Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tilian2.pl - Reaktywacja serwera marzeń

Grayst

Tilian2  

728 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Tak
      462
    • Nie
      127
    • Nie wiem
      139
  2. 2. Czy serwer wymaga nowo?ci?

• Wielu
      248
    • Kilku
      270
    • Nie mam zdania
      114
    • Nie wymaga
      96

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 588
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja widziałem dziub dziuba xD więc po co zaczynasz ten temat skoro nie chcesz podać nicku, a ja ostatnio nie grałem nigdzie żeby grać jedynie zabawa nic po za tym. Na Tilianie myślę zagrać, ale jak wyjdzie nie wiem pewnie się nie uda.

człowieku ale ty nie rozumiesz dokładnie z jakim przekazem do ciebie piszę nie chodzi mi o to że ty w is ładujesz grasz 24h chodzi o to że każdy gracz ma 100lv a ty już z 150 zapierdzielasz ....

za wysoka sygnatura

Opublikowano

człowieku ale ty nie rozumiesz dokładnie z jakim przekazem do ciebie piszę nie chodzi mi o to że ty w is ładujesz grasz 24h chodzi o to że każdy gracz ma 100lv a ty już z 150 zapierdzielasz ....

Więc tu sobie zrobię dropka i będę stał na 30lvl ;) zrobię to dla Ciebie :) wiesz co w tym złego może lubię szybko expić :D

Opublikowano

możesz lubić ja ci nie zabraniam ale wiele osób chcę na top15 a ty już max lvl

to zamiast stać w m1 i lizać całymi dniami jaja kowalowi zapierdalaj expic i przestań płakać

dla twojej wiadomości to ja z 3 kolegami będziemy grać na 1 koncie i postać bd 24h (only exp)

więc zapomnij o top :P

7677c2d099021b833a41caee5dccf471150.254.196.253images.jpeg

Zakoduj se Romanie nigdy tobie nie wybaczę

Za to propagowanie tych kłamliwych przeinaczeń

Za to, że ludzie, których szanuję prosto z serca

Nie wiedza już co myśleć boś ich sprytnie ponakręcał

Opublikowano

@haha up ale mnie rozbawiłeś teraz ;) zaraz chyba padnę i będę się śmiał ;) widze ciebie z 90lv max :) jak pisałem nie mam nic do atlantisa tylko pisałem a ty się wtrącasz ...

za wysoka sygnatura

Opublikowano

@haha up ale mnie rozbawiłeś teraz ;) zaraz chyba padnę i będę się śmiał ;) widze ciebie z 90lv max :) jak pisałem nie mam nic do atlantisa tylko pisałem a ty się wtrącasz ...

ok chętnie poznam twój nick na serwie

w razie czego to PanTrua

a co z tym błedem co wywala po odpaleniu exe ?

7677c2d099021b833a41caee5dccf471150.254.196.253images.jpeg

Zakoduj se Romanie nigdy tobie nie wybaczę

Za to propagowanie tych kłamliwych przeinaczeń

Za to, że ludzie, których szanuję prosto z serca

Nie wiedza już co myśleć boś ich sprytnie ponakręcał

Opublikowano

ok chętnie poznam twój nick na serwie

w razie czego to PanTrua

a co z tym błedem co wywala po odpaleniu exe ?

nick wgl nie znany ;) zobaczysz na serwerze jaki nick mam

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Jak odpalam Tilian2.exe wywala błąd z Frameworkiem 4. Miałem to samo z Almantią, ale po wgraniu łatki wszystko grało. Będzie jakaś łatka?

Opublikowano

Jak odpalam Tilian2.exe wywala błąd z Frameworkiem 4. Miałem to samo z Almantią, ale po wgraniu łatki wszystko grało. Będzie jakaś łatka?

Raczej tak :)

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

Opublikowano

Zabawne... trochę ludzi na serwer który padnie po 2-3 tygodniach. Beta zamknięta dla ludzi z fearless. ? Jak znacie tego luorta czy jak mu tam to za troszkę PLN pewnie dorwiecie jakiś fajny itemek.

Pozdro dla kumpatych. ;)

sygnatura1w.png

Opublikowano

Zabawne... trochę ludzi na serwer który padnie po 2-3 tygodniach. Beta zamknięta dla ludzi z fearless. ? Jak znacie tego luorta czy jak mu tam to za troszkę PLN pewnie dorwiecie jakiś fajny itemek.

Pozdro dla kumpatych. ;)

4 osoby z fearless to juz dla ludzi z fearless?! lol... ogolnie na becie jest z 20 osob. A ze Mavex sie tutaj czesto udziela nie znaczy ze tylko dla nas jest Beta .. -.-

Opublikowano

4 osoby z fearless to juz dla ludzi z fearless?! lol... ogolnie na becie jest z 20 osob. A ze Mavex sie tutaj czesto udziela nie znaczy ze tylko dla nas jest Beta .. -.-

I kurwa o 4 za duzo osob;]

Opublikowano

Mam nadzieje,ze tym razem serwer postoi dluzej niz mies czasu, majac w teamie jako sponsora Haye ktory potrafi tylko sponsorowac serwery,szukac naiwniakow ktorzy postawia serwer na jego maszynie. hmm ile to juz serwerow postawil? Almantie,Albator,Tiliana2,Parim,szkoda tylko,ze jest pasozytem ktoremu wiecznie malo zamiast skupic sie na 1 serwerze bd stawial 100 az w koncu natrzepie kasy i pozamyka.Ponadto jak zauwazyliscie team ich "serwer" ma lekkie luki ktore powoduja ze na mpc znalazly sie cale pliki wraz z questami Almanti,Tiliana2.

Wdl mnie serwer postoi max 2 mies :), przepowiadalem to przy 1 starcie "Tiliana" i przypowiem to teraz,dlaczego tak bd? poniewaz ten serwer nie zostal stworzony dla graczy tylko dla zyskow.

Powodzenie,mam nadzieje ze dostaniecie w pizde od konkurencji.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Myśle, że na tym serverze nie będzie tak jak to było na Almanti. Do 100lvl'a exp bajeczny a potem trzeba było wyłożyć pół wypłaty na IS'a żeby wbić 105 i iśc na nową mapke i coś wgl "wyexpić"

Opublikowano

Mam nadzieje,ze tym razem serwer postoi dluzej niz mies czasu, majac w teamie jako sponsora Haye ktory potrafi tylko sponsorowac serwery,szukac naiwniakow ktorzy postawia serwer na jego maszynie. hmm ile to juz serwerow postawil? Almantie,Albator,Tiliana2,Parim,szkoda tylko,ze jest pasozytem ktoremu wiecznie malo zamiast skupic sie na 1 serwerze bd stawial 100 az w koncu natrzepie kasy i pozamyka.Ponadto jak zauwazyliscie team ich "serwer" ma lekkie luki ktore powoduja ze na mpc znalazly sie cale pliki wraz z questami Almanti,Tiliana2.

Wdl mnie serwer postoi max 2 mies :), przepowiadalem to przy 1 starcie "Tiliana" i przypowiem to teraz,dlaczego tak bd? poniewaz ten serwer nie zostal stworzony dla graczy tylko dla zyskow.

Powodzenie,mam nadzieje ze dostaniecie w pizde od konkurencji.

Święta prawda. :) A takich ludzi co kurwa maja po 18 lat i zakładają denne serwery dla zysków powinno się zamykać z graczami z kurwa tibi czy też lola...

Nie wiem co się stało z tą grą.... noi z ludzmi... Z wspaniałej gry w która się kiedyś grało nałogowo z multum ludzi zrobiło się ścierwo... a taka adm jak ta zakłada tylko po to żeby kurwa mieć na zupki chińskie żeby popierdalać przy nich w metina.

Pzdr Elo i żeby wam kurwa ddosowali ...

sygnatura1w.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...