Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuor.pl [Dedyk]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer OFF a na stronie pisze że niby +800 osób ON...

Serwer jest ONLINE

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

jest zabezpieczenie przed sb czy nie?

Tutaj bony wchodzą praktycznie maksymalnie, więc zabezpieczenia przed bs są niepotrzebne.

Opublikowano

Jezeli lubisz jak ktos cisnie eq na BS a ty sie meczysz i uwielbiasz lagi ten server jest dla CIEBIE .

Jasne zabezpieczenia przed BS zbedne jebnij sie w ten pusty leb nawet jak wlaza max to i tak ciezko jest wykuc eq .

Opublikowano

Kurr dodajcie wkońcu drop przepustek do berana Setou ,bo wróżki all bija i niema jak ulepszaczy zdobyć!!! 2 sprawa - słyszałem ,że z metków na mapie 95 też dropia przepy to czemu tylko na tej mapce na metkach dropia (dodajcie drop przez na all mapy do metków )???

bfbc070ceb842.png

3 sprawa . Ulepszacze co dropia z bossów ,tak samo dodajcie ich drop do metków na mapach +140 160 180 ( na te bossy trzeba czekać ponad 3 -4 h i nie zawsze dropnie nam ulepszacz Typu (mleczny sok itp ) Więc albo dodacie to co napisałem ,albo graczom się to znudzi bo all biegają prawie w eq do mac 90 lvl !!!!!!!

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

Kurr dodajcie wkońcu drop przepustek do berana Setou ,bo wróżki all bija i niema jak ulepszaczy zdobyć!!! 2 sprawa - słyszałem ,że z metków na mapie 95 też dropia przepy to czemu tylko na tej mapce na metkach dropia (dodajcie drop przez na all mapy do metków )???

bfbc070ceb842.png

3 sprawa . Ulepszacze co dropia z bossów ,tak samo dodajcie ich drop do metków na mapach +140 160 180 ( na te bossy trzeba czekać ponad 3 -4 h i nie zawsze dropnie nam ulepszacz Typu (mleczny sok itp ) Więc albo dodacie to co napisałem ,albo graczom się to znudzi bo all biegają prawie w eq do mac 90 lvl !!!!!!!

Nie dodadzą bo wszystko jest w IS po 2/3 zł :D

Przepustki na berana tez w IS za 2 zł xD

EthanaEU2.png

Opublikowano

Musza to dodać !! bo każdy nie bd biegał w eq do 90 lvl !!

Opublikowano

Pierw niech ustabilizuja server bo puki co porazka jest a potem niech dodaja drop

Opublikowano

Moze ktos by sie wypowiedzial co jest z tymi lagami i kiedy to bedzie naprawione tak ciezko napisac ????

Opublikowano

Moze ktos by sie wypowiedzial co jest z tymi lagami i kiedy to bedzie naprawione tak ciezko napisac ????

Ludzie na takie informacje czekają nawet od początku serwera ;)

Opublikowano

O 23 zostanie wyłączony serwer na 30 minut, w celu podmiany jądra gry, oraz odblokwania komnaty smoka.

Pozdrawiamy i przepraszamy za problemy.

Team Tuor.pl

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

O 23 zostanie wyłączony serwer na 30 minut, w celu podmiany jądra gry, oraz odblokwania komnaty smoka.

Pozdrawiamy i przepraszamy za problemy.

Team Tuor.pl

;] , można liczyć na jakiś dodatkowy exp i drop ;D ?

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

zjebaliście serwa kiedyś ładnie wszystko śmigało 0 lag

potem "powiększyliście pojemność dysku" jakieś takie było info o od tamtego czasu połowa graczy w tym ja ma ostre lagi

moby się nie chcą wczytać, cofa co kawałeczek, nie da się grać

więc ja dziękuje

sram na taką gre

Opublikowano

Serwer miodzio !!! ale wkurza fakt drop przepustki do komnaty smoka !!! dodajcie aby dropiły też z metków na mapach 140+160-180 .+ mleczne soki tez paranoja .Bossy na mapach respia się co 3 h i każdy na nie czeka

.! Ps .bd miał drop na 169 lvl w komnacie Smoka mino i azraela ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...