Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tuor.pl

NlSMO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To pozdrawiam, jak administratorzy tak piszą że hacków nie da się zablokować to pzdr, poprostu nie umiecie... Wiec grajcie sobie cheatrzy, beze mnie.

Ps. I nie piszcie że się nie da w 100% zablokować, bo grałem na serwie na którym wywalało klienta jak się uruchomiło jakiegoś bota ^^.

Widocznie Ty jesteś słabiutki. Nic nie zabezpieczysz w 100% wystarczy dobre obejście i znajomości pewnych języków :)

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To pozdrawiam, jak administratorzy tak piszą że hacków nie da się zablokować to pzdr, poprostu nie umiecie... Wiec grajcie sobie cheatrzy, beze mnie.

Ps. I nie piszcie że się nie da w 100% zablokować, bo grałem na serwie na którym wywalało klienta jak się uruchomiło jakiegoś bota ^^.

Hehe a to dobre hehe nie ma hehe pełnego zabezpieczenia hehe przed bs'em hehe.

Opublikowano

Tak stronka padnięta.

Mam pytanko, czy ten client który był dostępny wczoraj to to samo? Czy mam pobierać od nowa?

You.

Opublikowano

Nie da sie cheatów zabezpieczyć... ŻADNEGO. Zawsze dać sie bedzie dało zrobic obejscie

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

Tak stronka padnięta.

Mam pytanko, czy ten client który był dostępny wczoraj to to samo? Czy mam pobierać od nowa?

Nie musisz pobierac od nowa,hosting jest czasowo zawieszony ale jezeli pobrales wczesniej klienta to nie musisz sie niczym obawiac

1361452769-U851550.jpg

Opublikowano

Co z stroną, zmieńcie Hosting słabe zabezpieczenia.

To jest śmieszne, transfer bez limitu a wykorzystany o.O

Wprowadzice system jednej peleryny?Tak jak to bylo na grayst?

Nie ma sensu marnowac miejsca w eq ;D

Agreed.

Opublikowano

Nie musisz pobierac od nowa,hosting jest czasowo zawieszony ale jezeli pobrales wczesniej klienta to nie musisz sie niczym obawiac

Dzięki, mój internet nie wytrzymałby ponownego pobierania tak wielkiego pliku :)

You.

Opublikowano

Stop SPAM... Ludzie kurcze troszkę rozwagi może. Rozmawiacie tu o naszych zabezpieczeniach nie mając na ten temat zielonego pojęcia a jak się ktoś chce bawić w jasnowidza to praca się szybko dla niego znajdzie. Nie mowie co będzie bo tego nikt nie wie. Z konkrencją zyjemy dobrze wiec jesli cos sie będzie działo to znaczy ze ktoś bardzo się nudzi. Client bedzie do ściągnięcia wieczorem .

Opublikowano

w końcu spotykam serwer w którym administracja nie olewa już w zapowiedzi! :)

to mi sie bardzo podoba.

Pomysł na serwer jest bardzo ale to bardzo dobry i mam nadzieje że to wszystko wypali.

postaram się zagrać w miarę możliwości;)

Pozdrawiam

TheGreatLee\

@Denver

napisz mi na pw link do forum bo mi nie wchodzi nawet strona :/

Opublikowano

Co wy gadacie ludzie, że bony złe? Wolicie biegać wszyscy w tym samym eq i tak samo wybonowanym, ekhm...

Serwer pro ekstra super kozacki na pewno wbije. Liczę, że nie dacie plamy na starcie i wszystko wypali.

Takie pytanko czy dodaliście jakieś misje poza biologiem?

Opublikowano

Stop SPAM... Ludzie kurcze troszkę rozwagi może. Rozmawiacie tu o naszych zabezpieczeniach nie mając na ten temat zielonego pojęcia a jak się ktoś chce bawić w jasnowidza to praca się szybko dla niego znajdzie. Nie mowie co będzie bo tego nikt nie wie. Z konkrencją zyjemy dobrze wiec jesli cos sie będzie działo to znaczy ze ktoś bardzo się nudzi. Client bedzie do ściągnięcia wieczorem .

Client ktory byl dostepny we wtorek jest aktualny?

x

Opublikowano

Spokojnie strona , rejestracja , klient , launcher bedą do wieczora. Stornka nie działa z tego względu na hosting. Poprostu musimy go zmienic bo ten jest do bani :):)

@UP tak cały czas jest ten sam client

Opublikowano

Client ktory byl dostepny we wtorek jest aktualny?

tak... jest tylko hosting strony zmieniany, client zostaje taki jaki jest

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

Spokojnie strona , rejestracja , klient , launcher bedą do wieczora. Stornka nie działa z tego względu na hosting. Poprostu musimy go zmienic bo ten jest do bani :):)

Aha... dziękuje za informacje

A ten client który daliście bodajże we wtorek to jest dobry czy tego nowego trzeba ?;x

@edit

już wiem

Opublikowano

Z tymi bonami to zjebaliscie.

I kolejny raz dam za przyklad serwer grayst.Nie lepiej wprowadzic kupno zmianek poprzez skrzynie z mozliwoscia posiadania w eq ich tylko 100,ale za to zwiekszyc szanse na wejscie maxow.Osobiscie nie bede siedzial 24/7 zeby wbic perfekt bron.A syrek z bonem na zwierzeta niezbyt ladnie sie prezentuje.

1361452769-U851550.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...