Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Virellion [WYSTARTOWAL] [MODYFIKACJE] [ZNANI YOUTUBERZY] [NOLIF, DUSSIA, MULTI] RPG] [LAUNCHER] [DEDYK] - Tutaj zaczyna się świat RPG !

efee1500

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 875
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wiedziałem, że to będzie niewypał. Śmiać mi się chcę jak przypomnę sobą tą ckliwą gadkę z prezentajci "jedyny taki... bla bla bla... bez naciągania jak u innych bla bla bla" buahahahahha

Opublikowano

wiedziałem, że to będzie niewypał. Śmiać mi się chcę jak przypomnę sobą tą ckliwą gadkę z prezentajci "jedyny taki... bla bla bla... bez naciągania jak u innych bla bla bla" buahahahahha

hahahah ale masz sie z czego cieszyc wszyscy start chcieli i macie teraz efekty

Opublikowano

Im? @MCNieb ja myślałem, że ty jesteś częścią nas :D

Mogę znać powód, dlaczego start został przeniesiony na ostatni dzień tygodnia?

Opublikowano

up tak to pisałem , pod nerwami , bo kase daliśmy a serwa nie ma i wiedz , że i tak ty na serwa nie wbijesz ;)

2685090323.png

Zaje**sty nie ? :D

Opublikowano

@McNieb Nie było szans żeby na tamtym serwerze to stało... Przy 25osobach są były takie lagi, że grać sie nie dało..

mca.png
Opublikowano

up nie jesteś w team więc ty nie robisz

Jesteś nic nie wartym sponsorikiem , który daje dupne maszyny bo wogóle się na nich nie znasz pewnie nawet nie wiesz co to SHH I putty dajesz serwer ludzią po to żeby odwalili dla ciebie brudną robote tak jak ja dla cb kiedyś , kopiujesz se potem pliczki i masz mnie w dupie dlatego ci kiedys rozjebalem serwerik. bo czekales tylko aż go postawie i kasa będzie 100% dla cb za nędzny 20 slotowy serwer / inni też o tobie źle mówią mogę ci wieeele rozmów z pw/gg o tobie dawać, niezła lektura z archiwum by wyszła a ty co przypierdalasz się do mnie bo mamy zła przeszłość z tb ? gówno cię to obchodzi tak będę kurwa pisał i tu chodził . Hejt Hejt Hejt . jedyne co umiesz to dać komuś maszynę z ch* wziętą. i czekać za kaską z servera i w dodatku jeszcze pliczki pewnie se skopiowałeś . po rozmowie z tsa duużo wynika a tak krótkiej rozmowy.

po paru dniach współprac z efee i jego ludźmi ani razu cię nie widziałem żebyś , jakoś im pomógł jedyne co to mówiłeś żę mają czas np do 20 na zrobienie serwa bo jak nie to masz ich w dupie , szantażowałeś ich jednym słowem. tylko tyle umiesz ziomek . na tsie sie bałeś ze mną pogadać i odrazu bana dałeś. bo pewnie jesteś gimbą która boi się po męsku porozmawiać i daje kase na serwy bo mamuuuśia by kupuje wszystko . i skąd wiesz żę nie jestem w teamie ? skoro na serwie mam Opa. i ciągle robie npc ? no sorry już nie bo po banei na ts depołem się sam i zakonczyłem pomoc co mogą potwierdzić Modowie i inni admini. (Grzybek,SNiperz i jeszcze jacyś) BYE ŻEgnam zobaczymy co odpiszesz.

Oto chwilowa rozmowa z tsa niechcąca byłem AFK na kanałe i oto admin HempG takie coś pisał.

57610733858202952234.jpg

xmMfHrm.png
Opublikowano

Skończcie spine bo do niczego was to nie prowadzi. A Tylko niepotrzebnie zaśmiecacie forum. Macie do siebie problem to pogadajcie na gg sobie czy coś. Albo pierdolcie niezgody i zróbcie dobry serwer :]

Tak przy okazji. Jak idą prace?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...