Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Virellion [WYSTARTOWAL] [MODYFIKACJE] [ZNANI YOUTUBERZY] [NOLIF, DUSSIA, MULTI] RPG] [LAUNCHER] [DEDYK] - Tutaj zaczyna się świat RPG !

efee1500

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 875
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak na razie poczekam, wejde za kilka dni, moze bedize normalnie wtedu dzialac.

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

@dajcie jak to wszystko naprawić:P To co up mają

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Ale dlaczego mam You don't have FML Installed, you cannot connect to this server. jak wbijam na serwer?

Masz tak ponieważ źle zainstalowałeś mody. Przeczytaj jeszcze raz instrukcje :P

Opublikowano

Dobra po chwili grania mogę już wyrzec opinię, serwer zapowiadał się zajebiście ale tak jak mówiłem po starcie porażka... 8 pluginów, nawet antyxray nie ma, właściwie to co ten serwer może uratować to tylko kilka modów które zainstalowali i myślą że są zajeb..... Spawn nie wiem czy zrypany z neta ale na nim nic właściwie się nie znajduje, zero konkretnych informacji. Nie ma żadnego pluginu na gildie albo coś mówią że dodadzą jutro jak by teraz nie można było. Czyli na razie jest czysty survival z paroma modami.

Zapowiadaliście się jako serwer RPG tymczasem nic z tego RPG nie jest! Totalna porażka, i nie wiem po co taka zapowiedź na takie nic...Życzę powodzenia a tym co się tak podniecali tylko poklepać po plecach i powiedzieć "nie płacz może będą lepsze".

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi :O Zainstalowałem poprawnie lunchera, przeniosłem z foldera Mody wszystkie pliki do .minecraft , odpalam nomalnie Minecraft , wpisuje s1minepolska.maxc.pl:25910 -> cant read serwer -.-

Ktoś pomoże ? :c

Opublikowano

Ludzie, wgrajcie net framework, jesteście idiotami czy jak?

Opublikowano

Z biegiem czasu wszystko będzie wprowadzane, chcieliście start od razu - macie, na razie jest przerwa techniczna, dopracujemy wszystko i dziś włączymy prawdopodobnie.

Z biegiem czasu wszystko co zapowiedzieliśmy sie pojawi,kwestia paru dni.

mca.png
Opublikowano

Z biegiem czasu wszystko będzie wprowadzane, chcieliście start od razu - macie, na razie jest przerwa techniczna, dopracujemy wszystko i dziś włączymy prawdopodobnie.

Pfff, chcieliście to macie, no bez jaj, gdyby każda firma czy większe przedsiębiorstwo tak postępowało to sam sobie wyobraź co by to było. Jak można oddać to użytku połowę produktu? Samo wasze nastawienie odpycha...

Opublikowano

Ty już lepiej nic nie pisz. xD

7510260_4_1.png
Opublikowano

@up WL jest :p

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

@3,4UP

A co mieliśmy niby zrobić?

Sponsor chce żeby o 13:00 był serwer, 20stron spamu na temat kiedy serwer, to mieliśmy powiedzieć "Sorry,serwer za miesiąc"

Wtedy to już nikt by nikt nawet nie uwierzył, że to za miesiąc powstanie...

Serwer jest na razie jak jest, 2-3 dni będzie cały mod RPG wgrany i gildie..

mca.png
Opublikowano

@up a do kiedy wl będzie ?

1378394466-U624308.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...