Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Virellion [WYSTARTOWAL] [MODYFIKACJE] [ZNANI YOUTUBERZY] [NOLIF, DUSSIA, MULTI] RPG] [LAUNCHER] [DEDYK] - Tutaj zaczyna się świat RPG !

efee1500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie, nie zawiedźcie nas, dotrzymajcie obietnicy, dajcie nową mapę i maszynę dzisiaj.

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

• Odpowiedzi 875
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten serv już miał z 5 startów i zawsze po 30 min zamykali bo albo jakiś bug albo inne bzdety prawda taka że tylko efee czyli wlasciciel ogarnia przyjmuje jakis grzybków 12-13 letnich modów którym daje Opy, i jeszcze bieże za sponsora Hempg który na tsie oczernia efee i adminów że jak serv do np 20 nie wypali do odchodzi jednym słowem ich szantażuje maszyną , gdzieś w histori servera są moje posty ze ssa pana Hempg co pisal na tsie o efee i servie.

xmMfHrm.png
Opublikowano

Rzeczywiście serwer miał już dużo startów i żaden nie wypalił. Jeśli dzisiaj serwer nie wystartuje to niech dadzą sobie spokój z obietnicami, a nie ciągle piszą że niedługo serwer i podają start jak i tak go o tej godzinie nie będzie -_-

Opublikowano

Tak samo niby z tymi youtuberami a gdy pracowałem na serwerze pomagałem przy npc i siedzialen na tsie przez okolo 2 dni to wyszło na to że nikt z podanych youtuberów , nie angażuje się w to. skontaktowałęm się z paroma na yt i tak naprawdę nic nie wiedzą o tym serwerze . możesz nam panie wlascicielu serwera dać np ssa rozmowy z jakimś youtuberem albo dowód W niczym nie umiecię się wywiązać kłamiecie na każdym kroku po prostu DNO , jedynie fajna reklama nic więcej. kto sie ze mną zgdadza Łapa w góre !

xmMfHrm.png
Opublikowano

Youtuberzy są mi tak potrzebni do życia, jak kamerka internetowa......

Niech serwer wystartuje :P I wtedy to będę szczęśliwy

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Brak czegokolwiek, pytasz się podczas gry kiedy start, to admini ci odpisują, że cię mają w dupie i nie odpowiedzą...

Brak szacunku dla potencjalnych graczy...

Sprawa wyjaśniona

eurodos.png

Opublikowano

splash.png

Masz już dosyć poszukiwań serwera, na którym pozostał/a byś na dłużej ?

A może znudziło Ci się przerabianie jałowych, nudnych serwerów z typowymi pluginami, gdzie autorzy stosują wszystkie możliwe manipulacje, aby nakłonić Cię do gry na serwerze ?

Tutaj znajdziesz coś dla siebie pod każdym kątem, bez żadnego naciągania !

Doskonałą rozgrywkę zapewnią autorskie modyfikacje i rozwiązania, które przykłują do ekranu na długie godziny, a także doskonale dobrany zespół administracyjny dzięki któremu nie będziesz narażony na problemy w grze.

Zastanawiasz się pewnie co dla Ciebie przygotowaliśmy ?

- 70 nowych biomów

- Nowe przedmioty

- Nowe bloki (około 150)

- Czary

- Nowy crafting table

- Nowe miecze

- Tarcze

- Nowe zbroje

- System handlu

- Autorski Launcher

- Cała masa nowych elementów GUI !

cooltext876978439.png

bloki.png

eggi.png

elfy.png

itemy.png

mapa.png

rozdzki.png

cooltext876980200.png

Właściciel i Programista - efee

Programista - Axero

Webmaster - Piotrek54PL

Sponsor - MCNieb

Grafik - HaQer

Grafik - Felson0

cooltext948420917.png

Aby wejść na serwer będziesz potrzebował naszego launchera, aby go pobrać naciśnij

TUTAJ

Po pobraniu i zainstalowaniu włącz minecrafta oraz wejdź na serwer !

Skan launchera:

TUTAJ

INSTRUKCJA:

1. Pobieramy launcher, link powyzej

2. Włączamy launcher i dajemy Graj, czekamy chwile

3. Włączamy normalnego minecrafta, wpisujemy ip i gramy !

cooltext826294309.png

cooltext880322652.png

cooltext880321965.png

cooltext880322533.png

IP SERWERA: s1minepolska.maxc.pl:25910

cooltext876978140.png

Otwarta na:

- Programistów -

- Fabulatorów -

cooltext876980408.png

GG (efee): 43672626

Co do youtuberów informacje podamy później !

WYSTARTOWAŁ !

Gratuluję bliskiego otwarcia serwera... Jeden z lepszych odsłon serwera na jaki czekałem... Pozdrawiam i życzę powodzenia!!

Graf ;/

Gratuluję bliskiego otwarcia serwera... Jeden z lepszych odsłon serwera na jaki czekałem... Pozdrawiam i życzę powodzenia!!

Graf ;/

Super epicki serwer, a mapa wzieta od Youtubera Karlexx21 budowana na innnym serwerze serwerowni minecraft.org.pl. Żałosne...

Opublikowano

Ehh. . . Ludzie! Co to zmieni, że mapa jest pobrana z Youtube ? Czy dla tego, że spawn jest taki a nie inny, będziecie iść z serwa ? Na serwerze, gramy po po by móc docenić modyfikacje, Skille, które mają zostać dodane (autorski plugin) oraz by pograć z przyjaciółmi. . . Żałosne jest to, że 1/3 graczy Hejtuje ten serwer dlatego, że Spawn nie zbudowali budowniczy serwera np. Axero, ja lub Felson.

Ps. Mapa, która miała być na serwerze przepadła. Dużo osób pracowało nad nią. To, że jest taka a nie inna mapa, to wina graczy, którzy spamili cały czas ''Kiedy Serwer!!!!!!'' itp. Admini nie mogli tego znieść więc postawili Niedopracowany serwer.[Chociaż i tak jest Zajebisty.] Serwer miałby inną mapę gdyby nam się tak nie śpieszyło tzn. Graczom, który spamowali.

To tyle z mojej strony.

Opublikowano

Ja myślę że orginalna mapa będzie dodana z czasem :p

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Yhh zawsze zapominam zapytać czy mogę zbudować jakieś Dungeony na serwie ;/

Tak poza tym to już mam 1 Like od Hadesa <3

Opublikowano

Ja mam w dupie to, czy mapa pobrana czy nie. Ja wolę pobraną mapę ponieważ jest lepsza. Sam na moich serwach czasami używam cudzych mapek i się tego nie wstydzę, po to dają mapki, żeby z nich korzystać.

eurodos.png

Opublikowano

Ja też uważam że pobrane mapy są lepsze, ale nie wolno przypisywać sobie cudzych dzieł, jak robi to większość serwerów...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...