Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tilian2.pl - Reaktywacja serwera marzeń

Grayst

Tilian2  

728 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Tak
      462
    • Nie
      127
    • Nie wiem
      139
  2. 2. Czy serwer wymaga nowo?ci?

• Wielu
      248
    • Kilku
      270
    • Nie mam zdania
      114
    • Nie wymaga
      96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chcę hejtować, ale z tym inputem z kupnem/sprzedażą sztabek będzie bug jak sam skurwysyn.

• Odpowiedzi 588
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Byl fajny bug !! Pamiętam :*** Na Tilianie Mavex ty grales ty kurwa sie nadajesz jak pamietam to powinniscie jako pierwsza osobe wziasc Atlantisa bo był top 1 ,i bierzecie takich lamusów jak Mavex co opierdolil zeby wejsc na bete pozdrawiam

Opublikowano

Byl fajny bug !! Pamiętam :*** Na Tilianie Mavex ty grales ty kurwa sie nadajesz jak pamietam to powinniscie jako pierwsza osobe wziasc Atlantisa bo był top 1 ,i bierzecie takich lamusów jak Mavex co opierdolil zeby wejsc na bete pozdrawiam

i co z tego że był top1 ? że ktoś jest top1 to nie znaczy że ma większe pojęcie o serwie -,-

przeważnie top1 nic nie wie o serwer bo tylko expi nie robi zadnych misji nie dropi itp wiec o czym ty gadasz chlopaku

7677c2d099021b833a41caee5dccf471150.254.196.253images.jpeg

Zakoduj se Romanie nigdy tobie nie wybaczę

Za to propagowanie tych kłamliwych przeinaczeń

Za to, że ludzie, których szanuję prosto z serca

Nie wiedza już co myśleć boś ich sprytnie ponakręcał

Opublikowano

TOP1 nic nie znaczy :) Mavexa coś tam coś znam i wiem że się zna więc mam nadzieje że znajdą bugi jeśli nie przez weekend będzie z nimi zabawa:)

Opublikowano

IQ na poziomie szklanki...

JEZELI KTOS NAPRAWIL BLAD Z NET FRAMEWORK PROSZE O PW ! ;)

Opublikowano

i co z tego że był top1 ? że ktoś jest top1 to nie znaczy że ma większe pojęcie o serwie -,-

przeważnie top1 nic nie wie o serwer bo tylko expi nie robi zadnych misji nie dropi itp wiec o czym ty gadasz chlopaku

Zależy jaki TOP1 bo ja mogę expić i sprawdzać bugi będąc pierwszy na jakiejś mapce i go zgłosić, ale jak znam życie tego gracze nie robią bo nic z tego nie mają więc zawsze dobrze coś za zgłoszenie dać SM czy coś.

Opublikowano

Zależy jaki TOP1 bo ja mogę expić i sprawdzać bugi będąc pierwszy na jakiejś mapce i go zgłosić, ale jak znam życie tego gracze nie robią bo nic z tego nie mają więc zawsze dobrze coś za zgłoszenie dać SM czy coś.

taa sm i moze frytki do tego ?

Opublikowano

TOP1 nic nie znaczy :) Mavexa coś tam coś znam i wiem że się zna więc mam nadzieje że znajdą bugi jeśli nie przez weekend będzie z nimi zabawa:)

nom : D tam było tyle bugów ze szkoda gadac a pewnie tego bug/a na yangi nie naprawili bo z tego co pamiętam to tylko 5 osób z Jinno wiedziało

+ można jeszcze wejść na mape od 115 z poziomem 1lvl :D i mogło wejść tylko królestwo Jinno xD

7677c2d099021b833a41caee5dccf471150.254.196.253images.jpeg

Zakoduj se Romanie nigdy tobie nie wybaczę

Za to propagowanie tych kłamliwych przeinaczeń

Za to, że ludzie, których szanuję prosto z serca

Nie wiedza już co myśleć boś ich sprytnie ponakręcał

Opublikowano

taa sm i moze frytki do tego ?

I widzisz jaki jesteś mądry! Jak 100 głupich zapewne jak byś buga znalazł to byś nie zgłosił, a tak to zgłaszasz buga GM Ci da tam za to 100SM na zachętę i cieszysz się jak głupi bo w końcu sam na coś zarobiłeś, a nie mamie z portfela podpierdalasz żeby sobie PD kupić :)

Opublikowano

Nie chcę hejtować, ale z tym inputem z kupnem/sprzedażą sztabek będzie bug jak sam skurwysyn.

Sztabki sprzedajemy normalnie u NPC :)

Grałem na tilianie 1 .. wszystkie większe bugi jakie znał Lourt z pierwszej odsłony zostały naprawione więc na chu* tak się napinasz ? Opierdolić to mogłeś ty swoim kolegom żeby Cie nie bili :)

nom : D tam było tyle bugów ze szkoda gadac a pewnie tego bug/a na yangi nie naprawili bo z tego co pamiętam to tylko 5 osób z Jinno wiedziało

+ można jeszcze wejść na mape od 115 z poziomem 1lvl :D i mogło wejść tylko królestwo Jinno xD

Rozumiesz, że ten bug z mapką był naprawiony?

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

Opublikowano

Wbije bo Tu** nie ogarnął i zjebał swoja szansę .

Mam nadzieje ,ze bedzie stabilny jak almantia i będzie duzo eventów ;)

Pozdr. Drakoris ;]

Opublikowano

I widzisz jaki jesteś mądry! Jak 100 głupich zapewne jak byś buga znalazł to byś nie zgłosił, a tak to zgłaszasz buga GM Ci da tam za to 100SM na zachętę i cieszysz się jak głupi bo w końcu sam na coś zarobiłeś, a nie mamie z portfela podpierdalasz żeby sobie PD kupić :)

Wole kupic sobie czteropaka niż wydac na jakies wirtualne gowno . Ty pewnie co chwile podpierdalasz rodzicom pieniądze , by byc top 1 ;x

Opublikowano

NA 100% ZAGRAM A NA JAK DŁUGO TO SIĘ OKAŻE

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

Cos mi sie przypomnialo, Graysta ( Lourt ) rozjeba*i Fearlesi ( w tym Mavex ) a teraz Mavex wielki pomocnik na becie? Wątpie, że włam do Graysta nie był pretekstem do zarobku i postawienia Almantii a teraz Tiliana.

Opublikowano

Wole kupic sobie czteropaka niż wydac na jakies wirtualne gowno . Ty pewnie co chwile podpierdalasz rodzicom pieniądze , by byc top 1 ;x

Ja synek z rodzicami nie mieszkam:) jestem na swoim :P Ty i czteropak hehe chyba łaciatego, a po za tym jak mnie stać to wydaje, a że większość to boli no to peszek do pracy rodacy. Po to się zarabia żeby żyć jak hrabia!

Opublikowano

Ja synek z rodzicami nie mieszkam:) jestem na swoim :P Ty i czteropak hehe chyba łaciatego, a po za tym jak mnie stać to wydaje, a że większość to boli no to peszek do pracy rodacy. Po to się zarabia żeby żyć jak hrabia!

Taa pewnie krajowa 1500 zl miesięcznie hah xD . Hrabia to potęgi :)

Dobra daj sobie juz spokoj , nie chce wdrążac w dalsze rozmowy , bo to nie ma sensu ...

Opublikowano

Po co takie spiny .. na PW sobie wyjaśnijcie czy na jakimś komunikatorze ;p

Szkoda, że reaktywacja po tak długim czasie jak by zrobili to wcześniej to pewnie by nie było takich problemów ;)

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

Opublikowano

Usuńcie zwój zmiany profy albo dajcie do IS`u . To raz.

Dodajcie więcej fajnych nowości ,np : 500 zabić ripa u Jinno - Automatyczny event dla Jinno .

Takie rzeczy przyciągają zią ;)

A i jeszcze dodajcie więcej bizu z wartością ataku .

Opublikowano

pobralem clienta i wyskakuje mi blad z tym framework to chyba nie pogram xD hehe :P jezeli ktos rozwiazal problem niech napisze co i jak:)

Opublikowano

pobralem clienta i wyskakuje mi blad z tym framework to chyba nie pogram xD hehe :P jezeli ktos rozwiazal problem niech napisze co i jak:)

Duzo osob ma ten sam blad czekamy na odpowiedz od Administracji musi byc jakies rozwiazanie z tym .

P.S Nawet po zainstalowaniu NET Framework 4.0 jak i 4.5 nic nie pomaga.

Opublikowano

Zwój powrotu statusu jaki jest ?

Można zmienić nim profkę ?

Prosze o szybką odpowiedź :)

Jedynie w IS zwoj zmiany Profesji :)

Opublikowano

Jedynie w IS zwoj zmiany Profesji :)

Nie powinno tego być w ogóle! a jak już to lepiej dać go do IS, ale też z ograniczeniem lvlowym np. do 100lv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...