Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Virellion [WYSTARTOWAL] [MODYFIKACJE] [ZNANI YOUTUBERZY] [NOLIF, DUSSIA, MULTI] RPG] [LAUNCHER] [DEDYK] - Tutaj zaczyna się świat RPG !

efee1500

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 875
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dokładnie :D Ale ja ogólnie znalazłem Black Opal, Turkus, Kryształy Niewidzialnie, Rubin, Szafir, Szmaragd i Quartz :P A Wy co znaleźliście na serwie? I z Turkusu są niezłe itemki :)

Opublikowano

Ahahahah a ja myślałem że turkus jest do kolorowania i go wyrzuciłem xP

Ja znalazłem niewidzialne kryształy, jakiś opał, szafir, cynk, cynę i miedź

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Nieee xD Opal to pewnie Black Opal. A przed chwilą diaxy mi się objawiły pod tytanem :P Ale ta serio to jest jeszcze jakieś 20 innych rud xD xD

Opublikowano

Witam chciałbym zagrać na tym serwerze, lecz mój brat założył tam konto. Czy mógłbym założyć konto?

Nick brata superwojo20

Opublikowano

Kosmo dzisiaj albo jutro nie wiadomo czy się wyrobią ;) Ludzie co Wy tak się spinacie OMG. To tylko gra xD

Niektórzy nie mogli zasnąć na wieść o servie, więc dla niektorych to nie tylko gra ^^

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Przepraszamy za tę sytuację ze sponsorem. Jesteśmy w trakcie negocjacji z naprawdę sumiennym, lepszym sponsorem. Długa przerwa techniczna to przerwa między beta, a full. Wrócimy z lepszą maszyną i z wersją full! Przepraszamy z całego serca za sytuację w której Was postawiliśmy. (Wiem, że troszkę Was zawiedliśmy, lecz nie spodziewaliśmy się, że były sponsor jest na tyle niepoważny...)

Teraz wszystko zależy od sponsora, czy się zdecyduje. Nie wiem jak wy, ale ja bym chciał, by to było już dziś. Choćby nawet późną nocą. (Żyjmy realiami :D Późną nocą to maks. 23.00) Newsy sprzed chwili: Dostaliśmy serwer do testowania wytrzymałości, więc osobiście jestem dobrej nadziei :)

Newsy z planów:

• selekcja graczy (wymagana wyobraźnia - obowiązek stworzenia historii [zalecana biografia własnej postaci] )
  • czat lokalny - ograniczenie spamu na czacie (gracze mogą cię "usłyszeć" do określonego dystansu)
  • udział graczy w rozwoju serwera (w pewien sposób będą mogli wpływać na "ewolucję serwera) - w jaki sposób? To już musi pozostać tajemnicą, byście mogli dobrze się bawić, odkrywając tajemnice krainy Virellion.
Opublikowano

No nareszcie, i na dodatek nie ominie mnie otwarcie po wyjściu ze szpitala.

Mam nadzieję na miłe zaskoczenie :)

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

up tak to prawda hempg to idiota szkoda mi tylko gorzkiego bo spoko z niego koles gorzki jesli to czytasz to radze ci samemu kręcic biznes z hempem daleko nie zajdziesz tyle z mojej strony na temat naszego "starego sponsora"

Opublikowano

A jeśli chcieliście uzbierać na serwer to może trzeba było zrobić żebyśmy wszyscy się zrzucili? :) To chyba by szybciej podziałało. I tera pytanie do efee. Mapa zostaję i itemy czy nie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...