Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Virellion [WYSTARTOWAL] [MODYFIKACJE] [ZNANI YOUTUBERZY] [NOLIF, DUSSIA, MULTI] RPG] [LAUNCHER] [DEDYK] - Tutaj zaczyna się świat RPG !

efee1500

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 875
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam swoje zdanie co do serwa.

Nigdy nie grałem na takim (przepraszam za wyrażenie) ZAJEBISTYM serwerze, wszystko mi się na nim podoba, te modyfikacje są nieziemskie, nie śpieszcie się z serwerem, dopracujcie wszystko, Zgodzę się, że byliście tak popędzani, pod presją, że nie mogło wyniknąć nic dobrego. Błędy z pluginami się bardzo często zdarzają, a na dodatek, jak maszyna jest do dupy, to niczego się nie zrobi. Podczas gdy serwer był i jest niedostępny, postanowiłem wypróbować Launcher na Singlu. Jak zacząłem grać nie mogłem skończyć, te rudy, nowe craftingi, Questy, tarcze, nowe potworki i lewe okienko z życiem i opisiem wszystkiego, a na dodatek instrukcja wszystkich craftingów. naprawdę nie mogę się doczekać startu serwera, widać, że jest robiony z pasją, a nie tylko dla kasy. Mogę powiedzieć, że jest to najlepszy serwer na jakim grałem i prawdopodobnie najlepszy na jakim będę kiedykolwiek grać. Bardzo czekam na otwarcie i jestem pewien, że będę No-Lajfić na nim długie tygodnie, jak nie miesiące. :D

Pozdrawiam Eurodos

P.S Husaria KOKSI!! :D

eurodos.png

Opublikowano

czyli serwer stoi?

Modpack jest aktualny? wyskakuje mi brak DamageInjestor'a czy cuś.

u2q6.jpg

Opublikowano

1.Musicie jeszcze raz pobrac launcher z tego co wiem, inna wersja Damage Indicator ;p.

2.Jutro maszyna 16GB

3.Jutro/Pojutrze będzie autorski mod na RPG(Klasy,skille,umiejetnosci)

4.Jutro plugin na gildie,ale minie z sporo czasu, aż ktoś wgl uzbiera na gildie ;D

mca.png
Opublikowano

Anyone else for "Gimbaza" ? Schriben in der skype : morgalg2

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Bójcie się gdy nadchodzi banshee ^^

A tak na serio bardzo fajny serwer wyszedł, nawet w tej fazie beta nie miałem aż takich strasznych lagów (możę to przez małą ilość graczy). Bardzo podobają mi się wielkie miecze, trochę drogie ale dobre, nawet drewnianym dużo zdziałasz. To najlepszy serwer na jakim grałem. Zapowiada się ciekawa niedziela :)

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Może ktoś dla mnie spakować folder .minecraft po zainstalowaniu launchera? Daję like i ogromną wdzięczność :D Oczywiście potem grać na jakiś hosting.

Dobra już nie trzeba. :P

Serw off -.-

Opublikowano

Serwer off ponieważ dziś(wczoraj) była faza beta. Jutro(dzisiaj) będzie wszystko działać i otwierają normalnie serwer.

Opublikowano

Kiedy będzie nowa maszyna, tak w przybliżeniu?

Hades

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...