Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tilian2.pl - Reaktywacja serwera marzeń

Grayst

Tilian2  

728 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Tak
      462
    • Nie
      127
    • Nie wiem
      139
  2. 2. Czy serwer wymaga nowo?ci?

• Wielu
      248
    • Kilku
      270
    • Nie mam zdania
      114
    • Nie wymaga
      96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie powinno tego być w ogóle! a jak już to lepiej dać go do IS, ale też z ograniczeniem lvlowym np. do 100lv

Dokładnie , dać ogarniczenie lvl :)> I niech będzie ten cały zwój :).

Atlantis robicie gildię tutaj ? :)

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

• Odpowiedzi 588
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dokładnie , dać ogarniczenie lvl :)> I niech będzie ten cały zwój :).

Atlantis robicie gildię tutaj ? :)

Ja długo nie grałem, a na Tilianie myślę zagrać więc i gildia będzie bo wiem że dużo osób idzie ode mnie.

Opublikowano

Jeżeli ktoś zna jeszcze jakieś Bugi, których mogliśmy nie wymienić proszę pisać :)

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

Opublikowano

To jest zamknięta beta ? jeśli otwarta to jak mam się zarejestrować.

zamknięta, nie jesteś w srerless to nie potestujesz.

start w godzinach wieczornych ?

Opublikowano

to czemu jest na ss ?? ;d

Ponieważ rok temu był w sklepie ale teraz zmienili :)

zamknięta, nie jesteś w srerless to nie potestujesz.

start w godzinach wieczornych ?

hm.. od nas są 4 osoby a testuje 25 więc nie rozumiem o co ci chodzi chłopie .. opanuj emocje :)

mogę prosic uplad klienta na inny hosting ?

Będzie inny upload, czekaj :P

Mavex , ty jesteś jakimś GM że tak piszesz czy cu?

Nie, nie jestem GM'em ^.- jestem na becie i wiem co i jak + mam kontakt z Lourtem i się go pytam :)

Opublikowano

Naprawdę bardzo proszę o zmiane hostingu, gdyż pobieram przez Google Chrome, dochodzi do 30-40% i zaczyna pobierać się od nowa. Może ma ktoś jakiś pomysł jak to naprawić ?

Opublikowano

Naprawcie ten Framework 4.0 czy coś takiego by nie było problemów przed wejściem jutro na serwer.. Dajcie jak najszybciej łatkę by każdy mógł sobie teraz to wgrać

Opublikowano

Naprawdę bardzo proszę o zmiane hostingu, gdyż pobieram przez Google Chrome, dochodzi do 30-40% i zaczyna pobierać się od nowa. Może ma ktoś jakiś pomysł jak to naprawić ?

dokładnie mam to samo

Opublikowano

Czekajcie, a będzie admini już wiedzą o tym problemie i dadzą łatkę, a client jest uploadowany już na inny hosting.

Opublikowano

Mógłby mi ktoś wrzucić samego patchera tiliana (Jeżeli istnieje ) . Prosiłbym o link na PW. Z góry dziękuję.

Nie ma patcher.

@up, coś długo to robią, mieli już dać na inny hosting dawno temu...

Jak ja Ci mówię że będzie to będzie :)

Opublikowano

Klient już jest wrzucany na inny hosting, spokojnie ludzie :)

Opublikowano

Więc jutro start ?

Tak godziny wieczorne. W sumie jak zawsze all zależy od tego ile bugów itd.

Opublikowano

Tak godziny wieczorne. W sumie jak zawsze all zależy od tego ile bugów itd.

atlantis powiem ci tak że kur&& nie cierpię cię za to ze nie potrafisz sam grać na koncie twoja postać praktycznie 24h jest w grze nie dajesz innym pograć w snesie że lecisz jak de*** na top1 nie wiem co ci to daje bo i tak w pvp jesteś lamusem nie mówiąc o is ..

za wysoka sygnatura

Opublikowano

atlantis powiem ci tak że kur&& nie cierpię cię za to ze nie potrafisz sam grać na koncie twoja postać praktycznie 24h jest w grze nie dajesz innym pograć w snesie że lecisz jak de*** na top1 nie wiem co ci to daje bo i tak w pvp jesteś lamusem nie mówiąc o is ..

A brałeś ze mną pvp bo jakoś Cię nie kojarzę :) to że wydaje w IS moja sprawa stać mnie i tyle, a to zawsze kogoś boli :), a na moim koncie grają max dwie osoby czyli ja i brat (ale on już od pół roku nie gra). I nikt nie każe Ci mnie lubić dobrze mi z tym po za tym nie mam kolegów w necie więc wiesz lotto mi to :)

Opublikowano

To jest jego sprawa :)

Opublikowano

bo inny nick mam w grze ;)) ostatnio widziałem cię na jakimś serwerze ...

A ja widziałem dziub dziuba xD więc po co zaczynasz ten temat skoro nie chcesz podać nicku, a ja ostatnio nie grałem nigdzie żeby grać jedynie zabawa nic po za tym. Na Tilianie myślę zagrać, ale jak wyjdzie nie wiem pewnie się nie uda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...