Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Virellion [WYSTARTOWAL] [MODYFIKACJE] [ZNANI YOUTUBERZY] [NOLIF, DUSSIA, MULTI] RPG] [LAUNCHER] [DEDYK] - Tutaj zaczyna się świat RPG !

efee1500

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 875
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A dla dociekliwych:

Tutaj masz linka do tej mapy... Dokładniej to chyba skopiowali zamek, wkleili na swoją mapę i przypisali sobie dzieło.

Opublikowano

No i nie dotrzymali swojej obietnicy :(

"W tym tygodniu start"

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Ten serwer to po prostu jakaś kpina, najpierw ogłaszają start o danej godzinie jak i tak nie wystartuje. Niech najpierw zrobią cały serwer a potem ogłaszają start bo to powoli wkurza czekać co trochę na coś czego nie będzie.

Opublikowano

Up.

Ku*wa. . . Jeżeli ci się nie podoba serwer Ani Administracja to Spie*dalaj! Idz na serwer z 5 slotami gdzie Adminami są 8Latkowie i nie zasmiecaj forum swoimi bezwartościowymi Hejtowskimi Komentarzami!. . .

Opublikowano

Żebyś wiedział że pójdę na inny serwer bo nie ma tutaj na co czekać. Gadasz o serwerach z 5 slotami gdzie Adminami są 8 latkowie. Jak sami widać że nie jesteście dorośli i nic nie ogarniacie. Mam dla was radę dajcie sobie spokój z serwerem i nie róbcie czegoś czego nie umiecie. Założę się że nie potrafilibyście zrobić normalnego serwera bez żadnej wpadki a co mówić o serwerze z modami -_- Niestety totalne DNO.

Opublikowano

Up 3

Człowieku to naprawdę denerwujące, prawie wszyscy czekamy na serwer, a ty, wypisujesz swoje de motywujące komentarze.

Oni się starają, robili już dłuższy czas ten serwer, a ty ze swoimi komentarzami odrzucasz, mogłeś napisać jeden, dwa, ale po co ich nam tu "tysiące"

Jeżeli twój cel siedzenia tutaj to de motywowanie i denerwowanie ludzi to proszę, wyjdź My naprawdę nie możemy się doczekać jak otworzą pełny, piękny serwer.

Nie musisz tu siedzieć i zaśmiecać tematu. Wierzymy że ten serwer powstanie, nawet jeżeli ma być to za tydzień lub dwa to ja nadal będę czekał.

Opublikowano

No i nie dotrzymali swojej obietnicy :(

"W tym tygodniu start"

@up dobra już nie musisz się tak podlizywać skoro tak wierzysz że powstanie ,,pełny, piękny serwer'' to po co sam zaśmiecasz temat ???

A ty Sasori jesteś gówno wart tylko wyzywać umiesz ;]

Opublikowano

2 Up

Ponieważ napisałem prawdę, która była odpowiedzią na pierwsze zawiadomienie?

Ale czy w tym poście jest chociaż troszkę hejtu? W tym poście jest jedynie smutek że nie powstał w wyznaczonym terminie.

Opublikowano

Up 3

Mhmm Sasori <3 Ehh, gościu daj już sobie spokój. . . Mówisz, że wyjdziesz z tego tematu. . . Skoro tak mówisz to idź. . .

Opublikowano

Wiecie... Niektórzy hatują, że nie był ON w tym tygodniu... Był ON wczoraj, a dziś ma być maszyna na 100.150 slotów bez lagów... Tak mówili wczoraj na serwerze, więc spokojnie. NA FB piszą chyba, że dziś wieczorem będzie on, ale zaraz zobaczymy co odpsize mi. Więc ierpliwości i nie kłóćcie się... Nie ma sensu,

Opublikowano

Up

Nie no, przesadziłem, mogłem nic nie pisać, dzięki że zwróciłeś uwagę. :)

Właśnie to tylko gra, odruchowo pisze, bo nie mogę patrzeć jak ludzie tak piszą, aż mną rzuca jak ludzie krytykują cudzą długą pracę która nie jest aż taka zła :q

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...