, jak napisałam w poprzednim poście. Zmieni się lvl mobów/metków, z których dane ulepszacze dropią.

Opublikowano

Ile mniej więcej będzie trwała ta przerwa o 23 ? :)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

powiedzcie mi czy warto wbic na ten serwer? :)

czy juz jest wszystko ok?

i jak sie gra? i ogolnie jak jest.

Opublikowano

Zostanie to prawdopodobnie niedługo zmienione, jak napisałam w poprzednim poście. Zmieni się lvl mobów/metków, z których dane ulepszacze dropią.

A nie lepiej zrobić dziś ? bo nudzi się powoli all wrózki zajęte + bossy na mapkach . Zróbcie to dziś i niech ta przerwa trwa 2 h ale żeby już można eq poulepszać:)

Opublikowano

Serwer miodzio !!! ale wkurza fakt drop przepustki do komnaty smoka !!! dodajcie aby dropiły też z metków na mapach 140+160-180 .+ mleczne soki tez paranoja .Bossy na mapach respia się co 3 h i każdy na nie czeka

.! Ps .bd miał drop na 169 lvl w komnacie Smoka mino i azraela ??

Z jednej wyprawy na katakumby możesz wyciągnąc 2 przepki na smoka więc nie jest tak źle.

Jeśli chodzi o lagi to jestem pewna, iż nie jest to wina naszych komputerów czy też internetu. Problem z lagami zaczyna się w godzinach szczytu gdy na serwerze gra najwięcej osób.

Ps.

*Proszę o sprawdzenie DMG łuków - piekielna kusza ma gorszy DMG niż łuk diabła oraz nie wzrasta bonus na ludzi.

*Kostium raczej nie działa tak jak powinien a w opisie wyraźnie jest napisane, że jest to kostium a nie zbroja.

*Bronie ze średnimi nadal są zbugowane - z truty robi się boja, łuk przemienia od razu na +9.

Opublikowano

Z jednej wyprawy na katakumby możesz wyciągnąc 2 przepki na smoka więc nie jest tak źle.

Jeśli chodzi o lagi to jestem pewna, iż nie jest to wina naszych komputerów czy też internetu. Problem z lagami zaczyna się w godzinach szczytu gdy na serwerze gra najwięcej osób.

aa ok sprawdzę to ) A może mi ktoś powiedzieć z teamu czy na 169 lvl będę miał drop z Azraela Beran Setou i Mino ?

Opublikowano

Czemu nie moża wejśc na ch3/4 ?

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

CH1 - Logowanie -> Wybór postaci -> Pasek ładowania -> Wywala do panelu logowania

CH2 - Działa

CH3 - Logowanie -> Wywala do panelu logowania

CH4 - Logowanie -> Wywala do panelu logowania

Opublikowano

Dziwie się, że macie takie okropne lagi. Jestem wręcz pewna, że nie jest to spowodowane bezpośrednio serwerem. Fakt, czasami tam delikatnie lagnie, no i problem stanowi cofanie "do tyłu" podczas przemieszczania się, ale to tylko na expowiskach. Po dzisiejszej przerwie powinno to zostać wyeliminowane.

Mi osobiście poza w/w problemami wszystko działa poprawnie. Moby się wczytują, da rade normalnie grać, dzisiaj w ciągu dnia z serwera zostałam wyrzucona tylko dwa razy, ale to było niestety z winy mojego internetu.

Może warto zrobić małe oczyszczanie dysku i wtedy zobaczyć, jak wam serwer działa? Bo czytając komentarze niektórych osób dotyczące ogromnych problemów zastanawiam się, czy dyskutujemy na pewno na temat tego samego serwera.

Bez jaj, nie wierzę, że 400-500 graczy ma problem ze swoim komputerem. Jest to pewne, że zawodzi serwer. Niemiłosierne lagi od godziny 17:00 mnie nawiedzają, tak jak i innych gracy.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

A może mi ktoś powiedzieć z teamu czy na 169 lvl będę miał drop z Azraela Beran Setou i Mino ?

Opublikowano

Znowu to samo !! z m1 jak się tp na mapki wywala postać i się buguje !!! poprawcie to wkoncu aby taka sytuacja nie miała miejsca .

na 169 lvl będę miał drop z Azraela Beran Setou i Mino ?

Opublikowano

powodzenia. na mapie 95lvl nie da się expić bo działa tylko ch1, do tego takie tam lagi masakryczne że się płakać chce.

Opublikowano

Chwilowa przerwa techniczna. Niedługo do Was wracamy i mamy nadzieje, że tym razem już niektóre osoby nie będą mieć lagów ;-)

Niektóre ? -.-... . Ogarnęlibyście to loganie przy zmianie lokacji. Bo jest to wkurzające.

2 sprawa to ja sie pytam, dlaczego te osoby z top-ki które były zgłoszone na forum o używanie WH nie zostały im obniżone lvl o 20 ???.

zacytuję tutaj jeden pkt z regulaminu:

2. Wyróżniamy 3 rodzaje kary :

2.1. Blokadę tymczasową, która dzieli się na :

• Blokada poprzez obnizenie Lv o 20. Będzie nadawana przy Wh , MH. • Blokadę czasową na 12 lub 24 h w zależności od przewinienia. •

Hmm??

fs_pc.png

Opublikowano

Niektóre ? -.-... . Ogarnęlibyście to loganie przy zmianie lokacji. Bo jest to wkurzające.

2 sprawa to ja sie pytam, dlaczego te osoby z top-ki które były zgłoszone na forum o używanie WH nie zostały im obniżone lvl o 20 ???.

zacytuję tutaj jeden pkt z regulaminu:

2. Wyróżniamy 3 rodzaje kary :

2.1. Blokadę tymczasową, która dzieli się na :

• Blokada poprzez obnizenie Lv o 20. Będzie nadawana przy Wh , MH. • Blokadę czasową na 12 lub 24 h w zależności od przewinienia. •

Hmm??

Ten punkt regulaminu będzie zmieniony , którś admin na ts tak mówił .

Opublikowano

Ten punkt regulaminu będzie zmieniony , którś admin na ts tak mówił .

Tak... . Przecież zysków nie będzie z is-a jak topka przestanie grać, to zmniejszą kary... -,-. I niech dalej na wh napierdalaja..

fs_pc.png

Opublikowano

Prawdopodobnie kara za używanie tego typu oprogramowania zostanie zmieniona na stałą blokadę konta, jednak musimy to jeszcze dokładnie ustalić. Spokojnie, ten, kto jest winny na pewno nie pozostanie bez kary.

Opublikowano

Prawdopodobnie kara za używanie tego typu oprogramowania zostanie zmieniona na stałą blokadę konta, jednak musimy to jeszcze dokładnie ustalić. Spokojnie, ten, kto jest winny na pewno nie pozostanie bez kary.

Mam nadzieję że tak będzie. Dodalibyście drop przepustek na Berana z metków, bo na wiedźmie jest tyle osób ... że szkoda nawet iść.

fs_pc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...