Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Virellion [WYSTARTOWAL] [MODYFIKACJE] [ZNANI YOUTUBERZY] [NOLIF, DUSSIA, MULTI] RPG] [LAUNCHER] [DEDYK] - Tutaj zaczyna się świat RPG !

efee1500

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 875
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer nei jest prowadzony przez nas aktualnie działa na nim ktos inny hempg bal sie chyab gadac ze mną i zostalem zbanowany z ts jak ansz serwer będzie on informacje podamy

Opublikowano

Lud kochany co za nie ogary z Was -.- -.- Serwer będzie pod innym IP, a ten z tym IP został przez kogoś przejęty. Ten serwer co Wam się pokazuję na 1.4.2 jest kogoś totalnie innego...

Opublikowano

Ten serwer to po prostu jakaś kpina, najpierw ogłaszają start o danej godzinie jak i tak nie wystartuje. Niech najpierw zrobią cały serwer a potem ogłaszają start bo to powoli wkurza czekać co trochę na coś czego nie będzie.

Serwer jest przygotowany. Czytałeś mój post? Sponsor się z nami bawił krótko mówiąc...

Opublikowano

Jesst, selekcja i ograniczony czat

Zawsze to lubiłem, czat dodaje realizmu a selekcja ocenia umiejętność wczucia się w postacie i wyłapuje ludzi niezdolnych do grania na tego typu serwerach (czyt. durniów)

Jeszcze przydało by się takie coś:

-Wysyłanie wiadomości na odległość która będzie dostarczana danemu graczowi poprzez endermana-kuriera, wiadomość można pisać na papierze zrobionego z trzciny, aby przyjąć wiadomość trzeba kliknąć na niego prawym przyciskiem myszy, widziałem to na jednym serwerze typu RPG grałem na nim długo i byłem kapłanem.

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Up. 1

Bardzo Dobry pomysł Hades :D

Jednak ja zalecałbym dać na miejsce Endermana Kurczaka. Gdybym ja zobaczył jakiegoś Endermana koło mnie, uciekałbym bez klikania na niego :D.

Opublikowano

Up

Ale Enderman ma umiejętność teleportacji a kurczak by musiał zapylać na piechotę :D

Opublikowano

Znam ten plugin. Bardzo fajny :D Daje ten klimacik :)

Zmieniłem zdanie! Start dziś po godz. 19.00 nie miałby sensu :P Lepiej będzie, jeśli start odbędzie się jutro, ale o porządnej godzinie. Będzie Was więcej, a na dodatek, będziemy mieli więcej czasu na aklimatyzację :D O godzinie startu nie będę decydował ja, gdyż nie chcę nikomu szyków psuć... Efee wam powie, (o ile sponsor się zdecyduje jeszcze dziś) o której dokładnie ruszymy. Napewno będzie to po 15.00, by choć większość zdążyła wrócić do domów i grać razem z nami :D

Opublikowano

Ymm Ale Kurczak dodałby klimatu :D

Mozna by było też dać moba z paczki modów, która będzie na serwerze, Harpie :)

Jest ona szybka, i na dodatek nie przestraszyłbym jej się jak Endermana :*

Mam Jeszcze jedno pytanko, co do Mapy :)

Czy Szukacie budowniczysz, któży zbudowaliby Mape tzn. Spawn Zamek itd. ?

I jest jedno pytanko do Efee :D Co stało się z mapą, którą budowaliśmy ? :O Tam był zarombisty zamek, budował go Chyba Felson.

Opublikowano

Ymm Ale Kurczak dodałby klimatu :D

Mozna by było też dać moba z paczki modów, która będzie na serwerze, Harpie :)

Jest ona szybka, i na dodatek nie przestraszyłbym jej się jak Endermana :*

Mam Jeszcze jedno pytanko, co do Mapy :)

Czy Szukacie budowniczysz, któży zbudowaliby Mape tzn. Spawn Zamek itd. ?

I jest jedno pytanko do Efee :D Co stało się z mapą, którą budowaliśmy ? :O Tam był zarombisty zamek, budował go Chyba Felson.

z tego co wiem to efee wgrywal ten zamek ale cos bylo zle a mapka chyba zostanie ta co byla teraz :)

Opublikowano

Ehhh.. Chyba jestem zmuszony powiedzieć... Mapa będzie czyściutka... Historia tworzy się sama. Jak do tego dodaliśmy logiki, dowiecie się na starcie. Napewno nie będzie "zarombistego zamku-spawna", bo to aż dziwne, że każdy gracz zaczyna grę w zamku. Co do harpii... Hmm.. no tak. Przecież harpia jest taka śliczna, że byś się jej napewno nie przestraszyła. Enderman też mnie potrafił przestraszyć tymi swoimi dźwiękami i nagłym pojawianiem się, ale to też ma swój urok. :)

Jest kanał. Bynajmniej był. No nie ma. Ktoś usunął ;x

TS3: ndo.pl
Kanał: Virellion

Hasło: 975

Opublikowano

Ymm Przestraszył* :D

A Czy są potrzebne osoby do pracy nad Serwem ? Tzn. Tworzenie lokacji itd. ?

SWEEET róż!

Opublikowano

Dał nam serwer do testów. My jesteśmy zadowoleni :) Dokładne słowa sponsora: "Rozmawiałem z efee. Prawdopodobnie jutro dostanie dostęp do ftp." Tak więc cieszcie się i radujcie :)

Opublikowano

Eee iście Hadesowa stronka :D

Mam skromną nadzieję że vip nie będzie za drogi a poradniki na forum proste :)

Opublikowano

Cieszcie się i radujcie bo odtworzyłem 90% stronki :D

scr130311-193756.png

PS Tak musiałem dać dolny border różowy. On miał być czerwony ale po dodaniu cieniowania stał się różowy. I dobrze bo jest taki słiitaśny xD

Wbij na ts ip ndo.pl kanal 57 na samym dole haslo 975

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...