Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tuor.pl

NlSMO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reaktywacja serwera?

Bo z tego co pamiętam pierwszym właścicielem Tuor'a był Badar :D

Zbieg okoliczności. Nie chcę mieć ani z nim nic wspólnego i wierz mi, nie mam :)

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Za zdobycie maksymalnego poziomu, gracz zdobędzie ufundowaną nagrodę - Samsung Galaxy i specjalny set ekwipunku!"

_________________________________________________________________________________________________

Ja chcę czołga da rade ? żałosne gra jest dla zabawy a nie na wyścigi każdy bd expił 24h a jak już ktoś wbije max lvl to dostanie kopa w dupe + bana : )

dużo było takich serwerów co obiecali nagrody za wbicie lvl/a ale żaden serwer słowa nie dotrzymał tu bedzie tak samo

Po prostu to zwykła i głupia zachęta graczy na serwer

a tak ogólnie to wydaje się serwer dopracowany przemyślany jak wypali wszystko to sobie popykam

Alegoria losów to Tatuaże na ciałach, Historia Ciosów i obrażeń, blizny po postrzałach.

Zęby zjedzone albo z głodu albo w walce. kości przetrącone albo Głowa albo Palce.

Opublikowano

@(P)-Patologia Aa i tu się myslisz, nagroda jest realna i zeby nie było zanego oszystwa z naszej strony aukcja odbedzie się na allegro aby kazdy mógł zobaczyć. Moze wydać się to smieszne ale naprawde jest taka nagroda. Jak będzie dostepne forum to wszystko bedzie opisane co i jak

Opublikowano

Nie powiem prezentacja mnie zaciekawiła :)

Kilka pytań ( sorki jak już były )

- bronie 75 gdzie dropia ?

- zmiany bonów z tego co widziałem są u handlary, wiec czy tak zostanie ? Czy za używanie BS będzie ban?

Opublikowano

UUUUUUU PODOBA MI SIE XDD

Bardzo mi to przypomina pewien upadły server empe***s, mam nadzieje ze sie myle.

Ale w oczekiwaniu na pewien server zawitam tutaj bo nie ma nic ciekawego na rynku privow.

Mentalek i jest pompa!!!

2c709653d75179a85b5746e.png

Opublikowano

Fiu fiu fiu.. zapowiada się ciekawie. Zastanawia mnie czy zamierzacie wprowadzać możliwość TP przez obrączke na wyższe mapy niż wymagany lvl czy jednak trzeba będzie expić buffka razem z główną postacią?

Opublikowano

Hah no no niedzle Patryk xD bedzie beka z serva Sciagamy ekipe i Nak*urwiamy U was !!! ZAPRASZAM

Rysia pozdrawia :**

ps: rezerwuje topke :D

Rysia ty grales na itanosie gildia Rastafari?

x

Opublikowano

Zobaczyłem obecność 6/7bonów,oraz te zbroje i już odechciało mi się patrzeć dalej.Zresztą ta nazwa-Tuor...

Rozmawia dwóch kolegów:

-Gdzie grasz?
-Na Tuor.

-Haha,noob. :D

Wiem,że to sensu nie ma,ale to nie mój problem.

Opublikowano

Zobaczyłem obecność 6/7bonów,oraz te zbroje i już odechciało mi się patrzeć dalej.Zresztą ta nazwa-Tuor...

Rozmawia dwóch kolegów:

-Gdzie grasz?

-Na Tuor.

-Haha,noob. :D

Wiem,że to sensu nie ma,ale to nie mój problem.

eh. nigdy na polskim nie slyszałeś o odmianie nazw?

//Serwer z zapowiedzi dobry. PIĘKNE ZBROJE I BRONIE ;]

(DenVer , wiesz co masz zrobić na gg ? ;3)

Opublikowano

NIe wiem czy to już ktoś pisał ale w prezce ejst napisane mozliwość zdobycia skrzyń.I mam takie pytanie te skrzynie będzie trudno zdobyć albo gdzie będzie je można zdobyć?

bfa56a2d084b2.jpg

Opublikowano

Hallander nie bede juz tutaj spamił , wszystko jest opisane na forum Tuor.pl. Tam mozesz wejść i przeczytać

Opublikowano

Popraw w prezce "Silny przeciwko ludzią" bo az razi po oczach ;d

Co do serwera zagram napewno szykuje sie ciekawy projekt

Przepraszam za ten błąd juz poprawiłem

A co do ataków to wiadomo jak to jest . Mamy nadzieje ze nie będzie sporej ilości ataków ponieważ jesteśmy serwerem neutralnym , nie chcemy mieć konkuręcji za wrogów wręcz przeciwnie

Opublikowano

A co do ataków to wiadomo jak to jest . Mamy nadzieje ze nie będzie sporej ilości ataków ponieważ jesteśmy serwerem neutralnym , nie chcemy mieć konkuręcji za wrogów wręcz przeciwnie

Wrogów to już Wam sami potencjalni gracze narobili, spamiąc o Waszym serwerze na innych :)

Tak to nie Wasza wina no ale niektórym nie przegada :D

Więc już wiem, że będą problemy na starcie :P No ale poczekamy zobaczymy :)

Opublikowano

Wrogów to już Wam sami potencjalni gracze narobili, spamiąc o Waszym serwerze na innych :)

Tak to nie Wasza wina no ale niektórym nie przegada :D

Więc już wiem, że będą problemy na starcie :P No ale poczekamy zobaczymy :)

Dokłądnie niektórym się nie przegada ... Pisałem juz do adminów aby zablokowali możliwość pisania nazwę naszego serwera ... sa ludzie i ludzie :)

Opublikowano

W biologu na 70 lvl tez wdarl sie maly bład zamiast "szkarulka" powinna byc szkatulka;P

Od razu mowie Ci ze konkurencja nie bedzie spala,zobaczy duze zainteresowanie serwerem i bedzie ddosowac wiec za wczasu trzeba wykupic lepsze lacze,filtry(Nie znam sie za bardzo w tych sprawach )

1361452769-U851550.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...