Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuor.pl [Dedyk]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No z tą przepustką na smoka troszke jest zjebane, powinni dodać ją do dropu z metków na mapie 120/140+, bo wbijanie lvl teraz nie ma największego sensu, ponieważ każdy i tak ma to samo eq.

Powinno lecieć na mapach 95+ i powinna też być jakaś specjalna szkatułka z której by leciały ulepy te na 100lv +

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszedłem dzisiaj na serwer idę sobie do m1 i BOOM klient się wyłącza, dobra mówię trudno włączam od nowa tym razem chciałem sobie podropić yang wchodzę na ch1 wh ch2 wh ch3 wh....I ty mi mówisz że już tak nie jest?.. -.-

Jego nie słuchaj... Potrafi tylko lizać dupe, polecam przejrzeć kilka ostatnich stron - po 2/3 posty ze strony '' xeldorado '' jaka to administracja jest wspaniała...

Serwera nie polecam - administracja w ogóle nie ogarnia.

Opublikowano

Dobra all pobralem ale teraz trzeba łatkę na którą trzeba mieć konto premium.. pomoże ktoś ? ..

51386897.jpg

Opublikowano

Dobra all pobralem ale teraz trzeba łatkę na którą trzeba mieć konto premium.. pomoże ktoś ? ..

Łatka jest dostępna na fb, proszę o to link, który nie wymaga konta premium.

http://www.speedyshare.com/BxbAx/Tuor2.exe

Zapraszam wszystkich serdecznie na serwer. Cały czas dokonujemy pewnych zmian oraz mamy duże plany na przyszłość, z których każdy na pewno będzie zadowolony.

Edit:

Up mnie wyprzedził ;-)

Opublikowano

Dodajcie roski na magie... Postacie magiczne jadą mnie jak chcą, 90 lvle. Mam już perfect eq z kd+7 a i tak bm się ze mną bawi....

sygnatura.png

Opublikowano

Dodajcie roski na magie... Postacie magiczne jadą mnie jak chcą, 90 lvle. Mam już perfect eq z kd+7 a i tak bm się ze mną bawi....

Wody na magie dropią z metków na mapce 95 i 120 a roski podobno dropia z metkow od mapki 140 wzwyż.

Po 2 roski na magie tu dużo nie pomogą BM jest po prostu za mocny a roski tylko osłabią szamana :)

EthanaEU2.png

Opublikowano

Weźcie zróbcie coś z szamanem, w pvp jak i w expie jest beznadziejny.

Może jakieś dowody na to, że jest beznadziejny? ;-) Ja nie widzę żadnych problemów jeśli chodzi o tą klasę. Mam właśnie szamankę i bez żadnych dodatkowych bonusów w postaci Panelu, czy itemów GM (tylko te, które są dostępne bezpośrednio w grze), daje sobie rade na każdym lvl.

EDIT:

Strona jest włączona i działa.

Opublikowano

Pewnie grasz smokiem a nie hellerem :P
Jeśli dla Ciebie normalne jest to, że szaman 80lv z bambusem +9 45śr bije z metka 85lv po 1,8k to powodzenia :D

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Jeśli dla Ciebie normalne jest to, że szaman 80lv z bambusem +9 45śr bije z metka 85lv po 1,8k to powodzenia :D

Tym i tym przez chwilę "grałam", podczas sprawdzania bugów, raz chyba biłam jakiegoś metka właśnie healerem, fakt, nie bambusem, a dzwonem smoka i nie było jakoś tragicznie.

Opublikowano

Zainwestuj sobie w ISa jak chcesz rosę mieć ;)

Z 1k graczy teraz gra 300-400 ;) Administracja musi być dumna z siebie.

Opublikowano

Wiesiek ma rację wredna to nie możliwe żeby szaman bił tak mało z bambusa, bo mam podobnie tylko ja 109 level - dodajcie poza tym broń po babusie jakąś bo szaman cienki troszkę jest.

Opublikowano

Kto mi powie z gdzie sa
metiny +100 ?

Gdzie dropic Kwarc, maczugi, przepustki, etc?

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Co zrobić z tą łatką?? Wypakowuję ją do folderu z grą, ale dalej nie działa mi serw.

HELP!

Będziesz legendą, człowieku! There are soldiers and then, there are snipers...

Opublikowano

Kto mi powie z gdzie sa

metiny +100 ?

Gdzie dropic Kwarc, maczugi, przepustki, etc?

Ulepszacze ze szkatułki z zagadką, masz za 30kk, przepustki z metinów redlas. Metki 100+ na nowych mapach.

sygnatura.png

Opublikowano

Client+ launcher i nadal mam błąd ... Jakieś pomysły?

mam to samo i ni huja nie wiem co z tym zrobić.

Będziesz legendą, człowieku! There are soldiers and then, there are snipers...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...