Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tilian2.pl - Reaktywacja serwera marzeń

Grayst

Tilian2  

728 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Tak
      462
    • Nie
      127
    • Nie wiem
      139
  2. 2. Czy serwer wymaga nowo?ci?

• Wielu
      248
    • Kilku
      270
    • Nie mam zdania
      114
    • Nie wymaga
      96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na systemie almantii? Wasz client już znikł z mojego dysku ;), już łatwiej bony na almantii wbić, gdyż jest mniej możliwości abs, hp

Powodzenia na starcie.

@ i do tego fearlesi, którzy pomimo tego, że "rozwalili" Graysta to pomagają Lourtowi ;) pzdr dla kumatych.

Jesteście żałośni.

Nikt z poza gildi nie wie jak naprawde było z graystem wiec nie pierdolcie glupot.

A jesli chodzi o obecną pomoc to poprostu chcemy tu zostac na dluzej, dlatego chcemy wlasnorecznie zadbac o to by server byl dopracowany.

Czy cos w tym zlego?

2c709653d75179a85b5746e.png

• Odpowiedzi 588
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mavex i te jego mierne Fearless ;]

Zmieniacie serwery jak rękawiczki.

Wszędzie za słabi i zmieniaja :D

Stian ale ty jesteś słaby, gdzie twoja gildia DarkSide?, rozpadła się?, my trzymamy się dalej i trzymać będziemy, Ty za to łazisz tak samo z jednego serwera na drugi, a wiesz dla czego?, bo serwery, które startują od ostatnich 2 miesięcy nie trzymają się nawet tygodnia, pozdrawiam i liczę, że trochę zmądrzejesz

sygna.png

Opublikowano

No to czekamy. Szkoda że tak późno będzie ON :). Ale dużo graczy się szykuje na serwer. :)

Ps. 2 dni 100 lvl? To ile do 105 będzie trzeba sie mordować w av2? Tyle co na Almantii? :P. To jest troszke bezsenns jak max jest 250 lvl , a na 100 do 105 trzeba się już męczyć o każdy lvl ponad godiznke z 2x PD ( is i na 1 h) :)

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

Opublikowano

@up
To nie bedzie tak ze masz 95, myslisz a ide expic i w 2h wbijasz 150.

Wyexpisz na pdku 5-10 lvli, pojdziesz sb do m1, pobawisz sie eq, porobisz pvp, na jakiegos bossa skoczysz i potem znowu poexpic.
Gra napewno mie bedzie nudna i monotonna.

2c709653d75179a85b5746e.png

Opublikowano

@up

To nie bedzie tak ze masz 95, myslisz a ide expic i w 2h wbijasz 150.

Wyexpisz na pdku 5-10 lvli, pojdziesz sb do m1, pobawisz sie eq, porobisz pvp, na jakiegos bossa skoczysz i potem znowu poexpic.

Gra napewno mie bedzie nudna i monotonna.

No tak tutaj masz rację , ale grałeś na Almantii? Tam w av2 na 1 pd od tak gdzieś 97 lvl wbijało się 1 lvl .

Żeby wbić 105 schodziło okolo 8 godzin expa może mniej , ale w tych granicach od 97 lvl :). ( MIAŁEM PD Z LASU + PD Z ISU :) )

Tutaj łatwiej jest? :P

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

Opublikowano

Po wgraniu łatki, nadal występuje błąd z clietnem.

@ Wszystko już działa (samo się naprawiło). ;D

Opublikowano

I od jakiego lvl jest Wieża Wygnańców? ^^. Może być to dobre miejsce do expienia :) ,

Opublikowano

Zmiana bonusów będzie się opierała na systemie Almantii.

Ale nie dawajcie matematyki :D już lepiej Historie np. kiedy odbyła się Bitwa pod Grunwaldem :D itd.

Dlaczego Katakumby dopiero od 120 a nie od 75(bodajże) jak było na tilian1?

Bo 75 lvl to jest kwestia godziny więc co za sens dawać od tak małego lvl dungenon gdzie będzie coś dropić pewnie ciekawego.

Opublikowano

Mam problem z cliente'm

Nikt jasnowidzem nie jest masz problem napisz wstaw SS lub cokolwiek ;) może uda się coś doradzić.

Opublikowano

powiem ci to ;]

Nikt jasnowidzem nie jest masz problem napisz wstaw SS lub cokolwiek ;) może uda się coś doradzić.

No ja wiem ale po co Ss jak mam to okienko z PATCHOWANIEM co nie.? i klikam rozpocznij to nic sie nie dzieje

Opublikowano

Ja tez to mam.

A po co ma działać skoro serwer OFF?? i patcher nic nie pobierze co tam trzeba zaczekajcie do godzin przed startem, a wszytko będzie śmigać. Bo beta i tak jest dla wybranych osób więc do gry nie wejdziecie i dla tego również nie działa rejestracja na stronie.

Opublikowano

A po co ma działać skoro serwer OFF?? i patcher nic nie pobierze co tam trzeba zaczekajcie do godzin przed startem, a wszytko będzie śmigać. Bo beta i tak jest dla wybranych osób więc do gry nie wejdziecie i dla tego również nie działa rejestracja na stronie.

Dzięki ziomuś jak by co to bd pisał ;] A tak po za tym to szukam paru ogarniętych osób +16 latek :P

Opublikowano

I od jakiego lvl jest Wieża Wygnańców? ^^. Może być to dobre miejsce do expienia :) ,

90

Dlaczego Katakumby dopiero od 120 a nie od 75(bodajże) jak było na tilian1?

Zawsze były od 120

Ale nie dawajcie matematyki :D już lepiej Historie np. kiedy odbyła się Bitwa pod Grunwaldem :D itd.

Bo 75 lvl to jest kwestia godziny więc co za sens dawać od tak małego lvl dungenon gdzie będzie coś dropić pewnie ciekawego.

Historię? Prawie nikt nie będzie znał odpowiedzi na pytania typu: Kiedy był Chrzest Polski?

----------------------

Patcher bedzie ściągał pliki jakąś godzinę/dwie przed startem

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Słuchajcie ,ten server długo nie pobędzie ponieważ ich questy zostały udostępnione na mpcforum.pl w dziale Questi i dify ;) Po drugie admini to dno tego servera ;) Pozdrawiam :)

Projekt FantasticWorld :

- Pliki [||........]

- Strona [.........]

- Klient [|||.......]

---------------------

Opublikowano

Słuchajcie ,ten server długo nie pobędzie ponieważ ich questy zostały udostępnione na mpcforum.pl w dziale Questi i dify ;) Po drugie admini to dno tego servera ;) Pozdrawiam :)

Tak tak no no jakoś nie obchodzi mnie twoja WYPOWIEDZ na temat serwerka ;] dziękuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...