Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tilian2.pl - Reaktywacja serwera marzeń

Grayst

Tilian2  

728 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Tak
      462
    • Nie
      127
    • Nie wiem
      139
  2. 2. Czy serwer wymaga nowo?ci?

• Wielu
      248
    • Kilku
      270
    • Nie mam zdania
      114
    • Nie wymaga
      96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurw* musze wyjść z tej zapowiedźi bo jak czytam te posty dzieci z gildi Ferlkutas to mnie coś trafia..

1 Nie macie własnego zdania ,

2 jesteście zerami ,

3 myślicie że jesteście pro ,

4 gdzie nie gracie liżecie dupe administracji .

5 Zmieniacie zdanie co tydzień..

6 . Jesteście dwulicowi , gdzie wam lepiej tam się ustawiacie.

7. Jesteście w stanie używać bugów żeby być lepszymi .

8. Korzystacie z Navi , a niby tacy wielkoduszni zgłaszają .

9. DLa mnie jesteście zerami , ze względu na swoje zachowanie a nie wiek.

ps. Jeśli tak bardzo działacie na korzyści serwera , to dlaczego nie zgłosiliście od razu na Grayst'cie że jest Navi ? tylko wyrzucaliście perły , rozdawaliście eq w m1? Robiliście poprostu rozpierdól??

Zero szacunku do was nie mam i większość się ze mną zgadza i ma identyczdne zdanie o was co potwierdzi zaraz liczba lajków koło mojego posta. ;)

Pozdrawiam . !

Ty jesteś żałosny.

Dziękuję za opinie, każda opinia nas uczy odpowiedniego podejścia do danej osoby,

Bardzo często powtarzasz się. To, że ktoś z naszej gildii zrobił filmik na którym jest pokazane eq z navi to nie oznacza, że rozwaliliśmy serwer.

Pokazaliśmy tylko, że dało się to zrobić bo była luka. Temat już dawno jest zamknięty więc nie wiem choy Ci chodzi.

Almantia wyszła z tym na + a dzięki nam nie straciliście kolejnych pieniędzy na SM.

To jest temat Tilian'a więc proszę o ukranie użytkowników w odpowiedni sposób. (mnie również) Nie każdy zna/stosuje się do regulaminu ale cóż musiałem odpowiedzieć.

chłopie gdzie ja napisałem że chciałem wejść na Bete ? co ja nie mam co robić tylko grać na becie ?

ciekawe czy naprawiliście bug na wejście na mape od 105 lvl przez pewne miejsce w Jinno <3

Żal Ci dupe ściska i tyle.

Tak ten BUG został naprawiony już w pierwszy dzień BETY ;)

12412png_newnawr.png

;33

• Odpowiedzi 588
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ty jesteś żałosny.

Dziękuję za opienie, każda opinia nas uczy odpowiedniego podejścia do danej osoby,

Bardzo często powtarzasz się. To, że ktoś z naszej gildii zrobił filmik na którym jest pokazane eq z navi to nie oznacza, że rozwaliliśmy serwer.

Pokazaliśmy tylko, że dało się to zrobić bo była luka. Temat już dawno jest zamknięty więc nie wiem choy Ci chodzi.

Almantia wyszła z tym na + a dzięki nam nie straciliście kolejnych pieniędzy na SM.

To jest temat Tilian'a więc proszę o ukranie użytkowników w odpowiedni sposób. (mnie również) Nie każdy zna/stosuje się do regulaminu ale cóż musiałem odpowiedzieć.

Jesteś idotą czy udajesz..??? Pokazaliście tylko? ?? ? Najpierw pokazaliście potem rozwalaliście wyrzucając / selając za 1 yang navi. Nie było tak? Odpowiedź na to pytanie :)

tutaj nie chodzi o bete bo szkoda mi czasu na grę na becie. Tylko o to że największe gówniarze testują .. Ten Lourt jest nie dorobiony że współpracuje z takimi ludzmi co mu serwer rozwalili ....

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

Opublikowano

Co to jest kurde weźcie się nie kłóćcie bo to zapowiedź a nie tutaj się pytania zadaje odsapnijcie i obejrzyjcie filmik i licze na like za niego :D

tylko dla osób +16 :D

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Mam problem z clientem. Gdy chcę odpalić przez Tilian2.exe to wyskakuje mi taki oto błąd : "C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\mscorwks.dll could not be loaded ." Proszę o pomoc.

Opublikowano

Mam problem z clientem. Gdy chcę odpalić przez Tilian2.exe to wyskakuje mi taki oto błąd : "C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\mscorwks.dll could not be loaded ." Proszę o pomoc.

zainstaluj net framework 4.0 albo łatke co jest na samej górze

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Dzięki. Pobrałem łatkę i wrzuciłem do clienta. Odpaliło się , ale się nic nie pobierało .

Opublikowano

Musisz pobrac Łatke :http://www.speedyshare.com/2YPSY/LatkaTilian2.rar

wypakowac i wsadzic do clienta Tilian . i 1-2godziny przed startem zacznie dzialac Patcher ! :)

Opublikowano

Jesteś idotą czy udajesz..??? Pokazaliście tylko? ?? ? Najpierw pokazaliście potem rozwalaliście wyrzucając / selając za 1 yang navi. Nie było tak? Odpowiedź na to pytanie :)

tutaj nie chodzi o bete bo szkoda mi czasu na grę na becie. Tylko o to że największe gówniarze testują .. Ten Lourt jest nie dorobiony że współpracuje z takimi ludzmi co mu serwer rozwalili ....

Gówniarzem to jesteś Ty gówno wiesz a się udzielasz .

Szkoda mi już słów żeby Ci coś napisać bo jesteś tak płytki, że można odrazu na wylot przebić Cię wzrokiem.

Żadne słowa do Ciebie nie trafiają to może udaj się w swoje klimaty:

1324130285_by_MacDada_500.jpg?1324130285

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

Gówniarzem to jesteś Ty gówno wiesz a się udzielasz .

Szkoda mi już słów żeby Ci coś napisać bo jesteś tak płytki, że można odrazu na wylot przebić Cię wzrokiem.

Żadne słowa do Ciebie nie trafiają to może udaj się w swoje klimaty:

1324130285_by_MacDada_500.jpg?1324130285

matka wam fotkę rodzinną strzeliła, tylko na chuj nam ją pokazujesz ?

koniec spiny panowie, możemy im gadać ale do idiotów nie trafi. im można tylko uświadomić w jeden sposób, pokazać na serwie że są zerami bo zawsze tak było, że przed startem spina o jacy my pro jesteśmy a na wojnie spierdalali albo jak się im na spota wbijało :D

@antywarn

o której będzie dostępna rejestracja, żeby nie było że otworzycie 10 minut przed startem i wam strona padnie z przeciążenia .

Opublikowano

o której będzie dostępna rejestracja, żeby nie było że otworzycie 10 minut przed startem i wam strona padnie z przeciążenia .

Dołączam się do pytnia

Opublikowano

matka wam fotkę rodzinną strzeliła, tylko na chuj nam ją pokazujesz ?

koniec spiny panowie, możemy im gadać ale do idiotów nie trafi. im można tylko uświadomić w jeden sposób, pokazać na serwie że są zerami bo zawsze tak było, że przed startem spina o jacy my pro jesteśmy a na wojnie spierdalali albo jak się im na spota wbijało :D

@antywarn

Dokladnie tak jak mowisz , wyjasnimy sobie wszystko na wojnie ;)

Opublikowano

framework initialalization error

Mam problem z włączeniem grykwasny.gif Otóż, kiedy uruchamiam tilian2 (auto paczer) wyświetla mi się komunikat : ".NET Framework Initialization Error" , którego treścią jest : "C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\mscorwks.dll could not be loaded" i nie moge włączyć gry ysz.gif
Dodam że mam zainstalowanego .NET Frameworka v4.0.30319 (nawet usuwałem i instalowałem ponownie)

Gdy plik mscorwks.dll wrzuciłem do folderu z framework pojawił się komunikat :

Nie znaleziono punktu wejścia procedury GetRequstedRuntimeInfo w bibiotece mscoree.d
l
Gdy pobrałem łatke pojawiło się okno z paczerem ale nic się nie paczuje i metin się nie otwiera to bd się poczawało jak uruchomią serwer czy mam problem ?
Opublikowano

łatke do tego co jest u góry lub zainstaluj drugi raz net framework 4.5 lub 4.0

framework initialalization error

Mam problem z włączeniem grykwasny.gif Otóż, kiedy uruchamiam tilian2 (auto paczer) wyświetla mi się komunikat : ".NET Framework Initialization Error" , którego treścią jest : "C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\mscorwks.dll could not be loaded" i nie moge włączyć gry ysz.gif
Dodam że mam zainstalowanego .NET Frameworka v4.0.30319 (nawet usuwałem i instalowałem ponownie)

Gdy plik mscorwks.dll wrzuciłem do folderu z framework pojawił się komunikat :

Nie znaleziono punktu wejścia procedury GetRequstedRuntimeInfo w bibiotece mscoree.d
l
Gdy pobrałem łatke pojawiło się okno ale okno z metinem się nie otwiera i nic nie paczuje to bd się poczawało jak uruchomią serwer czy mam problem ?

za wysoka sygnatura

Opublikowano

gdy pobrałem łatke pojawiło się okno ale okno z metinem się nie otwiera i nic nie paczuje to bd się poczawało jak uruchomią serwer czy mam problem ?

Jak uruchomią serwer.

Opublikowano

beda jakies opoznienia z zwiazku z startem serverA?

10 - 20 - 30 - 40 - 50 - 60 - 70 - 80 - 90 - 100

110 - 120 - 130 - 140 - 150 - 160 - 170 - 180  190 - 200

210 - 220 - 230 - 240 - 250 - 260 - 270 - 280 - 290 - 300

310 - 320 - 330 - 340 - 350 - 360 - 370 - 380 - 390 - 400

410 - 420 - 430 - 440 - 450 - 460 - 470 - 480 - 490 - 500

510 - 520 - 530 -540 - 550 - 560 - 570 - 580 - 590 - 600

610 - 620 - 630 - 640 - 650 - 660 - 670 - 680 - 690 - 700

710 - 720 - 730 - 740 - 750 - 760 - 770 - 780 - 790 - 800...

:SwT:

Opublikowano

beda jakies opoznienia z zwiazku z startem serverA?

Jak sie nie myle ForGame odpowiada za stabilność, a Almantia ruszyła równo o czasie i nie padała prawie w ogóle ;]

Mam pytanie o której start, macie zabezpieczenia na DH czy mam sie spodziewać nobstwa bijącego bossy i metki na WH ?

Opublikowano

Co zobacze jakiegoś Fearles'a to będę lał czym popadnie i rzucał o którą ściane w grocie popadnie :).

Szykuje się wielka zabawa :)

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...