Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tilian2.pl - Reaktywacja serwera marzeń

Grayst

Tilian2  

728 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Tak
      462
    • Nie
      127
    • Nie wiem
      139
  2. 2. Czy serwer wymaga nowo?ci?

• Wielu
      248
    • Kilku
      270
    • Nie mam zdania
      114
    • Nie wymaga
      96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zachowanie mavexa i całej jego gildi jest śmieszne :) Na początku rozwalili graysta, dlatego że " Lourt okradł ich na innym servie i to była swego rodzaju zemsta "

Potem hejtowali Almantie a gdy revo okazał się nie wypałem to zaczęli lizać dupe Lourtowi,aby znów wkupić się w jego łaski :)

Wasze zachowanie jest żałosne a sami jesteście dwulicowi i fałszywi. Najpierw robicie komuś włam do bazy a następnie się podlizujecie....

Jak porównuje wasze posty sprzed miesiące a te pisane teraz to aż " rzygam tęczą " :D 'WIelka gildia" a zachowują się jak podrzędne lamusy nie widzące świata poza metinem ^^

Hahahahahaahahhaa.

Skad ty mozesz wiedziec jak bylo?

Jestes zalosny.

PS : Ogarnij sie bo Cie gunią poszczuje.

2c709653d75179a85b5746e.png

• Odpowiedzi 588
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oczywiście że tak, dziwię się że ktokolwiek zwraca uwagę na serwery tych ludzi :D

Szum o te bronie teraz to pewnie na samym starcie ich do is-a nie dadzą ale zobaczycie za 2-3 dni jaki is bd wypchany :P

Serwer by był fajny gdyby jakiś inny team go poprowadził, który by się serwerem zajmował, a nie włączył i szedł robić kolejnych 10 serwerów

na farta, byle jak najwięcej zarobić. Rozumiem wszystko bo każdy by chciał coś zarobić ale bez przesady ;O

zwrocilem uwage bo pisaliscie, ze to jak graysta. na poczatku bylo tam fajnie, pozniej jazda. gralem chwile na av.. na poczatku wszytsko spoko. nagle bugi kase zarobili i cisza. jak bylo sporo ludzi teraz prawie nikt nie gra :) wiec moze tu cos sie zmieni:d mam nadzieje, chodz nadzieja matka glupich:P

a co wolisz zeby byly w is szkaty?to bez sensu kazdy zaladuje w isa i bedzie mial bronie na 75

smieszny jestes nigdy nie wydalem na is ani zl i nie wydam;]

Opublikowano

Hahahahahaahahhaa.

Skad ty mozesz wiedziec jak bylo?

Jestes zalosny.

PS : Ogarnij sie bo Cie gunią poszczuje.

I jak zawsze odpowiedź całej gildi jednogłośna :) " Skąd możesz wiedzieć jak było " WIedzieć nie mogę ale teraz widzę jak się zahcowujecie i jak sie podlizujecie. Nie wiem czy zagroziliście Lourtowi że zrobicie kolejny włam i trzymacie go krótko na smyczy czy jesteście takimi dziećmi :)

Opublikowano

Zachowanie mavexa i całej jego gildi jest śmieszne :) Na początku rozwalili graysta, dlatego że " Lourt okradł ich na innym servie i to była swego rodzaju zemsta "

Potem hejtowali Almantie a gdy revo okazał się nie wypałem to zaczęli lizać dupe Lourtowi,aby znów wkupić się w jego łaski :)

Wasze zachowanie jest żałosne a sami jesteście dwulicowi i fałszywi. Najpierw robicie komuś włam do bazy a następnie się podlizujecie....

Jak porównuje wasze posty sprzed miesiące a te pisane teraz to aż " rzygam tęczą " :D 'WIelka gildia" a zachowują się jak podrzędne lamusy nie widzące świata poza metinem ^^

Koleżko jesteś żałosny nic nie wiesz o nas a siejesz ferment , widać nie oglądałeś wyjaśnień naszych na yt ;-)

po raz 100tny powtarzam że my nie włamaliśmy się do bazy ;-) my byliśmy pośrednikami a to że mieliśmy eq z navi nie

świadczy o tym że dokonaliśmy włamu ;) o czym Lourt dobrze wie;

słuchaj plotek które rozsiewają ludzie którzy gówno wiedzą ;)

ps. w kupujemy się w czyjeś łaski ? widać że lourt zaczął robić wraz z team swoim serwery godne uwagi,

dlatego więc postanowiliśmy pomóc mu w testowaniu nic więcej ;-)

Opublikowano

Hahaah dobra kończe bo zaraz cała gildia się na mnie rzuci i powie słynny tekst " Bo nie wiesz jak było" haha.

I tak na przyszłość tłumaczą się tylko winni ;)

Opublikowano

Koleżko jesteś żałosny nic nie wiesz o nas a siejesz ferment , widać nie oglądałeś wyjaśnień naszych na yt ;-)

po raz 100tny powtarzam że my nie włamaliśmy się do bazy ;-) my byliśmy pośrednikami a to że mieliśmy eq z navi nie

świadczy o tym że dokonaliśmy włamu ;) o czym Lourt dobrze wie;

słuchaj plotek które rozsiewają ludzie którzy gówno wiedzą ;)

ps. w kupujemy się w czyjeś łaski ? widać że lourt zaczął robić wraz z team swoim serwery godne uwagi,

dlatego więc postanowiliśmy pomóc mu w testowaniu nic więcej ;-)

Co to za testowanie serwa zgłaszając bugi które były na Tilian s1 :) te bugi zostały już tam zgłoszone, a że Lourt nie miał czasy by je poprawić wtedy czas najwyższy teraz no, ale pasowało by szukać nowych te co zgłoszone nie były. Większość osób co grała na s1 nie musi być testerem by zgłosić te bugi co tam były :) jestem ciekaw ile ich został :D już nie długo się okaże.

Opublikowano

I jak zawsze odpowiedź całej gildi jednogłośna :) " Skąd możesz wiedzieć jak było " WIedzieć nie mogę ale teraz widzę jak się zahcowujecie i jak sie podlizujecie. Nie wiem czy zagroziliście Lourtowi że zrobicie kolejny włam i trzymacie go krótko na smyczy czy jesteście takimi dziećmi :)

kolejny raz wykazujesz się swoją inteligencją,

czy testowanie serwera na becie zamkniętej jest sposobem podlizywania się ?

moim zdaniem jest to sposób pomocy przy starcie serwera wykryciem bugów,

z balansowanie klas; aby po starcie nie było płaczu że jest coś nie tak;

by serwer wystartował za pierwszym razem;

by administracja nie musiała podawać słynnego infa po starcie: "ZA TYDZIEŃ BEZ BUGÓW"

Hahaah dobra kończe bo zaraz cała gildia się na mnie rzuci i powie słynny tekst " Bo nie wiesz jak było" haha.

I tak na przyszłość tłumaczą się tylko winni ;)

kończ kończ to że potrafimy odpowiedzieć Ci na Twoje posty to od razu znaczy że wszyscy się na Ciebie musimy rzucać ?

jak widać nasza gildiia ma wielu członków i trzymamy się razem może tego zazdrościsz ?

ps. my się z niczego nie tłumaczymy koleżko

my wyjaśniamy jak było na prawdę widocznie mylisz te dwa pojęcia ;-)

dziękuje tyle z mojej strony

pozdrawiam bialyMurzyn <33 fearless 4ever kotki :D

Opublikowano

Jestesmy na becie bo znamy sie na rzeczy, chcemy tu zostac na dluzej i chcemy wlasnorecznie zadbac o to zeby nie bylo bugow i zeby bylo ok na officialu.
Czy to zle?
Gramy dluugo w metina, znamy sie na rzeczy.
Mysle ze powinniscie byc wdzieczni, a nie narzekacie.

2c709653d75179a85b5746e.png

Opublikowano

Jestesmy na becie bo znamy sie na rzeczy, chcemy tu zostac na dluzej i chcemy wlasnorecznie zadbac o to zeby nie bylo bugow i zeby bylo ok na officialu.

Czy to zle?

Gramy dluugo w metina, znamy sie na rzeczy.

Mysle ze powinniscie byc wdzieczni, a nie narzekacie.

i myślicie że wam ktoś uwierzy ? znajdziecie jakiegoś buga który wam bardzo pomoże na starcie serwer to go nie zgłosicie ale wykorzystacie na starcie -,- beta powinna być dla każdego ?

myślicie że jesteście najlepszymi graczami metin2 ? hah smiech

wasza Gildiia to zerowce nikt tam nie przekracza 14-15 lat a już nie wspomnę o ksuciu na innych serwer lub "wywyższanie się bo macie kontakt z Lourt'em i siedzicie z teamem na Ts.ie" szczerze ? to sram na tego lourt'a i na te całe forgame gram dla siebie a nie dla Teamu

Ps będę chciał to zamacham forsą dla Sponsora ( Haya) i będe miał wszystko czego zapragnę na serwie

bo prawda jest taka że Haya nawet nie potrafi ustawić tabeli exp'a a bierze się za sponsoring serwerów tylko po co ? jak o tym nie ma wgl pojęcia odpowiedz jest prosta KASA !

7677c2d099021b833a41caee5dccf471150.254.196.253images.jpeg

Zakoduj se Romanie nigdy tobie nie wybaczę

Za to propagowanie tych kłamliwych przeinaczeń

Za to, że ludzie, których szanuję prosto z serca

Nie wiedza już co myśleć boś ich sprytnie ponakręcał

Opublikowano

Polać mu :)

I co niby cała gildia Ferarles czy jak was tam zwą ( mało mnie to interesuje ) niby nie hejtowała Almantii jak startować mniał w ten sam dzieć Revolutionmt2 ?

Warmen napisał prawdę :). Hejtowaliście serwery Loutra , pisaliście że to złodziej i daltego nie pozwoliliście żeby Grayst chodził dałej . :).

Jak dalej się wypieracie poszukać tych postów? :)

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

Opublikowano

Już wiadomo o której start ??

Ps. nie piszcie kurwa żebym poszukał w postach,za chu*a tego nie znajde...

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

i myślicie że wam ktoś uwierzy ? znajdziecie jakiegoś buga który wam bardzo pomoże na starcie serwer to go nie zgłosicie ale wykorzystacie na starcie -,- beta powinna być dla każdego ?

wasza Gildiia to zerowce nikt tam nie przekracza 14-15 lat a już nie wspomnę o ksuciu na innych serwer lub "wywyższanie się bo macie kontakt z Lourt'em i siedzicie z teamem na Ts.ie" szczerze ? to sram na tego lourt'a i na te całe forgame gram dla siebie a nie dla Teamu

Ps będę chciał to zamacham forsą dla Sponsora ( Haya) i będe miał wszystko czego zapragnę na serwie

bo prawda jest taka że Haya nawet nie potrafi ustawić tabeli exp'a a bierze się za sponsoring serwerów tylko po co ? jak o tym nie ma wgl pojęcia odpowiedz jest prosta KASA !

14-15 lat ? następny "pudelkowicz" widać że lubi takie portale społecznościowe, kolejna osoba która gówno wie a się wypowiada

napisz do mnie na pw dam Ci Ip tsa zobaczymy ilu z nas ma 14-15 lat tak jak pisałeś;

czy my się wywyższamy ? nie my się nie wywyższamy my znamy swoją wartość i nie damy sobie wrzucać ;-)

szczerze ? to sram na tego lourt'a i na te całe forgame gram dla siebie a nie dla Teamu

to co robisz w tym temacie ? wyjdź ;)

każdy serwer jest stawiany po to aby zarobił na siebie ;-)

szukasz serwera który nie musi na siebie zarabiać idź na hamka;

Opublikowano

Tym postem udowodniłeś nam, że Twoja inteligencja nie przekracza inteligencji 12 latka.

Przykro mi, że nie dostałeś się na BETE i teraz masz doła z tego powodu.

Udowodniłeś też, że nie nadajesz się na Testera ponieważ napisałeś tak: "znajdziecie jakiegoś buga który wam bardzo pomoże na starcie serwer to go nie zgłosicie ale wykorzystacie na starcie".

To, że ty byś wykorzystał buga i nie zgłosił to Twoja sprawa. My pracowaliśmy przez 3/4 dni i odkryliśmy około 30-40 mniejszych bugów, które są już poprawione i myślisz, że taki trud jaki sobie zadaliśmy na wersji BETA pójdzie na marne? chyba Cię poje*bało.

Taka prawda, że z 25 testerów tylko 5/6 pracowało tak jak się należy.

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

Polać mu :)

I co niby cała gildia Ferarles czy jak was tam zwą ( mało mnie to interesuje ) niby nie hejtowała Almantii jak startować mniał w ten sam dzieć Revolutionmt2 ?

Warmen napisał prawdę :). Hejtowaliście serwery Loutra , pisaliście że to złodziej i daltego nie pozwoliliście żeby Grayst chodził dałej . :).

Jak dalej się wypieracie poszukać tych postów? :)

tak hejtowaliśmy lourta bo do tej pory (tzn. Almantii) nie stawiał serwerów które były godne uwagi;

lecz to się zmieniło po zaczęciu współpracy lourta z forgame;

Opublikowano

14-15 lat ? następny "pudelkowicz" widać że lubi takie portale społecznościowe, kolejna osoba która gówno wie a się wypowiada

napisz do mnie na pw dam Ci Ip tsa zobaczymy ilu z nas ma 14-15 lat tak jak pisałeś;

czy my się wywyższamy ? nie my się nie wywyższamy my znamy swoją wartość i nie damy sobie wrzucać ;-)

szczerze ? to sram na tego lourt'a i na te całe forgame gram dla siebie a nie dla Teamu

to co robisz w tym temacie ? wyjdź ;)

każdy serwer jest stawiany po to aby zarobił na siebie ;-)

szukasz serwera który nie musi na siebie zarabiać idź na hamka;

spoko chętnie wbije ale wieczorem jak będę w domu

już nie raz gadałem z waszą "gildia" ( znaczy to nie była rozmowa) miałem pogadać z osobą od was to wbiło kilku a jak póxniej wbiłem z kolega to poszliście do Admina na skargę bo was zjechaliśmy jak szmaty

o 19.00 wbije to ci się mój głos przypomni ^^ ale obiecuje że będziecie fruwac po tym Ts.ie

Opublikowano

Kurw* musze wyjść z tej zapowiedźi bo jak czytam te posty dzieci z gildi Ferlkutas to mnie coś trafia..

1 Nie macie własnego zdania ,

2 jesteście zerami ,

3 myślicie że jesteście pro ,

4 gdzie nie gracie liżecie dupe administracji .

5 Zmieniacie zdanie co tydzień..

6 . Jesteście dwulicowi , gdzie wam lepiej tam się ustawiacie.

7. Jesteście w stanie używać bugów żeby być lepszymi .

8. Korzystacie z Navi , a niby tacy wielkoduszni zgłaszają .

9. DLa mnie jesteście zerami , ze względu na swoje zachowanie a nie wiek.

ps. Jeśli tak bardzo działacie na korzyści serwera , to dlaczego nie zgłosiliście od razu na Grayst'cie że jest Navi ? tylko wyrzucaliście perły , rozdawaliście eq w m1? Robiliście poprostu rozpierdól??

Zero szacunku do was nie mam i większość się ze mną zgadza i ma identyczdne zdanie o was co potwierdzi zaraz liczba lajków koło mojego posta. ;)

Pozdrawiam . !

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

Opublikowano

Tym postem udowodniłeś nam, że Twoja inteligencja nie przekracza inteligencji 12 latka.

Przykro mi, że nie dostałeś się na BETE i teraz masz doła z tego powodu.

Udowodniłeś też, że nie nadajesz się na Testera ponieważ napisałeś tak: "znajdziecie jakiegoś buga który wam bardzo pomoże na starcie serwer to go nie zgłosicie ale wykorzystacie na starcie".

To, że ty byś wykorzystał buga i nie zgłosił to Twoja sprawa. My pracowaliśmy przez 3/4 dni i odkryliśmy około 30-40 mniejszych bugów, które są już poprawione i myślisz, że taki trud jaki sobie zadaliśmy na wersji BETA pójdzie na marne? chyba Cię poje*bało.

Taka prawda, że z 25 testerów tylko 5/6 pracowało tak jak się należy.

chłopie gdzie ja napisałem że chciałem wejść na Bete ? co ja nie mam co robić tylko grać na becie ?

ciekawe czy naprawiliście bug na wejście na mape od 105 lvl przez pewne miejsce w Jinno <3

Opublikowano

ja tutaj wchodzę w zapowiedź chcę się coś dowiedzieć o której start dokładnie a tutaj pogaduszki :)

między 19 a 20

Opublikowano

Kurw* musze wyjść z tej zapowiedźi bo jak czytam te posty dzieci z gildi Ferlkutas to mnie coś trafia..

1 Nie macie własnego zdania ,

2 jesteście zerami ,

3 myślicie że jesteście pro ,

4 gdzie nie gracie liżecie dupe administracji .

5 Zmieniacie zdanie co tydzień..

6 . Jesteście dwulicowi , gdzie wam lepiej tam się ustawiacie.

7. Jesteście w stanie używać bugów żeby być lepszymi .

8. Korzystacie z Navi , a niby tacy wielkoduszni zgłaszają .

9. DLa mnie jesteście zerami , ze względu na swoje zachowanie a nie wiek.

ps. Jeśli tak bardzo działacie na korzyści serwera , to dlaczego nie zgłosiliście od razu na Grayst'cie że jest Navi ? tylko wyrzucaliście perły , rozdawaliście eq w m1? Robiliście poprostu rozpierdól??

Zero szacunku do was nie mam i większość się ze mną zgadza i ma identyczdne zdanie o was co potwierdzi zaraz liczba lajków koło mojego posta. ;)

Pozdrawiam . !

''Zero szacunku do was nie mam '' Dzieki za BK na ts :D:D:D:D

Opublikowano

''Zero szacunku do was nie mam '' Dzieki za BK na ts :D:D:D:D

Pisane na szybko i na wkurwieniu .

Ps. Jebać Ferarlkutasów :).

Opublikowano

A jak dla mnie ta dyskusja jest nie potrzebna. było 20-25 miejsc wolnych na close bete - dlaczego się nie zapisaliście? mógł zapisać się każdy, a wy macie do nas pretensję, dlaczego? Dajcie spokój i nie szukajcie dziury w całym. ;d

ps. @up - chyba masz nierówno pod sufitem. Co oznacza "
Ferarlkutasów"?

124124214_nwxnqwq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...