Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tilian2.pl - Reaktywacja serwera marzeń

Grayst

Tilian2  

728 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Tak
      462
    • Nie
      127
    • Nie wiem
      139
  2. 2. Czy serwer wymaga nowo?ci?

• Wielu
      248
    • Kilku
      270
    • Nie mam zdania
      114
    • Nie wymaga
      96

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 588
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wielki płacz bo 4 osoby z fearless testują? jakbyś był na becie to i tak byś gówno robił :) jest 20+ testerów a tylko nasza czwórka coś robi ...

Co do zwoju zmiany skili będzie w IS i będzie można zmieniać do pewnego lvl'a

Powiedz mi w jakim pliku sa mapy bagien? sa to bodajze 2 mapki,bo chce je wyciagnac, na serwer juz mam teraz tylko do clienta potrzebuje,lub jesli bd taki uprzejmy podrzuc :D

Hmm to jest z teraz?:

http://www.mpcforum.pl/topic/885014-dl-questy-tilian2pl/

To jest z roku 2012 co za tym idzie wszystko pobugowane ;)

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

Opublikowano

Ściągnalem to latke wrzucilem do clienta wlaczylem , patchera kliknalem rozpocznij i nic sie nie dzieje ... O co chodzi ?

Opublikowano

Wielki płacz bo 4 osoby z fearless testują? jakbyś był na becie to i tak byś gówno robił :) jest 20+ testerów a tylko nasza czwórka coś robi ...

Co do zwoju zmiany skili będzie w IS i będzie można zmieniać do pewnego lvl'a

To jest z roku 2012 co za tym idzie wszystko pobugowane ;)

Nie moja sprawa Ale czy to wy czasem nie rozjebaliscie Graysta.A teraz testujecie jego serwer a tak sie śmialiscie a teraz Im Dupsko liżecie HAHAHHA

Opublikowano

Nie moja sprawa Ale czy to wy czasem nie rozjebaliscie Graysta.A teraz testujecie jego serwer a tak sie śmialiscie a teraz Im Dupsko liżecie HAHAHHA

Nie wiesz jak było a się wypowiadasz ? bardziej śmieszne ;)

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

Opublikowano

Łatka pobrana, wypakowana do Folderu z Clientem , odpalam , klikam ROZPOCZNIJ -> i dalej nic ;(

LIPTON ;D

Będzie działało na starcie . -.-

Opublikowano

moglby ktos napisac kiedy to ma dokladnie wystartowac o godziny mi chodzi bo nie mam zamiaru czytac 21 stron spamu

xbjr.png

Opublikowano

Nie wiesz jak było a się wypowiadasz ? bardziej śmieszne ;)

Nie musze wiedziec ale To co na MPC pisaliscie było jedno znaczne A teraz testujesz mu server i mało sie nie spuścisz w gacie.Ale Licze że dużo bugów znajdziecie.(Ale nie trzeba było tyle go Od tepaków wyzywac i Ze nie bedziecie grac na jego serwerach a teraz cała Gildia Czeka Na server Jak dziecko na śnieg)

Opublikowano

No to lipka , już myślałem że sobie pogram a tu zapewne zmiana bonów przez NPC , i to ma być reaktywacja ?

Masakra , no ale powodzenia.

Nie to nie jest reaktywacja tylko blok przed osobami na BS które samodzielnie eq nie umieją ogarnać. Reaktywacja to to że serwer startuje od nowa po długim czasie od pierwszego startu i gdzie grało dużo ludzi!!!

Opublikowano

Na systemie almantii? Wasz client już znikł z mojego dysku ;), już łatwiej bony na almantii wbić, gdyż jest mniej możliwości abs, hp

Powodzenia na starcie.

@ i do tego fearlesi, którzy pomimo tego, że "rozwalili" Graysta to pomagają Lourtowi ;) pzdr dla kumatych.

Opublikowano

Ponoć Caliente zawitała na FG :D <- to taki mały offtopic

Co do serwera, myślę czy zagrać... Ale te szaty <_< Mogliście zrobić reaktywację z ulepszeniami (zbroje - najgorsze co jest: HWANGI), chociaż tą ostatnią zbroje zmienić na coś EPICKIEGO :p

Start już jutro!

Serwer gorąco polecam, w szczególności Administrację i zachęcam do zagrania :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...