Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuor.pl [Dedyk]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i powoli zaczynają ogarniać :)

Nadal gra spora ilość osób i to po takich problemach więc logicznie myśląć, COŚ w tym serwerze jest. Ja polecam sprawdzić osobiście, nie sugerować się naszymi opiniami - polowa z nich wyssana z "palca" lub napisana pod wpływem ogromnych emocji :D

Zgadzam sie . SErwer narazie jest stabilny więc administracja zrobiła wielki krok na przód :).Teraz niech zajmą się naszymi propozycjami i problemami i bd Oke.

Serwer on?

Tak .Tylko ,że pisze offline ALE DZIAŁA.

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

Serwer on?

Serwer cały czas działa, ludzie którzy piszą że tylko premium, przecież macie link ze sendspace, gdzie możecie pobrać za darmo, po 2 to nie ich wina że speedy po jakimś czasie zamienia to na płatne.

Opublikowano

Gram 2h i nawet fajny ten serwer. :) Dość sporo ludzi exp przyjemny. :)

Polecam. ;)

sygnatura1w.png

Opublikowano

Najgorsze jest to że strasznie do dupy jest system robienia epików potrzeba 2x spon u 2x łuska Dropi to tylko z berana. Przepustkena berana można zdobyć tylko z Wróżki na którą zawsze czeka kilka osób i gówno co leci.

Nie ma po co expić bo i tak żadnego eq nowego nie mona Sobie zrobić.Ja dopiero jednego epika mam....

Zróbcie coś z tym...

Opublikowano

Najgorsze jest to że strasznie do dupy jest system robienia epików potrzeba 2x spon u 2x łuska Dropi to tylko z berana. Przepustkena berana można zdobyć tylko z Wróżki na którą zawsze czeka kilka osób i gówno co leci.

Nie ma po co expić bo i tak żadnego eq nowego nie mona Sobie zrobić.Ja dopiero jednego epika mam....

Zróbcie coś z tym...

Totalnie się z tobą zgadzam. Mam już dość spory lvl a jeszcze nic nie ulepszyłam, bo tej wiedźmy się nie da po ludzku zabić.

Zawsze ktoś przybiegnie i dupa z dropu. Tak samo jest z metinami w red lesie, widzę że polepszyli resp, ale i tak jest ich za mało, bo kiedy tylko się wypatrzy metina

to za chwilę bije go 5 osób. Zmieńcie te ulepszacze na epickie eq bo to już nawet medium nie jest tylko jakiś hard, a niezbyt uśmiecha mi się czatować kilka godzin w głupiej grze, żeby potem i tak nic z tego nie mieć.

58815786.jpg

Opublikowano

Grałem na serwerze kilka dni i ogólnie nie polecam

cofki, ciągle off, zjebany klient ciągle wywala i c++ wyskakuję, wszędzie boty na wh, w m1 nie da się spokojnie podropić kasy bo zawsze jakieś boty stojące na wh i mobber hacku

Pożegnałem się z serwerem i wam radzie zrobić to samo.

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

Zróbcie coś z tym...

Nie aż takie gówno. Biłem ją dropem 76 lvl i padła przepucha na azraela/smoka 6/7 zmianka kd i pd. Kwestia lvl czy coś dropi i ile luda ją bije
Opublikowano

Nie aż takie gówno. Biłem ją dropem 76 lvl i padła przepucha na azraela/smoka 6/7 zmianka kd i pd. Kwestia lvl czy coś dropi i ile luda ją bije

Wiedźma resi się co 1h załóżmy że jest 500 ludzi Online i połowa wybierze się na wróżkę .Kiedy zrobisz eq ? do tego trzeba dodać że na epika 70%

Opublikowano

Zróbcie coś z tym...

Zgadzam się z Tobą ,pisałem do Administracji ciekaw jestem jak na to zareagują :) .Można dodać przepe do dropu na mapce 140 ,160 ,180 :) tak byłoby łatwiej .

Grałem na serwerze kilka dni i ogólnie nie polecam

cofki, ciągle off, zjebany klient ciągle wywala i c++ wyskakuję, wszędzie boty na wh, w m1 nie da się spokojnie podropić kasy bo zawsze jakieś boty stojące na wh i mobber hacku

Pożegnałem się z serwerem i wam radzie zrobić to samo.

Teraz już tak nie jest !! jakbyś grał a nie narzekał na Administrację byś wiedział co się dzieje .Narazie serwer ustabilizował się ,zobaczymy co dalej .

Opublikowano

Ja jestem za tym żeby na smoka były wymagane tylko yangi a nie jakieś głupie przepustki.

Takim sposobem by było łatwiej zrobić eq i mniej osób by narzekało, no ale rozumiem też że serwer musi jakoś na siebie zarobić :)

58815786.jpg

Opublikowano

Wiedźma resi się co 1h załóżmy że jest 500 ludzi Online i połowa wybierze się na wróżkę .Kiedy zrobisz eq ? do tego trzeba dodać że na epika 70%

Nw ziomek ale wiem że w dzień nie ma co siedzieć na niej. Po 22 zaczyna mniej być bydła na niej. Było pisane im że to wielka ujnia z tym. Ale wątpię żeby coś z tym zrobili...
Opublikowano

Serwer działa już stabilnie bez lagów itp szkoda tylko ze tyle ludzi odeszło z 1000 zostało 350 :/

A no i niektóre bugi jeszcze nie są naprawione ale jest coraz lepiej widać, że admini coś robią.

Serwer Polecam bo naprawde jest super.

PS. Dodajcie w końcu tą broń z bambusa bo szamanką metki bije 10 min :/

EthanaEU2.png

Opublikowano

Pomijając fakt że tyle osób czeka na wróżke, to ze smoka nie koniecznie musi polecieć łuska albo szpon :)

Ale i tak tu narazie zostane, na Tili*na2 nawet się nie wybieram przez zmienianie bonusów ;)

Opublikowano

Serwer działa już stabilnie bez lagów itp szkoda tylko ze tyle ludzi odeszło z 1000 zostało 350 :/

A no i niektóre bugi jeszcze nie są naprawione ale jest coraz lepiej widać, że admini coś robią.

Serwer Polecam bo naprawde jest super.

PS. Dodajcie w końcu tą broń z bambusa bo szamanką metki bije 10 min :/

350 ?? hah wczoraj grało 700

Opublikowano

Ja jestem za tym żeby na smoka były wymagane tylko yangi a nie jakieś głupie przepustki.

Takim sposobem by było łatwiej zrobić eq i mniej osób by narzekało, no ale rozumiem też że serwer musi jakoś na siebie zarobić :)

Ale oni właśnie myślą że jak przepustka będzie dropić z wiedźmy (tylko) i wsadzą ją do IS to zarobią i tak samo z ulepszaczami do epików, porażka gdzieś w zapowiedzi czytałem, że serwer jest skończony w 100% no a jednak nie jest ;] nie wiem już czy tu grać czy na til**n2 no zobaczymy...

Jakby co mogę komuś sprzedać konto za dwie dyszki :D

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

Zgadzam się z Tobą ,pisałem do Administracji ciekaw jestem jak na to zareagują :) .Można dodać przepe do dropu na mapce 140 ,160 ,180 :) tak byłoby łatwiej .

Teraz już tak nie jest !! jakbyś grał a nie narzekał na Administrację byś wiedział co się dzieje .Narazie serwer ustabilizował się ,zobaczymy co dalej .

Wszedłem dzisiaj na serwer idę sobie do m1 i BOOM klient się wyłącza, dobra mówię trudno włączam od nowa tym razem chciałem sobie podropić yang wchodzę na ch1 wh ch2 wh ch3 wh....I ty mi mówisz że już tak nie jest?..-.-

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

Startuje nowy server. Ludzie zobaczą jak wygląda część pójdzie część zostanie norma...

Zostaną Ci co już wpakowali w IS ;]

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

No z tą przepustką na smoka troszke jest zjebane, powinni dodać ją do dropu z metków na mapie 120/140+, bo wbijanie lvl teraz nie ma największego sensu, ponieważ każdy i tak ma to samo eq.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...