Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tilian2.pl - Reaktywacja serwera marzeń

Grayst

Tilian2  

728 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Tak
      462
    • Nie
      127
    • Nie wiem
      139
  2. 2. Czy serwer wymaga nowo?ci?

• Wielu
      248
    • Kilku
      270
    • Nie mam zdania
      114
    • Nie wymaga
      96

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 588
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Administracja ForGame to dobra administracja i ufam im, oczywiście zawitam na waszym serwerze.

Pozdrawiam Blue z Almanti :D.

Zdejmijcie mi tego warna , zauważcie że mam 1361622928-U485574.png - Plose ? <3 <3

Opublikowano

Mavex i te jego mierne Fearless ;]

Zmieniacie serwery jak rękawiczki.

Wszędzie za słabi i zmieniaja :D

powiedział chłop z DarkSide - gildia która się rozpadła szybciej niż powstała heheszky + do tego byli w niej 30-sto letnie osoby które były prawiczkami :D

Powiedział chłop co nigdy gołej baby na oczy nie widział a w jego gildii były same hakierzy w okularach -.-"
Co do serwa, lookne na pewno ... lecz moje metinowe serce nalezy do almantia.pl <3<3<3

YEBANI MODERATORZY METIN2... DZIĘKUJĘ ZA 70% WARN Z DUPY WZIĘTE -.-"

signature3c.png

Opublikowano

Powiedział chłop co nigdy gołej baby na oczy nie widział a w jego gildii były same hakierzy w okularach -.-"
Co do serwa, lookne na pewno ... lecz moje metinowe serce nalezy do almantia.pl <3<3<3

Powiedział ten który jest hakierem strony za pomocą magii Portiera <3

Dodajcie więcej broni i zbroi - Jakieś nowe,a nie to samo cały czas :/

W późniejszym czasie zostanie dodane ;)

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

Opublikowano

Tilian2 na dłużej haha po 2tyg padnie jak poprzednia wersja. Gdy pewnego dnia wejdziecie na strone ujrzycie napis: Sprzedam stronę i pliki serwerowe pisać na gg. Tak było w poprzedniej wersji.Administracja nie ogarnięta nic się nie zajmuję graczami.

IDcncno.png

Opublikowano

Tilian2 na dłużej haha po 2tyg padnie jak poprzednia wersja. Gdy pewnego dnia wejdziecie na strone ujrzycie napis: Sprzedam stronę i pliki serwerowe pisać na gg. Tak było w poprzedniej wersji.Administracja nie ogarnięta nic się nie zajmuję graczami.

na poprzedniej wersji tak było : ) ale nie zapomnij że to teraz to jes Team Forgame który ma już 2 czy tam 3 serwery który wystartowały bez najmniejszych problemów i ani razu nie był off z przyczyn ataków itp

Forgame daje nam 100% gwarancji że serwer będzie stał i stał :) to jest Profesjonalny Team a nie jak inne co w dup*e maja wszystko

wiem że jak podadzą godz startu to tak będzie wiem że w sobotę jak wstanę to serwer będzie stał dalej bez żadnych cofek a także wiem że na serwerze nie będzie przekrętów itemow z navi itp

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Up ale co oni zrobili? Nic dosłownie gdyż prezka ta sama co była nawet im się nie chciało nowych zdjęć wrzucić tylko w paincie skreślili perły gz. Jak takie ma być zainteresowanie tym serwerem administracja to ja podziękuję jak część graczy jak to się mówi bez pracy nie ma kołaczy :D

IDcncno.png

Opublikowano

Up żebyś się nie zdziwił jak na start wejdzie 1000+ :)

po co mają robić nową prezke jak to ten sam serwer ? dla ciebie obramowanie graficzne jest ważniejsza jak serwer ? jeżeli tak to powodzenia w szukaniu

//BR3ND

Opublikowano

Up po co ludzie mają wchodzić na serwer gdzie adma się nic nie wysiliła. Prezka stara czyli nic oni nie zrobili nowego tylko kupili pliki wgrali zrobili zabezpieczenia i tyle z tego jest. Sami siebie wkopali.

IDcncno.png

Opublikowano

Up po co ludzie mają wchodzić na serwer gdzie adma się nic nie wysiliła. Prezka stara czyli nic oni nie zrobili nowego tylko kupili pliki wgrali zrobili zabezpieczenia i tyle z tego jest. Sami siebie wkopali.

hahah pliki są jego ^^ oni robią reaktywacje serwer ( kumasz )

nie stawiają od nowa tylko REAKTYWUJĄ !!

//BR3ND

Opublikowano

Reaktywacja bez żadnych zmian gz :) Dobra skończę bo zaczynam robić spam :D

BO TO JEST REAKTYWACJA TAKA SAMA JAK ROK TEMU ? wypierdalaj gimbusie do szkoły ... nie podoba się to nie graj proste -.-

Co do serwa polecam jak najbardziej, na becie są mało znaczne bugi i są cały czas poprawiane więc na oficjalnym starcie nie powinno być problemów :)

Opublikowano

Up ale co oni zrobili? Nic dosłownie gdyż prezka ta sama co była nawet im się nie chciało nowych zdjęć wrzucić tylko w paincie skreślili perły gz. Jak takie ma być zainteresowanie tym serwerem administracja to ja podziękuję jak część graczy jak to się mówi bez pracy nie ma kołaczy :D

To reaktywacja, mi się podoba, że stara prezka .

Opublikowano

BO TO JEST REAKTYWACJA TAKA SAMA JAK ROK TEMU ? wypierdalaj gimbusie do szkoły ... nie podoba się to nie graj proste -.-

Co do serwa polecam jak najbardziej, na becie są mało znaczne bugi i są cały czas poprawiane więc na oficjalnym starcie nie powinno być problemów :)

Właśnie tym komentarzem pokazałeś swoją dojrzałość :) Myślisz że jak będziesz przeklinał i nazywał innych dzieckiem to ukryjesz swój wiek ? A i leci raport :)

IDcncno.png

Opublikowano

Właśnie tym komentarzem pokazałeś swoją dojrzałość :) Myślisz że jak będziesz przeklinał i nazywał innych dzieckiem to ukryjesz swój wiek ? A i leci raport :)

Wiesz mój wiek zna tyle osób, że nie ma co go ukrywać ;) raportuj sobie

Opublikowano

serwer marzeń zobaczymy ;]

Wtedy był to serwer marzeń nie było takiego innego ;) teraz jak ludzie dodają jakieś zbroje z WOW'a i innych gier to może nie być aż takim serwerem marzeń ale i tak jest zajebis*y :)

Opublikowano

Martwi mnie troche fakt że wypadają takie "grube" sztabki ;D

Nie zobaczycie już napewno itemów na sklepikach a to jest w jakimś stopniu przyjemna część gry.

Dobry item będzie chodzić w astronomicznych cenach kilkudziesięciu kkk...

Ja proponuje w all w shopach dać 10x taniej (nie waląc gafy z yangbugiem) i zmniejszyć sellanie sztabek każdej o jedno zero ;D

Miło jest wbić na serwer z 1k+ online i zobaczyć w m1 ponad 50 shopków ;)

(chyba że drop sztabek będzie naprawde niewielki by nie robić hiperinflacji w skali dnia)

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...