Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Virellion [WYSTARTOWAL] [MODYFIKACJE] [ZNANI YOUTUBERZY] [NOLIF, DUSSIA, MULTI] RPG] [LAUNCHER] [DEDYK] - Tutaj zaczyna się świat RPG !

efee1500

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 875
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla ludzi którzy nie wpadną na to by dowiedzieć się o co chodzi z błędem podczas uruchamiania launchera

pobierzcie .NET framework 4

Opublikowano

Nie będę was kłamał :D Efee pewnie chciał was uszczęśliwić tym tygodniem, ale serwer wystartuje hmmm powinien dziś. Fabuła gotowa :) Nie wiem czy wam się spodoba, ale ja jestem z siebie zadowolony. Reszty dowiecie się po starcie. Będziecie musieli trochę poczekać, żeby wszyscy weszli, bo początek gry będzie "niebylejaki" :D Przynajmniej większość powinna usłyszeć tę przerażającą opowieść od pewnego jegomościa.. ;D Jeśli serwer nie wystartuje dziś, to już napewno jutro. Z tego, co czytałem wyżej to oprogramowanie instaluje się tak szybko, jak biegnie ospały żółw : ) Także wszystko zależy od tego, czy żółw się pospieszy ;) Trzymajcie kciuki :D Ja już trzymam ^^ Strona była, ale znikła, także webmaster musi ją od początku robić. Nie wiem jak tu postępy, ale Piotruś jest sumienny, więc wkrótce powinna się ukazać. ;)

+ Proszę moda o warna dla post_online.png Cj1m za reklamę :)

Opublikowano

@wiczan Po co ci odinstalowywać launcher? Do Virelliona jest właściwie nie launcher, lecz patcher. Uruchamiasz i pobiera ci, co potrzeba. Później odpalasz MC tak, jak wcześniej. Jeśli launcher na dysku ci przeszkadza, to kliknij na niego PPM, a po rozwinięciu się listy LPM na "Usuń" Mam nadzieję, że pomogłem. :)

Porada: Wejdźcie wszyscy.. hmm niech będzie 18:00. Wtedy napiszę wam, czy już serwer jest online. Jeśli już będzie, to wejdziemy wszyscy i nikt na nikogo nie będzie czekał. Jeśli nie wypali, to będziemy czekać :)

Opublikowano

Nie podniecajcie się bo i tak pewnie dzisiaj serwa nie będzie tak zawsze jest :D

bęęędzie :D

eurodos.png

Opublikowano

Nie podniecajcie się bo i tak pewnie dzisiaj serwa nie będzie tak zawsze jest :D

Pesymista :D

Nie kracz

Pozwól wywiązać im się z obietnicy

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

AjAjAj też się niecierpliwię. . . :x

Użytkownicy przeglądający ten temat: 26

20 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych

Mhmm Widzę że nie brak tu PitBulla :D czy zaszczycisz nas swą obecnością na serwerze ? :D
Opublikowano

Oby to wszystko wypaliło :)

Jeżeli dzisiaj będzie start to niestety mnie nie będzie :/

Leżę chory T.T

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...