Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Virellion [WYSTARTOWAL] [MODYFIKACJE] [ZNANI YOUTUBERZY] [NOLIF, DUSSIA, MULTI] RPG] [LAUNCHER] [DEDYK] - Tutaj zaczyna się świat RPG !

efee1500

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 875
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi się wszystko podoba, ale oprócz tego endermana. Jak będę chcicał ogłosić coś ważnego to nie da rady. A jakby coś to i tak każdy ma ts'a więc i tak, kto będzię się chciał komunikować, to będzie mógł...

eurodos.png

Opublikowano

hahaha ja idiota ?

nie wytrzymałem już waszych kłamstw .

1. Strone tydzień próbujecie zacząć

2. Mapa gotowiec

3. Serwer miał 3 nie udane starty

4. Youtuberzy

5. Bugi

6. Obraza szynszyla + blok na gg ze strony efee

już od czwartku mówicie ,że jutro na pewno start , a jak zwykle dupa nie start . Już mam dość

@natanprzemek miałeś rację co do serwa

@eurodos i inni spójrzcie jakie są fakty i postawcie się na moim miejscu , kase dałem , a oni serwa zlewają i oszukują

to tyle z mojej strony pozdrawiam HempG

2685090323.png

Zaje**sty nie ? :D

Opublikowano

HempG widziałem Cię na TSie, czytałem Twoje odpowiedzi do innych i uważam, że jesteś jednym wielkim rozpieszczonym i pojebanym dzieckiem.

Opublikowano

hahaha ja idiota ?

2. Mapa gotowiec

4. Youtuberzy

5. Bugi

już od czwartku mówicie ,że jutro na pewno start , a jak zwykle dupa nie start . Już mam dość

@eurodos i inni spójrzcie jakie są fakty i postawcie się na moim miejscu , kase dałem , a oni serwa zlewają i oszukują

Dałeś nam super maszyne lagi jak *** i do tego wprowadzałeś niemiłą atmosfere do naszego teamu szkoda mi gorzkiego spoko gosc a co do ciebie to słyszałem o ciebie wiele opini nienajlepszych o ściąganiu plików ftp

a i mielismy otrzymac maszyne zeb7y mniej lagow bylo i co i nic jak myslisz ze ktos wszystko ci postawi w kilka godzin to sie mylisz sam doswiadczenia nie masz

Opublikowano

up mam większe niż ty to raz , a dwa maszyne bym wam dał jak byś Cie się ogarneli , a teraz to powodzenia ze startem

2685090323.png

Opublikowano

jak bende ma kompie to wysle wam całe ss'y z chatu

up mam większe niż ty to raz , a dwa maszyne bym wam dał jak byś Cie się ogarneli , a teraz to powodzenia ze startem

wiesz mamy już sponsora dał nam o wiele lepszą maszyne nie tak jak na pukawce xD

Opublikowano

hahaha ja idiota ?

2. Mapa gotowiec

4. Youtuberzy

5. Bugi

Ta, wiem o co ci biega, ale nie masz do końca racji. Chcą stworzyć "Dobry" serwer. Wkurzają mnie osoby, które chcą stworzyć presję wobec administracji. Gdybyście tak nie "Chejtowali" ich, tylko im pomagali, wspierali, nie było by takich nieporozumień. Oni mówią na temat serwa, co chcecie usłyszeć, żeby zaspokoić wasze oczekiwania. Dajcie sobie czas, serwer i tak wystartuje, pośpiech nie jest wskazany.

Sam często rozmawiam z osobami tworzącymi i muszę powiedzieć, że rzeczywiście cały czas robią, dzielą się pracą, chcę zapewnić nam wszystko, żebyśmy nie mieli opóźnień w grze. Dają nam Launchery, które otworzy totalny debil (bez obrazy dla ludzi chorych), żebyście nie musieli ruszyć DUPY. Takie jest zdanie na ten temat, którego nie zmienię...

eurodos.png

Opublikowano

up Polski mam dobry , nie to co szynszyl.

a co do kultury to jak byś tyle kasy w to gówno wydał to też byś się zdenerwował

2685090323.png

Opublikowano

@up ma on się prawo wkurzyć, lecz to bylo pewne że to tak się skonczy. Serwer był niedorobiony, i były to beta-testy :P Czekamy na pełną wersję :P

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

HempG nie ma prawa się denerwować, bo sam w większości do tego doprowadził. Szantażował adminów, aby odpalili serwer, bo inaczej nie dostaną serwera...

Opublikowano

niewniem1121 to szynszyl i błędy typu ''bende'' są nawet na tej stronie

Ogarnij dupe... Nie masz jak się bronisz to hejtujesz innych... I teraz żałujesz, że nie mogłeś im dać lepszej maszyny bo mamusia nie dała... A teraz prawdopodobnie bd hejtował by było najmniej graczy... Gupi ***** i tyle... Nie jesteś w team`ie to wychodzisz, kapujesz??

Opublikowano

Panowie, nie wiem po co się kłócicie, nikt i tak nie pokaże kto jest lepszy takim zachowaniem. Jest nawet takie powiedzenie, że z glupim nie wygrasz, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem zniszczy doświadczeniem. Także tutaj kłótnia nie ma sensu, jak chcecie sie hejcic, to idzcie na Ts3 i inne sprawy.

Co do McNieb, kolego piszesz że oni są nie ogarnięci, itp. Otóż mi się wydaje, że pliki sa dobrze zrobione, co prawda mają jedną osobę w Team która popełnia błędy ortograficzne.

Sponsorowałes serwer wiec powinienes liczyć się z tym że mogą być "obsówki", a popedzanie kogos to najgorsza rzecz jaka moze byc.

Nie ma co hejcic, na mpc i pokazywac kto jest czy byl lepszy, kto ma racje. Dajcie sobie spokoj, a gracze jak poczekaja 3 dni wiecej to im korona z glowy nie spadnie, a oni spokojnie dopracuja pliki niz jak pozniej maja co chwile resac serwer i tracic graczy..

imetin_logo.png

Opublikowano

Mamy VPS już dziś!
Szacowany start serwera: 12.03.2013 godz 15.00-15.30!!!

Szczególiki jutro :)

@MCNieb mapka nie będzie taka...
Sponsora wiadomo, że mamy innego i to ze znacznie lepszymi warunkami ;) Każdy starczy, że popatrzy na Twoje wypowiedzi i widzi... Nie trzeba mówić :)
Jak ktoś jeszcze nie wie, to ja już mówiłem, że z nowym sponsorem od razu full wersja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...